immanuel.k 02.03.06, 14:56 podobno od kwietnia w Warszawie znów będą zniżki na komunikację miejską... miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34864,3186910.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flamengista ja bym tam uważał... 02.03.06, 16:33 Bo jeśli od pierwszego kwietnia, to może żartują. U nas od 1 kwietnia MPK ma przestać sprzedawać bilety w tramwajach i autobusach. Niestety, ci nie żartują. Odpowiedz Link
aiczka Re: podatnicy zapłacą :) 03.03.06, 10:36 Ale nie dużo, biorąc pod uwagę, ilu jest w Warszawie doktorantów a ilu uczniów albo członków rodzin pracowników komunikacji. Odpowiedz Link
z_perspektywy Re: podatnicy zapłacą :) 03.03.06, 22:15 niech placa, ktos musi, jak uczelnia nie placi. Odpowiedz Link
cz.wrona Re: podatnicy zapłacą :) 12.03.06, 11:50 No dobrze ale jak udowodnić, ze jest się doktorantem? Mój Instytut nie wydaje żadnych legitymacji (IBE w Warszawie). Odpowiedz Link
aiczka Re: podatnicy zapłacą :) 16.03.06, 11:53 > No dobrze ale jak udowodnić, ze jest się doktorantem? Mój Instytut nie wydaje > żadnych legitymacji (IBE w Warszawie). Zgodnie ustawą uczestnik STUDIOW DOKTORANCKICH otrzymuje od swojej jednostki legitymację zgodną ze wzorem itd. Czy jesteś uczestnikiem studiów, czy masz otwarty rpzewód doktorski? A może nie dostajecie legitymacji tylko dlatego, że nie były dotąd potrzebne i nikt sobie nie zawracał głowy? Odpowiedz Link