Dodaj do ulubionych

KUPIE DIANE 35

12.11.05, 16:12
kontat tylo na mejla:
venus.87@buziaczek.pl
Obserwuj wątek
    • wowalka Re: KUPIE DIANE 35 12.11.05, 17:02
      chcesz kupic diane przez internet? nie lepiej isc do ginekologa i poprosic o
      diane? przeciez to tanie tabletki
      A tak wogole to wiesz ja biore diane juz 2 miesiac i jestem rozczarowana Lekarz
      niby obiecal mi ze do konca kuracji to bede juz mialam piersi tzn. moze nie
      wielkie ale takie miseczki A. Mi takie w zupelnosci wystarcza.Jesli rowniez
      chcesz brac to zycze powodzenia ale licz sie z skutkami negatywnymi m.in.
      gulały w brzuchu, ja tak mam czuje sie jakbym byla w ciazy i strasznie mi ten
      brzuchal przeszkadza.Wypadaja mi wlosy garsciami niestety.Boli mnie głowa,
      pomimo bardzo młodego wieku strasznie wzrosło ciśnienie krwi, mam wzdęcia i
      wymiotuje po jedzeniu. Wiec zastanow sie ok? Zebys sobie nie zaszkodzila,
      zwlaszcza jesli nie zrobisz badania hormonow i bedziesz brac tabletki na slepo
      (ja wlasnie tak biore)
      • venus-87 Re: KUPIE DIANE 35 13.11.05, 10:36
        a czy ginekolog wypisze mi te tabletki z powodu piersi? czy musze zamylac cos o
        bolących miesiączkach i długich cyklach (ktorych nie mam)
      • venus-87 Re: KUPIE DIANE 35 13.11.05, 10:39
        aha:) zdaje sobie sprawe z konsekwencji.... jesli bede sie bardzo zle czula to
        odstawie tabletki. Brałam juz mercilon i cilest ale nie bylo tak zle:) bardzo
        dobrze sie czułam ale piersi nie urosły jedyne co to bardzo bolały.
        • wowalka Re: KUPIE DIANE 35 13.11.05, 11:00
          Wiesz myślę że jeśli naprawde nie masz piersi to Ci przepisze. Wiem po sobie.
          Mój ginekolog uznał po prostu ze jestem tak beznadziejnym przypadkiem ze nic
          innego mi nie pomoze i wrecz namawiał mnie do przyjmowania tych tabletek:)Ale
          jeśli masz małe piersi ale masz to może uznć ze to tylko Twoj kaprys i
          niepotrzebne trucie organizmu. To zależy tez od ginekologa.W kazdym razie
          spróbuj, zawsze warto sprobować.Pozdrawiam:)
          • edytaf5 Ja też tak zrobilam 13.11.05, 11:25
            Poszlam po prostu do lekarza i powiedzialam, czy moglabym dostac hormony, bo
            mam bardzo małe piersi. Powiedzial, zebym pokazala i sam przyznal, ze
            faktycznie mozna sprobowac z hormonami. Jak narazie jestem po jednym opakowaniu
            diane 35 i jakiegos duzego postepu nie ma, ale nadal mam nadzieje :) tylko
            teraz zastanawiam sie, czy aby przypadkiem nie za pozno poszlam po te tabletki -
            mam 21 lat i nie wiem czy mi jeszcze urosna :( Pod mam 70 a w biuscie 80cm.
            Troche malo, wiec chwytam sie hormonow :)
            A najwazniejsze, ze brak przykrych skutkow ubocznych :)
            • wowalka Re: Ja też tak zrobilam 13.11.05, 11:44
              No widzisz Ty masz 10 cm ja mam narazie 5 a mialam jeszcze mniej nie powiem ile
              bo sie wstydze. W kazdym razie troszke juz mi sie powiekszyly po diane 35. Mi
              jak juz pisalam wystarczylyby te 12-13 cm . Duzo nie wymagam bo jestem chuda.
              Mam 16 lat ale biust juz by mi nie urosl raczej sam.
              • edytaf5 Re: Ja też tak zrobilam 13.11.05, 12:28
                A jak dlugo juz je bierzesz?
