Dodaj do ulubionych

jutro w tvn

27.04.05, 13:32
nie wiem czy to ten program ale dopoludnia w rozmowach w toku bedzie temat
smierci dzieci
Obserwuj wątek
    • wustyle Re: jutro w tvn 27.04.05, 14:39
      szczerze ten program odradzam
      • agafa30 Re: jutro w tvn 27.04.05, 15:17
        czy ten program to "te" rozmowy w toku??
        • hanya00 Re: jutro w tvn 27.04.05, 15:28
          tak mi sie wydaje
          • zorka7 Re: jutro w tvn 27.04.05, 15:41
            Fatalny...
            Szczególnie bezpardonowe pytania Drzyzgi plus wypowiedzi pani psycholog, ze
            niby jedna z bohaterek mentalnie uprawia seks nie z własnym mężem, a ze zmarłym
            synkiem! Dawno większych głupot nie słyszałam!...
            Brrrrr.....
            • mamawikusia Re: jutro w tvn 27.04.05, 17:28
              słyszałam dzisiaj do południa zwiastun i wydaje mi sie ,że jutro to nie "ten"
              program.
              jutro pani Drzyzga bedzie chyba meczyć rodziców których Dzieci zginęły
              tragicznie - tak mi sie wydaje ,ale mogę się mylić bo od pwenego czasu nie
              ogladam nawet zwiastunów tego programu ,a dziś poprostu "samo wpadło w ucho":)
    • kingan75 Re: jutro w tvn 27.04.05, 17:32
      Drodzy ludzie, czy nie wystarczy wam nieszczęście waszych dzieci, czy naprawdę
      potrzebujecie się "naoglądać takich rzczy"?! Rozumiem forum, ponieważ możemy
      powymieniać się doświadczeniami, pocieszyć, doinformować w istotnych sprawach
      ale ekscytować się komercyjnymi programikami aby sobie poprawić humor cudzym
      nieszczęściem lub wycisnąć trochę łez, to już trąci zboczeniem. Przepraszam za
      te słowa ale nie kieruję ich do wszystkich forumowiczów, kieruję ich do tych,
      którzy w takich rzeczach szukają sensacji. Po co oglądać tanie sensacyjne
      programiki, jak chcecie ekstazy to idźcie na cmentarz, wiek zmarłych do wyboru i
      napatrzcie się na groby. Ja mimo wszystko staram się szukać radosnych chwil
      życia z moim chorym dzieckiem i cieszyć się ile tylko się da i dawać mu siebie
      radosną a nie wiecznie ubeczaną. To jest mu nie potrzebne. Czy nie szkoda wam
      czasu na takie programy, może poświęćcie ten czas żyjącym albo odwiedzcie groby
      straconych bliskich... Pomyślcie trochę więcej nad tym co czynicie.
      • choredziecko Pomyślcie trochę więcej nad tym co czynicie 27.04.05, 17:46
        "Pomyślcie trochę więcej nad tym co czynicie."

i znowu pojawił się ktoś lepszy, doskonalszy, kto zna recepte na wszystko i
        dużo myśli.

• joannajarek Re: jutro w tvn 27.04.05, 19:01
        Droga kingan75.
        Nie poprawiam sobie humoru patrzac na cudze nieszczescie, nie jestem tez
        zboczona ogladajac " takie" programy i przede wszystkim nie szukam sensacji w
        takich audycjach.
        Za to moge powiedziec ze pomagaja mi one zrozumiec wiele bardzo dla mnie
        waznych rzeczy. Owszem czesto sa zle przygotowane ale dzieki nim nie czuje sie
        calkowicie odizolowana. Wiem ze sa tez takie same osierocone Mamy, wiem ze tez
        podobnie jak ja czuja sie nierozumiane i przytloczone rzeczywistoscia .Dzieki
        nim czuje ze nie jestem sama.A poza tym dzieki takim programom moze osoby
        calkiem nie zwiazane z tematem beda mogly dowiedzic sie jak pomoc takim
        Rodzicomi, jak z nimi rozmawiac.
        A poza tym nie jestem ubeczana mama i staram sie ze wszystkich sil zeby moja
        Rodzina byla szczesliwa.
        Asia
      • blinucha Re: jutro w tvn 27.04.05, 19:13
        Drogi/Droga kongan75,

a czy uczestnicząc w życiu forum nie dało się zauważyć, że każdy z nas ma różne
        sposoby na radzenie sobie za swoim nieszczęściem? I że każdy ma do tego prawo,
        nawet ekscytując się "komercyjnymi programikami", które - tak się niestety
        składa - ogląda masa ludzi i nie mając pojęcia o tym, co mogą odczuwać ludzie
        tacy jak my, borykający się z chorobą dziecka czy będącymi w żałobie po stracie
        dziecka/dzieci mogą słuchając takich głupot mieć o nas "wypaczone" pojęcie?
        Zazdroszczę ci optymizmu - moje dziecko już nie żyje i tego nie da się
        odwróć.Nie mam więc szansy cieszyć się z życia ile się da i dawać mu siebie
        radosną a nie ubeczaną.
        A odsyłanie ludzi na cmentarz to niefortunna wypowiedź, bo podejrzewam że
        rodzice po stracie bywają w tym miejscu częściej - przynajmniej częściej niż ty.
        Dlatego też zastanów się nad tym, co napisałaś.

A tak poza tym twój mail pachnie mi następną prowokacją.

• zorka7 Re: jutro w tvn 27.04.05, 19:22
      "3. To forum ma dawać oparcie i poczucie bezpieczeństwa, dlatego bardzo proszę,
      nie krytykować, nie pouczać, nie oceniać, nie pisać, co powinno się czuć,
      myśleć, robić."

- wyciągam ten punkt regulaminu owego forum - szczególnie dla Kingam.

---
      DLACZEGO
      Myszka
      ...i Jej historia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka