Dodaj do ulubionych

Bar i Damian w barze!!

IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 17:52
To Przemyślanin, jak myślicie ,jakie wydaje wam świadectwo!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jerry Re: Bar i Damian w barze!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 08:04
      Dla mnie ten cały BAR to idiotyzm totalny.
    • Gość: miniSTER Re: Bar i Damian w barze!! IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.03, 11:21
      To teraz świadectwa rozdają w barach ?
      Jakaś nowa inicjatywa minister Łybackiej?
    • Gość: Marynika Re: Bar i Damian w barze!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 12:06
      Ale on tam jest i jednak mase ludzi to ogląda!! A ty minister nie udaj że nie
      wiesz o co chdzi!!
      • rychu_z_przemysla Kto w Barze? 13.10.03, 13:52
        Nie Damian! Tylko Zenon.
        Jest właścicielem kamienicy w Przemyślu.
        Przedstawił się, że jest z Kalifornii a nie z Przemyśla.
        • Gość: M Re: Kto w Barze? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 11:24
          A to d.... ,to co przemyśla sie wstydzi!!?? ale mówią do niego damian . Ja tam
          tego w zasadzie nie oglądam czasem tylko zerkne mimo woli i widzę co tam za
          ludzie??????????
          • Gość: jac Re: Kto w Barze? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 12:30
            Przypadkowo zerknąwszy,przekonałem się,że tam są intrygi i kurestwo,kurestwo i
            intrygi itd.
          • Gość: Rybka Re: Kto w Barze? IP: *.vt.pl 15.10.03, 15:18
            Na Damiana przemianował go Polsat. Podobno tego program wymagał. Przypadkiem
            poznałam kiedyś Zenona Zegarskiego - ma w Przemyslu kamienicę i knajpke chyba
            też (róg Dworskiego-Tarnawskiego). Model z niego niezły. Baru nie śledzę, ale
            kiedy w ŻP przeczytałam artykuł, to skojarzyłam, że to właśnie ten facet kiedyś
            był mi przedstawiony. W TV nie poznałabym go za nic. Mimo całej nijakości
            programu Bar, oglądam tego Zena czasem, jak trafię na niego. Może i wygaduje
            bzdury, ale za to jaki ma niepowtarzalny głos! Skupia uwagę, mówta co chceta! A
            Bar - jak Bar - trochę blichtru, trochę plot i trochę pomyj...
            • Gość: Ela Re: Kto w Barze? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 09:14
              Maleńkie sprostowanie do poprzedniej wypowiedzi !!!
              To prawda że Damian ma kamienicę na rogu ulic Dworskiego i Tarnawskiego , ale
              bar "Medosz" który się tam mieści nie należy do Niego tylko do ajenta
              (wynajmującego) który ma ten bar od lat !!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka