ewamonika1 27.04.04, 23:35 Cześć, Czy pamiętasz, na jakim forum zaczęłyśmy się spotykać, nim powstało WSPARCIE? Chciałam odszukać tamte posty i nie mogę. Będę b. wdzięczna za info. Pozdrawiam Malutką - ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agablues Re: agablues - pytanie 27.04.04, 23:44 Podaję link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=10718460&a=10718460 Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: agablues - pytanie 27.04.04, 23:53 Bardzo dziękuję. Czy my nie powinnyśmy właśnie spać? Chyba się powoli uzależniam od czytania forum. Aga - napisz, co u Was słychać. Często o Was myślę. Zresztą o innych dzieciach i rodzicach również. Życzę dobrej nocy. ewa (Piterek od paru dni ząbkuje i zaczynam wymiękać. A jeszcze ze względu na szczyt europ. mam trójkę dzieci w domu (szkoła i przedszkole zaleciły, aby zostawić pociechy w domu. Starsza dwójka kłóci się chwilami b. poważnie. Piterek przygląda się tylko, ale chyba szybko nauczy się mało pokojowych metod. Ale bez nich nasz świat byłby bardzo pusty. Lecę spać, bo oczy mi wysiadają. pa Odpowiedz Link
agablues Re: agablues - pytanie 28.04.04, 00:08 Ewa, to Ty z w- wy??? No to koniecznie przyjdź na majówkę!! Bardzo bym chciała zobaczyć Piterka, przede wszystkim, oni są prawie rówieśnikami. zobaczyłabyś, że moja malutka to taka kruszynka, prawie noworodek. No nie, 2- 3 mies niemowlaczek. Rozwija się swoim tempem, ale do przodu. Będzie na majówce, prawdopodobnie, więc... Całuski dla całej trójeczki od forumowej ciotki :-) Odpowiedz Link
olivka27 Re: agablues - pytanie 29.04.04, 16:32 Aga,może to znowu nieodpowiednie miejsce,ale czytałam dzisiaj na "ciąża i poród"posty dotyczące dylematu Triss(o skierowaniu na zabieg w razie czego).Wyrazy uznania-walczyłaś jak lew!!!Nie wiem,co myśleć o tej dziewczynie...Nie chcę jej oceniać-poprostu nie stać ją na posiadanie kalekiego dziecka i nie ma na to rady.Myślę,że ma w sobie zbyt mało miłości,a to dlatego iż jest niewierząca.Gdyby było inaczej,nie przebijałby przez nią taki egoizm i byłaby gotowa pogodzić się z wolą bożą.Jednak to taka moja osobista refleksja.Teraz tylko czekam na jej atak(ha,ha,ha)ciekawe,czy mnie tu znajdzie...Pozdrawiam,Aga Odpowiedz Link