buggi 19.02.04, 10:41 piekne dzieki za to forum, wreszcie! :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
padshah Re: Salam 19.02.04, 11:03 witaj! Życzę owocnych dyskusji ;) Czy możesz prztłumaczyć sygnaturkę, bo ja baardzo początkujący jeszcze.... Odpowiedz Link
buggi Re: Salam 19.02.04, 11:40 Ej woj! , wlasnie sobie nowa zygnaturke "zrobilam", ale pierwsza znaczy tyle samo co polskie " dawno, dawno temu...za siedmioma górami za siedmioma lasami..." "jek-i bud, jek-i na bud" - tym zdaniem rozpoczynaja sie perskie bajki i opowiadania.:) Odpowiedz Link
amar_sina Re: Salam 20.02.04, 00:18 witam wszystkich serdecznie! :)) ps. buggi! no to teraz jeszcze chetnie sie dowiem co znaczy twoja druga sygnaturka..:) Odpowiedz Link
buggi Re: Salam 20.02.04, 11:24 amar_sina napisała: > witam wszystkich serdecznie! > :)) > ps. buggi! no to teraz jeszcze chetnie sie dowiem co znaczy twoja druga > sygnaturka..:) Sygnaturka nie wyswietlila sie w calosci :( Nie wiem czemu, a sa to slowa piosenki, spiewanej przez Omida " O Iranie jestes moja miloscia i bez Ciebie nie mam przyszlosci ( dos. jutra)..." . Odpowiedz Link
balki Re: Salam Iran! 20.02.04, 10:25 Podpisuję się dwiema nogami i ręcami. Do tej pory funcjonowały wyłącznie arabskie fora, stąd wszelkie "perskie komentarze" trzeba było zapowiadać słowy- "...co prawda nie arabski, ale....". Teraz możemy już sobie to darować :-) FAJNIE Odpowiedz Link