                Ja tez jestem szczupla osobka, chcialabym B :)
                • venus-87 Re: Ja też tak zrobilam 13.11.05, 13:06
                  no wiec ja mam rożnicy jakies 9-10cm. bylam z tym u gineologa ale powiedzial ze
                  MAM piersi i nic mi nie da. ehh... zawsze moge jeszcze isc do innego ale wole
                  kupic przez neta-mniej problemow:)
                  • sofi84 Re: Ja też tak zrobilam 20.11.05, 16:49
                    o dianie:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=31159533&wv.x=1&v=2&s=0
                    myslisz ze tak łatwo kupic co 4 tyg diane? raz Ci ktos sprzeda i co? myslisz ze
                    ginekolodzy tacy glupi i sie nie zorietuja zebkobieta zuzywa 2 opakowania
                    wciagu jednego cyklu? jedno CI napewno nie pomoze szukaj lekarza lepiej ktory
                    zapewni CI stały dostep do proszkow. idz prywatnie i powiedz ze chcesz sie
                    zabezpieczac przed ciaza i ze chcialabyms diane i tak i tak hormony a te moze
                    CI pomoga na piersi i cere. przynajniej bedziesz miala staly dostep do recepty
                    i nie bedziesz musiala sie martwic o nowe opakowania bo jesli bedziesz co
                    chwila robic przerwe to nie dosc ze Ci piersi nie urosnal to jeszcze
                    rozregulujesz sobie cykle niedaj boze. ja mam niecałe 10cm i powiem Wam ze
                    szkoda mi brać tak mocnych hormonow ktore popsuja watrobe zeby urosly mi piersi
                    na czas brania proszkow bo z reguly po odstawieniu cycki wracaja do normy a
                    taka dawka hormonow popsuje Wam watrobe szybciutko
                    • venus-87 juz kupiłam 20.11.05, 21:49
                      piszesz ze szkoda niszczyc organizmu.... moze i racja ale ile jest kobiet ktore
                      zazywają hormony? wiele! dlaczego kobietom biorącym tabletki antykoncepcyjne
                      nie wmawia sie tak silnie ze to zlo!? juz kupilam 4 opaowania! nie szkodzi
                      sprobowac-a swoją drogą zabespieczenie tez jest czyli 2 w 1:)
                      • sofi84 Re: juz kupiłam 21.11.05, 13:42
                        gratuluje i powodzenia. moja przyjaciolka pracuje w centru,m onkologii i mowi
                        ze zdecydowana wiekszosc nowotwor i niej na pietrze to mlodzi ludzie i
                        powiedziala ze jak rozmawia z nimi okazuje sie ze prawie kazdy z nich zarzywal
                        hormony. dlatego to ma znaczenie. jak juz masz brac to bierz ale nie taka
                        dawke. zdrowka zycze. ciekawi mnie czy po tych 4 miesiacach cokolwiek zdazy CI
                        podskoczyc. dziewczyno masz dopiero 18 lat piersi zacznal Ci dopiero rosnac
                        • venus-87 Re: juz kupiłam 21.11.05, 15:44
                          moze i faktycznie hormony wywołują nowowory... ale 4 opakowania diany chyba mi
                          az tak nie zaszkodzą... Kobiety z nowotworami biorą hormony przez pol swojego
                          zycia.
                          • sofi84 Re: juz kupiłam 21.11.05, 22:27
                            ciekawe czy na 4 opakowaniach sie skonczy jesli faktycznie zacznal Ci rosnac
                            piersi?
                          • nikitka84 Czy to Ty jestes ta Venus, ktora stworzyla 22.11.05, 11:25
                            taka fajna baze informacyjna odnosnie malych piersi? Co sie stalo z tym
                            blogiem? I co sie stalo z Toba? Zanim wrocilas po przerwie, pisalas, ze juz
                            zaakceptowalas swoje piersi i sie dobrze czujesz we wlasnym ciele?
                            • venus-87 Re: Czy to Ty jestes ta Venus, ktora stworzyla 22.11.05, 17:45
                              bloga mi skasowano-nie wiem czemu-pisalam juz do administratora ale bez
                              odzewu;/ szkoda bo byl przydatny. A jesli chodzi o hormony... juz od dawna
                              planowalam wspołrzycie no i postanowiłam brac hormony takie 2 w 1 zobaczymy
                              moze cos pomoze... masz racje pisalam ze juz zaakceptowalam swoje cialo... i
                              nie powiem dalej uwazam ze jest ok.... ale zawsze pozostaje te 1%
                              niezadowolenia... nie zaszkodzi sprobowac-a jak sie nie uda to swiat sie nie
                              zawali-mam chlopaka ktory mnie kocha bez wzgedu na biust:)
                              • nikitka84 Re: Czy to Ty jestes ta Venus, ktora stworzyla 22.11.05, 20:47
                                Bardzo byl przydatny, oj bardzo:) A co do tych hormonow, to nie sledzilam
                                uwaznie Twoich postow, ale prosze z glowa to rob i pod okiem lekarza. Wiem, ze
                                nudna jestem, ale po cos sie Ci ludzie te 6 lat na medycynie mecza:)
                                • sofi84 Re: Czy to Ty jestes ta Venus, ktora stworzyla 23.11.05, 12:00
                                  blagam dziewczyno wez jakies słabsze a nie końska dawke diany wwieku 18 lat
                                  • venus-87 Re: Czy to Ty jestes ta Venus, ktora stworzyla 23.11.05, 13:35
                                    piszesz ze po coś studiują te 6 lat....no wiec byłam juz kiedys u ginekologa i
                                    wypisal mi cilest (sa tak samo mocne jak diana) bez zrobienie jakich kolwiek
                                    badan!!! wiec co to za roznica czy wezme je sama czy pod okiem lekarza? pozatym
                                    duzo mich kolerzanek bierze mocne hormony-z wypisu lekarza. Diane toleruje
                                    bardzo dobrze-zero jakich kolwiek objawow-tak samo było z cilest (brałam je bo
                                    chciala wspolrzyc ale jakos do niczego nie doszlo a chlopak ze mną zerwał)
                                    teraz jestem z nowym i planujemy wspolrzycie wiec wole byc zabiespieczona.
                                    • mm1124 Re: Czy to Ty jestes ta Venus, ktora stworzyla 23.11.05, 16:16
                                      Zawsze miałam bardzo mały biust. Po wykarmieniu dwójki dzieci nie ma go prawie
                                      wcale.
                                      Kiedyś ze względu na problemy z cerą brałam przez półtora roku Diane35. Od 3
                                      lat biorę Cilest. Cerę mam ładną. Na biust nie pomogło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka