30.07.09, 20:54
czesc wszystkim mam na imie jarek i tak jak wy zmagam sie z toął choroba to
był dla mnie szok robiłem wszystko zeby być zdrowym tzn zeby sie wyleczyc na
poczatku było trudno ale sie z tym uporałem i dałem sobie rade teraz mam
dziewczyne ataków niema juz 3 lata i jest super a co do kepry to jest to lek
godny polecenia sam go brałem i nadal biore czuje sie po nim swietnie bardzo
dobrze na mnie wpływa i jest co najwazniejsze skuteczyny i niemam po nim
rzadnych skutków ubocznych dobrze go przyswajam i co najwazniejsze on daje
gwarancje na wyleczenie mam do was prosbe czy mozna z padaczkał robic prawo
jazdy bo chiałbym miec prawko jestem zdany sam mna siebie i chciałbym sie
dowiedziec czy jest mozliwosc zrobienie prawka jesli ktos odpisze to bedzie mi
bardzo miło pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • very.martini Re: epilepsja 30.07.09, 21:21
      No to gratulacje:)

O prawie jazdy były dyskusje, poczytaj
      forum.gazeta.pl/forum/w,16674,93581982,93581982,5_lat_bez_atakow_i_czy_moge_zrobic_prawo_jaz
      dy_.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,16674,67827239,67827239,Jak_u_epileptykow_z_PRAWA_JAZDY_.html

I pewnie parę innych wątków, skorzystaj z wyszukiwarki.

PS. Nie obraź się, ale stosowanie kropek i przecinków nie boli,
      strasznie trudno czyta się wypowiedzi bez znaków przestankowych...

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatia
    • basiulka999 Re: epilepsja 31.07.09, 19:29
      ja mam prawko. u mnie jest troszkę inna sytuacja- ja mam napady
      tylko w nocy po uśnięciu. w dzień bywa że coś tam czuje ale napadów
      nie ma. takich na całego.
    • melon1234 Re: epilepsja 26.09.24, 12:24
      Ostatnio zmagam się z wieloma problemami: stres, trudności ze snem i obawa przed nawrotem epilepsji towarzyszą mi na co dzień. Od dzieciństwa mam zdiagnozowaną epilepsję. Choć ataki zdarzają się rzadko, może raz lub dwa razy w roku, to zmiany w falach mózgowych w jednej półkuli wpływają na moje samopoczucie. Długotrwały stres powoduje wzrost poziomu kortyzolu, co negatywnie oddziałuje na moje zdrowie i prowadzi do różnych schorzeń.

W poszukiwaniu ulgi natrafiłam na olej CBD. Zdecydowałam się na olej CBD Stres Control z Konopnej Farmacji w Poznaniu, i okazało się to strzałem w dziesiątkę. Ten olej pomógł mi się wyciszyć i zapanować nad stresem, a poziom kortyzolu wreszcie zaczął się normować, co znacząco poprawiło moje samopoczucie.

Podczas wizyt w aptece konopnej dowiedziałam się również o terapeutycznych właściwościach CBD w leczeniu epilepsji. Choć moja epilepsja jest obecnie w stanie uśpienia, strach przed nawrotem paraliżował moje funkcjonowanie. Ten lęk, że choroba może wrócić, wzmagał stres i bezsenność. Po późniejszym zapoznaniu się z informacjami dowiedziałam się, że CBD pomaga utrzymać mózg w równowadze i zmniejsza ryzyko nawrotów. Zwiększa poziomy GABA (kwasu gamma-aminomasłowego), który hamuje napady padaczkowe oraz inną aktywność epileptyczną. To wtedy przekonało mnie do stosowania CBD – od ponad 5 lat nie miałam żadnych ataków epilepsji.

Olej CBD przyniósł również znaczną poprawę jakości mojego snu. Przed jego stosowaniem często budziłam się w nocy i miałam problem z ponownym zaśnięciem. Teraz, po regularnym stosowaniu oleju, zasypiam bez trudu i budzę się wypoczęta. Ta zmiana jest ogromna i pozytywnie wpłynęła na jakość mojego życia.

Odkryłam także inne produkty w Konopnej Farmacji, takie jak zioła i maści konopne można je zakupić bez problemu online : konopiafarmacja.pl/41-olej-cbd Mają one nie tylko właściwości relaksacyjne, ale również doskonale działają na skórę, pomagając w jej regeneracji i nawilżeniu.

CBD stało się dla mnie czymś więcej niż tylko suplementem – to sposób na radzenie sobie z codziennymi trudnościami. Dzięki niemu mam większą kontrolę nad stresem, lepiej śpię i czuję się spokojniejsza. Polecam każdemu, kto zmaga się z podobnymi problemami, aby spróbował tych produktów. Mogą one naprawdę poprawić jakość życia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka