Dodaj do ulubionych

Pracownik samorządowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 19:40
Bardzo mnie interesuje opinia Państwa na temat :"kultura bycia w pracy i po
pracy pracownika samorządowego" (administracji samorządowej).
Posiadam materiały video jak nie powinien wg mnie postępować taki pracownik.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kiks Re: Pracownik samorządowy IP: *.ptvk.pl 13.08.09, 19:46
      To moze pokaż je najpierw samemu zainteresowanemu, no chyba że zamierzasz to
      wykorzystać inaczej... (Mam nadzieje ze szantaż nie wchodzi w grę)a jeżeli nie
      chcesz tego użyć to moze daj spokój, bo takie podchody nie mają wiekszego sensu.
      • Gość: myślisz Re: Pracownik samorządowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 19:54
        Szantaż nie jest legalną formą postępowania, pragnę usłyszeć(przeczytać) opinie
        Państwa na ten temat.Swój materiał użyję w dopuszczalny przez prawo sposób.
        • Gość: pysio Re: Pracownik samorządowy IP: 213.25.24.* 13.08.09, 19:58
          Czyj punkt widzenia Cię interesuje.Samorządowca, petenta czy obywatela
          zainteresowanego lub nie?
          • Gość: myślisz Re: Pracownik samorządowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 08:02
            Opinie wszystkich zainteresowanych, przecież to my wszyscy płacimy podatki i
            korzystamy z obsługi administracji samorządowej.Jesteśmy petentami w urzędzie,
            kolegami czy sąsiadami urzędników.Na co dzień chcąc nie chcąc ocieramy się o
            urzędników administracji samorządowej, lub o ich działania.
            • Gość: pysio Re: Pracownik samorządowy IP: 213.25.24.* 14.08.09, 08:25
              Ja to np chciałbym byc załatwiony szybko i merytorycznie bez latania za głupimi
              i nikomu niepotrzebnymi aneksami. Dla łapówkarza najlepszy będzie skorumpowany.
              dla uczciwego fachowiec z doświadczeniem i nie mającym manii tajemniczości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka