Dodaj do ulubionych

To już przesada!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 17:16
W naszym mieście nic sie nie dzieje a jak już zrobią jakiś koncert to zespół
raczej niszowy coby za dużo nie wziął .
Dla przykładu w Lubaczowie miasteczko mniejsze od Przemyśla w tamtym roku Doda
która akurat wtedy była na Topie dziś Feel no po po prostu porażka.
Przecież takie koncerty to nie tylko wydatek ale równie dobrze można na tym
zarobić .Jeszcze chwile ,a w miejscowościach podprzemyskich beda lepsze
imprezy plenerowe niz w "miescie"

Obserwuj wątek
    • umpa_umpa_umpa Re: To już przesada!!! 10.08.08, 18:29
      Gość portalu: dshp napisał(a):

>-Doda
      > która akurat wtedy była na Topie dziś Feel

Fuj! Doda i Feel to muzyczne dno!
      • Gość: Kostek Re: To już przesada!!! IP: 213.25.24.* 10.08.08, 18:32
        Widocznie chłopak zajada się po uszy tym komercyjnym dnem skoro tego typu
        wykonawców uważa za wielkie gwiazdy polskiej sceny muzycznej.. bleeee..
        • Gość: inny Re: To już przesada!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.08, 20:01
          a co! tylko spotkania franciszkańskie i gospel? Niestety. Takich jak WY to
          podnieca tylko gospel, spotkania franciszkańskie itp.itd???
          Niestety, jesteście w ogromnej mniejszości i nie narzucajcie swoich guścików
          innym. Nie przepadam za Dodą, czy Feel, - ale za coś zarobili te grube pieniądze
          i niestety, ale na razie są na świeczniku. I nic tu nie pomogą wasze
          małomiasteczkowe "połajanki".
          • Gość: Jerzy Re: To już przesada!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.08, 20:22
            Ja Dody też "nie trawię". Ale za to ma być Stachursky na Wincentiadzie.
            • szczi Re: To już przesada!!! 12.08.08, 15:28
              Nikt nie powiedział, że będzie Stachursky na Wincentiadzie!!! Przestańcie siać
              plotki bo znowu wyczytamy o tym w Życiu Podkarpackim albo w Nowinach, a na
              Wincentiadzie będzie wielkie rozczarowanie; kobiety będą mdleć, a mężczyźni
              płakać jak dzieci...
      • Gość: dshp Re: To już przesada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 01:50
        Nigdzie nie napisałem że to moi ulubieńcy,Jak wiadomo o gustach się nie
        dyskutuje , jak wiadomo wszem i wobec Doda w tamtym roku a Feel w tym odnieśli
        dość znaczące sukcesy w Polskim showbiznesie i z tym nie ma co polemizować.
        • umpa_umpa_umpa Re: To już przesada!!! 12.08.08, 07:31
          dshp napisał(a):

> jak wiadomo wszem i wobec Doda w tamtym roku a Feel w tym odnieśli
          > dość znaczące sukcesy w Polskim showbiznesie i z tym nie ma co polemizować.

Dla mnie to NIC nie znaczy. Muzyczne dno i tyle. Dla Przemyśla to dobrze, że te
          MIERNOTY się tu nie pokazują!
          • Gość: Czesław Re: To już przesada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 19:01
            Fajnie chodzić tylko na darmowe koncerty. A czy ktoś zapłaciłby aby pójść na
            swoją ulubioną dodę czy inną pop-gwiazdkę ?
            • Gość: gosc Re: To już przesada!!! IP: *.mcon.pl 12.08.08, 19:26
              ale tu nie chodzi na tym wątku o to by dyskutować czy Doda dobrze śpiewa ...
              tylko o to że miasto nic nie robi by zapewnic Przemyślanom trochę dobrej zabawy
              i ciągle serwuje mam jakieś pierdoły w stylu ... jezz itp.
              • szczi Re: To już przesada!!! 12.08.08, 19:29
                Nie, no wybacz... Rozumiem, że jazz to niszowy styl w muzyce, ale pierdołą tego
                nie można nazwać.
                • Gość: gość Re: To już przesada!!! IP: *.mcon.pl 13.08.08, 15:24
                  no tak przepraszam trochę się z tym rozpędziłam ... ale w Przemyślu przydałaby
                  się jakaś porządna impreza ...w końcu są wakacje !!!!
          • Gość: dshp Re: To już przesada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 23:37
            Myślę, że marnujesz się na tym forum powinieneś być Jurorem i w Idolu .Tak jak
            już napisałem o gustach się nie dyskutuje co dla Ciebie jest Dnem dla innych
            może być cool :)Nie określiłeś co dla Ciebie nie jest dnem więc ciężko
            polemizować :)
            Byłem na koncercie Feel w Lubaczowie bilet kosztował 15 pln -były sprzedawane od
            godziny bodajże 18 czy 19 + można było kupić przed koncertem w jakimś domu
            kultury .O godzinie 20.05 miałem bilet o numerze 4001 ,a za mną jeszcze długa
            długa kolejka więc dno jest na topie hihihi ,a koncerty organizuje się dla ludzi
            żeby się np.bawili bądź odpreżyli po tygodniu ciężkiej pracy ........
            • szczi Re: To już przesada!!! 16.08.08, 12:23
              Nie słucham jazzu, jednak uważam go za wartościowy styl muzyczny, więc nie ma to
              żadnego związku z moim gustem.

Nie przeszkadzają mi koncerty zespołów, których nie lubię (chociażby Feel), bo i
              tak się na nie nie wybiorę.
              • Gość: senex Re: To już przesada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 21:39
                W przemyskiej kulturze pracuje około dwustu osób.Gdyby zwolnić połowę to ilość
                koncertów zwiększyłaby się kilkukrotnie bo dwie trzecie funduszy idzie na
                wypłaty.Gros szczęśliwców tam zatrudnionych przychodzi do pracy podpisać tylko
                listę obecności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka