misza_kazak 25.03.06, 22:28 Znalazlem dobry artykul o wspolczesnej Bialorusi. Kto rozumie po rosyjsku niech przeczyta www.apn.ru/?chapter_name=advert&data_id=938&do=view_single Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazyliszek4 Re: Dobry artykul 25.03.06, 23:41 żartujesz sobie. przeczytałem pierwsze zdanie, to o "moralnym zwycięstwie" Łukaszenki, i odechciało mi się... ja rozumiem, że niektórym ludziom podobają się politycy, którzy fałszują wybory i trzymają naród za twarz. może sami by tego chcieli. wszak de gustibus non est disputandum. ale zaraz chwalić się tym publicznie? niesmaczne. zwłaszcza dziś... Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Dobry artykul 26.03.06, 00:51 bazyliszek4 napisał: > żartujesz sobie. przeczytałem pierwsze zdanie, to o "moralnym zwycięstwie" > Łukaszenki, i odechciało mi się... > > ja rozumiem, że niektórym ludziom podobają się politycy, którzy fałszują wybory > > i trzymają naród za twarz. może sami by tego chcieli. wszak de gustibus non est > > disputandum. ale zaraz chwalić się tym publicznie? niesmaczne. zwłaszcza dziś.. > . Sława! NO tak wdzięk i takt iście moskiewski... Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link
zenta1 Re: Dobry artykul 26.03.06, 16:56 ...Białoruś idzie "skandynawską drogą " ? Qrwa, chyba jednak nie znam języka rosyjskiego :/ Odpowiedz Link
nonno1 Re: Chyba jako przykład zakłamanej 02.04.06, 17:38 propagandy i sowieckej mentalności. Jeśli tak, to rzeczywiście. Odpowiedz Link