martek40 20.05.05, 22:00 Tak długo już nie mamy wieści od Was... Napisz, proszę, jak miewa się Oliwka. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ol2 Re: Do ol2 20.05.05, 23:48 Drogie Mamy i Droga Marto!!! Żyjemy, żyjemy - dziękuję za pamięć!!! Tylko ten czas tak szybko leci, że hej!!! Ale na tyle ile mogę, to na tyle jestem na forum. Czytam Was dokładnie. Co u nas? Po staremu: Oliwka rośnie, stale się śmieje i rozrabia. Ja prawdopodobnie wracam do pracy - troszkę się boimy z mężem jak to pogodzimy, ale może wszystko się jakoś poukłada. Oliwcia ma w oczku nową protezkę. Na ten czas nie ma zaplanowanych operacji, może gdzieś za rok, dwa. Pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link
martek40 Re: Do ol2 21.05.05, 17:12 Tak więc masz coraz więcej powodów do radości i dumy ze swojego Skarbusia. Tak bardzo się cieszę. A Twój powrót do pracy? Nie martw się. Na początku może nastać pewien haos w życiu codziennym, ale z czasem wszystko sobie oboje z mężem poukładacie i będzie wszystko w najlepszym porządku. Zobaczysz, że jeszcze będziesz śmiała się ze swych obaw. I za to trzymam mocno kciuki. Oliwce dużo zdrówka życzę i całuję mocno Jej pyszczuś. A Wam, wspaniałym rodzicom, wytrwałości, zdrowia oczywiście też i wielu wzruszeń w wychowywaniu Oliwki. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link