Gość: ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 12:20 Czy miał ktoś kiedyś taką sytuacje, że nie zdał egzaminu i nie otrzymał wypisanych błędów na kartce od egzaminatora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monia Re: Egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:43 Ja tak miałam. Pytał się mnie egzaminator czy chce aby mi wypisał ja byłam już tak wkurzona, że powiedziałam że mi wszystko jedną. W końcu żeby już dał mi spokuj powiedziałam, że nie chce i nie dał mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Egzamin IP: *.irom.uw.edu.pl 16.03.05, 02:29 moze tak byc ale lepiej bierz kartke zeby wiedziec jakie mial zastrzezenia .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Egzamin IP: *.irom.uw.edu.pl 16.03.05, 02:29 moze tak byc ale lepiej bierz kartke zeby wiedziec jakie mial zastrzezenia .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzyni Re: Egzamin IP: *.ec.pl 21.05.05, 19:59 To zależy od instruktora. Ja ostatnio miałam takiego, który nawet nie pytał czy chcę czy nie, tylko wypisał co trzeba, dał mi, a ja: "Dziękuję, Do widzenia (ale w duchu myślałam sobie, żeby tylko już nigdy więcej się na niego nie nadziać...) Oblał mnie tylko za to, że jadąc na łuku już na prostej na wstecznym nie spojrzałam w lusterko :-/ Jak się później dowiedziałam, miał na tym punkcie obsesję, a ja po prostu wielkiego pecha...Mimo wszystko lepiej brać kartkę, zawsze to jakaś pomoc przy kolejnym podejściu, nawet jeżeli nie trafi się na tego samego egzaminatora (oby nie trafić na tego samego... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Egzamin IP: *.aster.pl 22.05.05, 19:44 Do mistrzyni: Toć to jakiś absurd!!Twoim zadaniem jest wykonać łuk poprawnie,czyli nie najechać na żadną linię i nie potrącić pachołów.A to jak Ty to robisz to już Twoja sprawa.A zarzut że nie spojrzałaś w lusterko jest po prostu absurdalny.Skoro wykonałaś manewr bezbłędnie to nie jest istotne czy w jakimś danym momencie spojrzałas w lusterko czy nie.Na BOga... . Ja na Twoim miejscu od razu po tamtym egzaminie ruszyłabym złożyc skarge.Na przyszłość miej na uwadze takie rzeczy.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Egzamin IP: *.76.classcom.pl 21.05.05, 22:25 ja musialam ta kartke pokazywac w czasie zapisywania sie na kolejny egzamin, wiec kartka musiala byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 08:02 Pamiętajcie ludzie, że egzaminator ma obowiązek wręczyć WAM Arkusz przebiegu egzaminu praktycznego - inaczej mówiąc - fakt wypływa z mocy prawa (rozporządzenie)i łaski Wam nie robi. Jeżeli nie weźmiecie tego Arkusza, to ten egzaminator ma obowiązek złożyć go w ośrodku.Nikt nikomu łaski nie robi, za ten świstek zapłaciliście podczas zapisu i macie prawo go mieć, chociaż lepiej zdać, bo wtedy nie ma kłopotu z Arkuszem. Odpowiedz Link Zgłoś