Dodaj do ulubionych

I co z Markizem ???

IP: *.mcon.pl 28.01.09, 22:04
I zlikwidowali nam Markiza. Kiedyś to były czasy-
Ostrów,Olszany,Orły a teraz :(
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: I co z Markizem ??? IP: *.mcon.pl 29.01.09, 08:29
      a teraz musisz radzić sobie sam:)
      • Gość: mamamia Re: I co z Markizem ??? IP: *.mcon.pl 29.01.09, 08:41
        i o dziwo wszystkie burdele zarządzane były przez ludzi władzy. Ale zaraz jest
        jeszcze burdel na Ofiar Katynia
        • Gość: niedowiarek Re: I co z Markizem ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 10:01
          tak? a niby gdzie???
    • Gość: zenek Re: I co z Markizem ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 15:14
      Cholera, a ja myślałem ze chodzi Przemka Lewiarza tego samochodowego
      oszusta. Tymczasem tu chodzi o burdele...
      • Gość: bywalec Re: I co z Markizem ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 14:40

Ten na Ofiar Katynia nieczynny ,ze strachu sam zamknął.
        • Gość: dark Re: I co z Markizem ??? IP: 77.236.0.* 30.01.09, 15:09
          Może teraz pod most kolejowy ?
          • Gość: mieszkaniec Re: I co z Markizem ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 16:19
            no chyba, widać tam tylko jakiś podejrzany z wyglądu hotel z szyldem mocno
            osranym przez ptaki.
    • Gość: bio Re: I co z Markizem ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 21:50
      Po prostu nie ma się kto zająć tworzeniem następnych domów uciech.
      Nasz słynny burdel-tata poszli w politykę, a za sprawą pobratymców ostatnio
      nawet awansował. Ludzie jak Januszka znowu wybierzecie do wielkiej rady to
      przyjdzie chopom jeździć do Rzeszowa albo i gdzieś.
      • Gość: fakt Re: I co z Markizem ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 19:52
        dzis jechałem przyjrzałem sie i....faktycznie osyfiony ten szyld w albatrosie ze
        wstyd. to ma być 3 gwiazdki :)
        • Gość: jobrave Re: I co z Markizem ??? IP: 89.195.193.* 31.01.09, 20:52
          może to albatrosy go osrały?
          • Gość: darek Re: I co z Markizem ??? IP: *.ptvk.pl 31.01.09, 22:51
            Albo gołębie, które srając na konkurencyjne albatrosy nie trafiły na ich pierze?
            • Gość: albatros Re: I co z Markizem ??? IP: *.ptvk.pl 06.02.09, 21:19
              żygać się chce na te wasze nędzne zasrane "dowcipy"
              • Gość: nasz Re: I co z Markizem ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:25
                mnie sie chce rzygac jak widze ten swojski brud i syf i że nikogo to nie razi
                ani właściciela ani słuzby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka