Dodaj do ulubionych

jakie k... zarobki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 15:15
zycie podkarpackie zamieściło tekst - wynurzenia i marzenia jednego
z poslów PIS o tym jak mnie jest dobrze i innym mieszkańcom
Przemyśla. Dowiaduję się mianowicie, że w ciągu dwóch lat wzrosły mi
pobory o 40 % czyli 10 % rocznie. Ja pie...lę nie wiedziałem i nie
widziałem. Święty Mikołaj czy cud? co to ku..a jest. Pozostałe
wyliczenia to bla, bla, bla, bla i srutututu majtki z drutu.
Pozdrawiam forumowiczów.
Obserwuj wątek
    • Gość: armagedon Re: jakie k... zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 15:21
      sorry za pomyłkę 20% nie 40%
      • wampir35 Re: jakie k... zarobki 14.09.07, 16:05
        No widzisz, Tak Ci się poziom życia podniósł, że nie dostrzegasz
        marnych 20%, krezusie podkarpacki ;-)))
        • Gość: darek Re: jakie k... zarobki IP: *.ptvk.pl 14.09.07, 18:47
          Takie pierrbolenie słychać od dwóch lat i nasłuchasz się tego przed wyborami jak wspaniale zrobiło się w IV RP. Pozostaje tylko zadać pytanie: komu lepiej?
          • Gość: znany Re: jakie k... zarobki IP: 80.50.236.* 14.09.07, 19:22
            A czy czasem ten koleś nie powiedział o ile mniej nam zostaje na
            życie. Przykładowo wzrost zarobków o 20% i wzrost danin dla państwa
            i monopolistów o 25% to %5 do tyłu. Ale dla władz zawsze
            charakterystyczne patrzenie w jednym kierunku i często przez to w
            [adają pod koła historii.
            • Gość: darek Re: jakie k... zarobki IP: *.ptvk.pl 14.09.07, 22:09
              Wystarczy popatrzeć o ile chleb ostatnio podrożał, ile kosztuje paliwo wraz z marżami dla państwa, ile kosztuje obsługa nowych ministerstw w ramach taniego państwa itd. Można mnożyć a tamci w mediach będą dalej biadolić, że jest lepiej. A tymczasem lekarz kosztuje nas więcej niż wcześniej wraz z kosztami strajków, z którymi groźna, rozprawiajaca się z oligarchią partia nie mogła sobie poradzić, usługi prawnicze nie potaniały i to wszystko wbrew temu co mowiono przed wyborami. Ciekawe, czy ja jestem zaślepiony czy tak samo jest z innymi z was ?
              • wampir35 Re: jakie k... zarobki 14.09.07, 23:05
                Wóda potaniała. Nie czepiaj się.
                • Gość: darek Re: jakie k... zarobki IP: *.ptvk.pl 15.09.07, 16:46
                  A to jest właśnie ciekawe: w katolickim państwie, w którym na każdym kroku słyszę o ochronie godności człowieka (bodaj na siłę), zwłaszcza jeżeli chodzi o podatki na kościół, wóda tanieje! Zamiast podnieść ceny alkoholu, żeby ten durny naród nie rozpijał się, żeby dzieci nie musiały uciekać przed ojcami i mamusiami, egzystuje to co dostępne i nieścigane jak: sklepy monopolowe, meliny pod ochronką władzy, sprzedaż wódy i szlugów pod oknami sądu grodzkiego. I to jest właśnie hipokryzja PISowska: bo dla mnie obraz Polski zmienia się na lepsze w gazetach, TV, a w rzeczywistości pozostaje ten sam. Hipokryzja i zakłamanie panowie z PIS.
                  • Gość: przemyslanin2006 Re: jakie k... zarobki IP: *.mcon.pl 15.09.07, 22:34
                    A czego oczekujesz po Paranoji i Schizofremii, pogrobowcach
                    czekistów (dlaczego Rokita się wycofał, jeśli nie w wyniku szantażu,
                    że jak stanie do walki z ministrem 3,84 -taką srednią miał nasz
                    geniusz prawa na studiach - to ferajna ujawni pewien obyczajowy
                    wyskok Janka Maryski ze stycznia br.).Muszą wciskac kit,a najgorsze
                    jest, że ciemny lud to kupi i w cuglach wybory wygrają (wynik w
                    granicach 35-40 proc.), niestety.
                    • Gość: Marian Re: jakie k... zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 00:35
                      Zarobki to wzrosły ale ale wyłącznie posłom PiS i ich przydupasom
    • Gość: patrz Re: jakie k... zarobki IP: *.toya.net.pl 18.09.07, 22:26
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=67968798&a=69182101
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka