Dodaj do ulubionych

Brak nowych wątków

27.02.05, 21:53
Popijam winko i słucham Rmf fm i ronię łezki...Napiszcie coś o sobie, na
chwilę oderwijmy się od tego, co boli i bądzmy egoistami.Ja jestem belfrem,
co to dziś zdawał egzamin na egzaminatora (głupie to trochę)i jak zdam, to
będę sprawdzać matury pisemne z anglika.Lubię moją pracę, ale nie znoszę
wstawać na 8 do pracy!!!Ble!Mam dwóch Maciejów w domu i bardzo Ich kocham,
choc są nieznośni. Ten starszy (małżonek) nie zwasze ma siły pomiziać się
wieczorkiem, i na odwrót :) (znacie to, prawda?)Młodszy stwierdził ostatnio,
że nie wyjdzie za mnie, bo wybrałam tatę.Cóż, jakoś to przeżyję.Poza tym
staram się zapomnieć o pierwszym mężu.Jezdem zbyt egzaltowana i ryczę bez
powodu. A Wy? Chwila dla Was, nie bójcie się.
Obserwuj wątek
    • wustyle Re: Brak nowych wątków 27.02.05, 22:12
      ja niczego sie nie boje '-)

sebastian - tata Laury
    • igga-81 Re: Brak nowych wątków 28.02.05, 10:17
      trudno być egoistą, w tej sytuacji
      jakoś nic dobrego mnie nie spotyka:(
      ale kończe studia, zbyt dużo pije, ciągle wyprowadzam się z domu, ale szybko
      wracam bo nie ma gdzie iść
      i to na razie wszystko

płacz to jedyna rozrywka
      z tym cierpieniem mozna jakoś żyć, można je oswoić
      ale naprawde nie wiem po co...

(a przepraszam , miało być optymistycznie;)
      • bejoy Re: Brak nowych wątków 28.02.05, 10:31
        Za pół roku kontrola serducha...
        Na razie coś blado wygląda,oczy podkrążone jak po walce bokserskiej :)
        zobaczymy, co powie lekarz...
        A swoją drogą jest o tyle lepiej, że szalejemy na pełzaczka, próbujemy chodzić
        (!) i ślinimy wszystko co się nawinie pod ręką :) Aha, wylazły nam dwa ząbki :)))
        • zorka7 Re: Brak nowych wątków 28.02.05, 10:44
          Chodzę na fitness od miesiąca, unikam ginekologów (ale pewnie już niedługo
          :(... ), narzekam, że monologuję do męża, kupuję swetry na wyprzedaży, lepię w
          glinie, marudzę w związku z paroma sprawami i czekam niewiadomo na co.
          • wustyle Re: Brak nowych wątków 28.02.05, 12:02
            no to ja tez bede troche powazny

wciaz wybieram sie na silownie, musze miec w domu kazda nowinke techniczna,
            katuje subaru impreze w "richard burns rally"
            niezmiennie uwielbiam moja zone (betty69) - dar od Boga
            czekam na lepsze jutro

