qbishtal 29.03.10, 09:47 Mam pytanie do kogoś, kto administruje forum. Czy w naszym dziale "Epileptycy - łączmy się!!!" można ograniczać albo wyłączać migające reklamy? Lotto tak daje po oczach jak stroboskop... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ak-69 Re: reklamy - pytanie do Admina 29.03.10, 14:22 Nie jestem administratorem, ale mogę Ci powiedzieć jedynie, że to mało prawdopodobne, bo to tak byś poprosił(a) nadawcę kanału telewizyjnego o wyłączenie reklam. Z czegoś muszą się utrzymywać, a teraz nie ma dotacji w takim wymiarze jak za komuny i nie wszyscy je otrzymują. Reklama to główne źródło. Można je jednak wyłączyć samemu. Trzeba sobie zainstalować odpowiednią "wtyczkę" (dodatek) do przeglądarki. Podaj jakiej używasz, to może ja Ci pomogę. Ja w Operze nie mam żadnej reklamy na żadnej stronie. Odpowiedz Link
qbishtal Re: reklamy - pytanie do Admina 29.03.10, 18:13 Ja sobie z tego wszystkiego zdaję sprawę AK69 ale pytam bo może jednak da się to załatwić tylko na naszym forum. Wrzucić tutaj tylko statyczne reklamy. O wtyczkach wiem, bardziej zależy mi na samym forum, żeby tutaj nie było mrugająco. Odpowiedz Link
very.martini Re: reklamy - pytanie do Admina 29.03.10, 22:15 A nie możecie sobie AdBlocka zainstalować? Ja od 4 lat na swoim kompie żadnej reklamy nie widziałam. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link