hanya00 27.04.05, 13:32 nie wiem czy to ten program ale dopoludnia w rozmowach w toku bedzie temat smierci dzieci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorka7 Re: jutro w tvn 27.04.05, 15:41 Fatalny... Szczególnie bezpardonowe pytania Drzyzgi plus wypowiedzi pani psycholog, ze niby jedna z bohaterek mentalnie uprawia seks nie z własnym mężem, a ze zmarłym synkiem! Dawno większych głupot nie słyszałam!... Brrrrr..... Odpowiedz Link
mamawikusia Re: jutro w tvn 27.04.05, 17:28 słyszałam dzisiaj do południa zwiastun i wydaje mi sie ,że jutro to nie "ten" program. jutro pani Drzyzga bedzie chyba meczyć rodziców których Dzieci zginęły tragicznie - tak mi sie wydaje ,ale mogę się mylić bo od pwenego czasu nie ogladam nawet zwiastunów tego programu ,a dziś poprostu "samo wpadło w ucho":) Odpowiedz Link
kingan75 Re: jutro w tvn 27.04.05, 17:32 Drodzy ludzie, czy nie wystarczy wam nieszczęście waszych dzieci, czy naprawdę potrzebujecie się "naoglądać takich rzczy"?! Rozumiem forum, ponieważ możemy powymieniać się doświadczeniami, pocieszyć, doinformować w istotnych sprawach ale ekscytować się komercyjnymi programikami aby sobie poprawić humor cudzym nieszczęściem lub wycisnąć trochę łez, to już trąci zboczeniem. Przepraszam za te słowa ale nie kieruję ich do wszystkich forumowiczów, kieruję ich do tych, którzy w takich rzeczach szukają sensacji. Po co oglądać tanie sensacyjne programiki, jak chcecie ekstazy to idźcie na cmentarz, wiek zmarłych do wyboru i napatrzcie się na groby. Ja mimo wszystko staram się szukać radosnych chwil życia z moim chorym dzieckiem i cieszyć się ile tylko się da i dawać mu siebie radosną a nie wiecznie ubeczaną. To jest mu nie potrzebne. Czy nie szkoda wam czasu na takie programy, może poświęćcie ten czas żyjącym albo odwiedzcie groby straconych bliskich... Pomyślcie trochę więcej nad tym co czynicie. Odpowiedz Link
choredziecko Pomyślcie trochę więcej nad tym co czynicie 27.04.05, 17:46 "Pomyślcie trochę więcej nad tym co czynicie." i znowu pojawił się ktoś lepszy, doskonalszy, kto zna recepte na wszystko i dużo myśli. Odpowiedz Link
joannajarek Re: jutro w tvn 27.04.05, 19:01 Droga kingan75. Nie poprawiam sobie humoru patrzac na cudze nieszczescie, nie jestem tez zboczona ogladajac " takie" programy i przede wszystkim nie szukam sensacji w takich audycjach. Za to moge powiedziec ze pomagaja mi one zrozumiec wiele bardzo dla mnie waznych rzeczy. Owszem czesto sa zle przygotowane ale dzieki nim nie czuje sie calkowicie odizolowana. Wiem ze sa tez takie same osierocone Mamy, wiem ze tez podobnie jak ja czuja sie nierozumiane i przytloczone rzeczywistoscia .Dzieki nim czuje ze nie jestem sama.A poza tym dzieki takim programom moze osoby calkiem nie zwiazane z tematem beda mogly dowiedzic sie jak pomoc takim Rodzicomi, jak z nimi rozmawiac. A poza tym nie jestem ubeczana mama i staram sie ze wszystkich sil zeby moja Rodzina byla szczesliwa. Asia Odpowiedz Link
blinucha Re: jutro w tvn 27.04.05, 19:13 Drogi/Droga kongan75, a czy uczestnicząc w życiu forum nie dało się zauważyć, że każdy z nas ma różne sposoby na radzenie sobie za swoim nieszczęściem? I że każdy ma do tego prawo, nawet ekscytując się "komercyjnymi programikami", które - tak się niestety składa - ogląda masa ludzi i nie mając pojęcia o tym, co mogą odczuwać ludzie tacy jak my, borykający się z chorobą dziecka czy będącymi w żałobie po stracie dziecka/dzieci mogą słuchając takich głupot mieć o nas "wypaczone" pojęcie? Zazdroszczę ci optymizmu - moje dziecko już nie żyje i tego nie da się odwróć.Nie mam więc szansy cieszyć się z życia ile się da i dawać mu siebie radosną a nie ubeczaną. A odsyłanie ludzi na cmentarz to niefortunna wypowiedź, bo podejrzewam że rodzice po stracie bywają w tym miejscu częściej - przynajmniej częściej niż ty. Dlatego też zastanów się nad tym, co napisałaś. A tak poza tym twój mail pachnie mi następną prowokacją. Odpowiedz Link
zorka7 Re: jutro w tvn 27.04.05, 19:22 "3. To forum ma dawać oparcie i poczucie bezpieczeństwa, dlatego bardzo proszę, nie krytykować, nie pouczać, nie oceniać, nie pisać, co powinno się czuć, myśleć, robić." - wyciągam ten punkt regulaminu owego forum - szczególnie dla Kingam. --- DLACZEGO Myszka ...i Jej historia Odpowiedz Link