sebastian - tata Laury
            • odlipcadomarca Re: Brak nowych wątków 01.03.05, 02:54
              Wrocilam z krotkiej wyprawy afrykanskiej - spotkalam kilka bylych pacjentek.
              Niektore maja sie dobrze. To dobrze :) Mam obowiazek spisac rozne historie dla
              prawnikow, ktorzy niby maja cos zrobic zeby ukarano tych, ktorzy skrzywdzili
              moje kobiety i dziewczyny. Nic z tego nie bedzie - zawsze w koncu sie okazuje,
              ze albo nie mozna okreslic winnego, albo nie mozna go ujac, albo nie mozna go
              ukarac. I tak rosna tomy dla potomnosci - historie pokrzywdzonych kobiet,
              ktorych waginy sie pogoily, blizny bledna, dzieci placza, robota czeka, zycie
              plynie. Ale przynajmniej nie wszystkie zarazono HIV i to juz jest jakas
              nadzieja.
              Life sucks ale zyc jest OK :)
              od7do3
    • alina30 Re: Brak nowych wątków 01.03.05, 12:25
      Zostałam na tydzień sama. Pusty dom. Cieszyłam się ogromnie na tą chwilową
      wolność, ale rankiem walcze z syndromem porzucenia, nie wiedziałam, że to takie
      trudne. Nie mam kogo budzić, nie mam komu robić śniadania.
      No ale... wczoraj sprzatałam, pofarbowałam włosy i obejrzałam 'Nigdy w Życiu'.
      Dzisiaj dziewczyny z pracy wyrywają mnie na zakupy połączone z kawą i kinem -
      "Marzyciel". Jutro będzie basen, a czwartek cały dla Mateuszka. Tak dawno nie
      miałam dla niego TYLE czasu !!!!
      W piątek dołączam już do moich chłopkaów i będą narty. A w niedziele wracamy do
      domu i nasza szara codzienność powróci. Tęsknię za tym.
      • heath2 Re: Brak nowych wątków 01.03.05, 20:35
        Rzeczywiście trudno jest być egoistą w naszej sytuacji, ale czasami wir życia
        tak porywa, że i śmiechem już wybucham perlistym.Myślę, że mój synek też się
        cieszy, że się uśmiecham, może nie tak jak kiedyś, ale zawsze. Pomyślcie, One
        nas widzą i obgadują i opowiadają sobie o nas, więc musimy być dzielni i
        prezentować się jak najlepiej. Żałoba to niekoniecznie łzy w oczach 24h na
        dobę.Przyznacie mi rację...Z listów uczniów klas maturalnych:"W londynie
        najbardziej podabała mi się Wieża Eiffela"... :)
    • 1megan Re: Brak nowych wątków 03.03.05, 13:46
      mój "egoizm" zaczyna się i kończy między 8.00 a 15.00 wtedy moim Maćkiem
      opiekuje się ciocia i w tym czasie zaliczam przede wszystkim cmentarz, parę
      spraw które muszę załatwić, oczywiście obowiązki typu ugotować obiad, siedzenie
      przed kompem i obowiązkowo "Ostry dyżur" na tvn, po za tym moje życie to taki
      kompletny marazm z którego nie mogę się wyrwać i wszystko musi być pod dyktando
      Piotra, nie moge chodzić do znajomych (zressztą o tej porze i tak większość
      pracuje) bo wg Piotra kobieta siedzi w kuchni albo zajmuje się dziećmi - o
      przedszkolu dla Maćka też mogę zapomnieć bo Piotr twierdzi ze dziecko musi
      wychowywać się w rodzinie - same stare ciotki którym w kółko coś strzyka,
      kiedyś pracowałam, chodziłam co drugi dzień do kina, a teraz kompletny bezsens,
      oczywiscie posiadam kino domowe z projektorem i ekranem na całą ścianę ale to
      nie to samo, mam do swojej dyspozycji samochód, jesteśmy w trakcie zmian mebli
      ale to są dla mnie zupełnie nieistotne sprawy, bo i tak wszystko musi być takie
      jak chce Piotr bo on za to płaci,czuję się zniewolona, a Piotr na dodatek
      wyjeżdza na dwa tygodnie na rejs na Karaiby bo musi sobie dokończyć patent
      sternika morskiego, to takie niesprawiedliwe, wyszło na to że to on jest
      większym egoistą a nie ja
    • anaika Re: Brak nowych wątków 03.03.05, 21:22
      a ja chciałam przerwać to moje nic nie robienie i wróciłam do nauczania...
      wzięłam sobie dwie grupy i teraz siedzę i się trzęsę, że nie dam rady i będę
      musiała zdezerterować...
      wybrałam chyba tą najgorszą aktywność - powrót do pracy i tego całego
      zaganiania...powoli zaczynam żyć bez mojego Konrada ale to życie nie tak miało
      wyglądać.. nie mogę tak po prostu wstać, otrzepać się i iść dalej jakby nic się
      nie zdarzyło - a niestety wszystko zmierza w tym kierunku.
      ogólnie jestem na siebie wściekła za tą moją słabość do łatwych rozwiązań
      i bezwolę
      i chyba za to, że piszę bzdury trudne do zrozumienia
      ania mama Konrada
    • marzekal Re: Brak nowych wątków 03.03.05, 22:03
      Skończyły się ferie (uczę w gimnazjum - najlepszy wiek), skończył się remont
      kuchni, skończyłam podyplomówkę, zaczęłam naukę j. włoskiego. Dzieciaczki śpią,
      mąż naprawia lampę do kuchni. Jeszcze tylko chwila zabawy z Rabą (za miesiąc
      będą szczeniaki - szczęściara) a potem książka "Wzgórze Pana Boga" (ojciec
      traci Syna ale zyskuje życie) i dzisiaj bez miziania (odwiedziny indian) i
      chyba wreszcie spanko, bo jutro znowu dzień. Wstać, zrobić śniadanko,
      odprowadzić Dzieciaczki na przystanek, pójść do pracy, wybrać się na cmentarz,
      zrobić obiad, pobawić się z Maluchami, pouczyć się, przygotować do pracy itd.
      (o kurczę ja to jednak wszystko lubię)I tylko Szymka mi brak...
      • heath2 Re: Brak nowych wątków 04.03.05, 13:09
        Ja też to lubię, te nudne , codzienne obowiązki. Uwielbiam sprzątać w moim
        mieszkanku. Może to dziwne, ale to cały mój świat, praca to dodatek. Cały mój
        świat, jednak osierocona jestem, okaleczona, jak Wy wszyscy.Wierzę, że mój Maks
        jest gdzieś i widzi mnie i uśmiecha się.Teraz planujemy żółwia dla Maćka na 5-
        te urodziny w maju.Małe te bestie , a drogie...Wczoraj zmarł mój kolega z
        pracy, językowiec, więc nasze pociechy mają w niebie znajomego belfra od 4
        języków! Antek, nie daj się dzieciaczkom!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka