Gość: Marynika IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 17:52 To Przemyślanin, jak myślicie ,jakie wydaje wam świadectwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jerry Re: Bar i Damian w barze!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 08:04 Dla mnie ten cały BAR to idiotyzm totalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miniSTER Re: Bar i Damian w barze!! IP: *.rzeszow.mm.pl 12.10.03, 11:21 To teraz świadectwa rozdają w barach ? Jakaś nowa inicjatywa minister Łybackiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Bar i Damian w barze!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 13.10.03, 12:06 Ale on tam jest i jednak mase ludzi to ogląda!! A ty minister nie udaj że nie wiesz o co chdzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Kto w Barze? 13.10.03, 13:52 Nie Damian! Tylko Zenon. Jest właścicielem kamienicy w Przemyślu. Przedstawił się, że jest z Kalifornii a nie z Przemyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Kto w Barze? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 11:24 A to d.... ,to co przemyśla sie wstydzi!!?? ale mówią do niego damian . Ja tam tego w zasadzie nie oglądam czasem tylko zerkne mimo woli i widzę co tam za ludzie?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Kto w Barze? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 12:30 Przypadkowo zerknąwszy,przekonałem się,że tam są intrygi i kurestwo,kurestwo i intrygi itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Re: Kto w Barze? IP: *.vt.pl 15.10.03, 15:18 Na Damiana przemianował go Polsat. Podobno tego program wymagał. Przypadkiem poznałam kiedyś Zenona Zegarskiego - ma w Przemyslu kamienicę i knajpke chyba też (róg Dworskiego-Tarnawskiego). Model z niego niezły. Baru nie śledzę, ale kiedy w ŻP przeczytałam artykuł, to skojarzyłam, że to właśnie ten facet kiedyś był mi przedstawiony. W TV nie poznałabym go za nic. Mimo całej nijakości programu Bar, oglądam tego Zena czasem, jak trafię na niego. Może i wygaduje bzdury, ale za to jaki ma niepowtarzalny głos! Skupia uwagę, mówta co chceta! A Bar - jak Bar - trochę blichtru, trochę plot i trochę pomyj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Kto w Barze? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 09:14 Maleńkie sprostowanie do poprzedniej wypowiedzi !!! To prawda że Damian ma kamienicę na rogu ulic Dworskiego i Tarnawskiego , ale bar "Medosz" który się tam mieści nie należy do Niego tylko do ajenta (wynajmującego) który ma ten bar od lat !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś