Gość: toto IP: *.ptvk.pl 23.01.08, 20:26 Gdzie można kupic buty męskie a do tego fajne-nie sportowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maku Re: buty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 21:00 W hurtowni na Batorego, zobacz może coś Ci się spodoba: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7812310&order=pd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 21:48 Bazar Polonia w Przemyślu. ALE TYLKO U POLAKÓW,a nie w tych budkach u wietnamców bo to lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: buty IP: *.tktelekom.pl 07.02.14, 12:41 Znalazłam dla mojego męża fajny sklep z super butami, jest duży wybór i to mu się podoba, jest dość wybredny. Są też fajne promocje. To nie taniocha, ale jak kupisz takie skórzane, to masz na parę sezonów. Teraz jest fajna promocja na trzewiki eurobuty.com.pl/trzewiki-meskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pe Re: buty IP: *.toya.net.pl 07.02.14, 15:25 3 go maja - janosik, zawsze tam kupuje, wiem że są polskie i nie rozwalą się po dwóch tygodniach jak buty z sieciówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gamzerta Re: buty IP: *.free.aero2.net.pl 29.05.14, 15:23 a co myslicie o takich bucikach? allegro.pl/nowosc-na-allegro-buty-air-max-90-brazowe-meskie-i4284936326.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: buty IP: *.tktelekom.pl 29.05.14, 20:48 Dla kogoś z kompeksem wzrostu i...sportu ok. O gustach się nie dyskutuje. Jednak założyciel wątku nie pyta o sportowe buty, nie wiem czemu wciskasz się z tymi sztukowanymi adidasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosonogi buty w buciarni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 20:52 nie mylić z butikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: buty IP: *.tktelekom.pl 29.05.14, 20:53 Fajne , skórzane , na wiosne kupiłem w Reserved,promocja z 250 na 125. Zwykłe , klasyczne meszty wiązane, wygodne,jak kapcie. Pewnie już ich nie będzie. Dobre buty kupisz na Kazimierzowskiej, tam po schodach, Pol... coś tam . Na Lwowskiej w Badurze też mozna coś znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: buty IP: *.net.voice-net.pl 27.03.15, 20:55 Www.alebut.pl - hurtownia w medyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracjaa Re: buty IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.15, 20:03 Dobre jakościowo buty, w adekwatnych do tego cenach można kupić na butynatopie.pl - zamówiłam bardzo fajne, granatowe mokasyny: butynatopie.pl/9-mokasyny. Nie są najtańsze, ale cena jest rozsądna względem jakości materiału i dokładnego wykonania. Kwestia tego, czego ktoś potrzebuje. Jeśli ktoś woli innego rodzaju obuwie, to pewnie też tam znajdzie coś odpowiedniego dla swoich potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś