youlianna92
18.08.14, 22:25
Witajcie
Przypadkiem natrafilam na tę grupę szukająć "fraz" z moimi objawami w wyszukiwarce .
Mam 22 lata , od 4 lat miewam dziwne objawy. Kiedy pierwszy raz miałam swoje zawroty poszłam do neurologa , przyjęto mnie bez rejestracji i od razu trafiłam na oddział . Leżałam parę dni, wykonano mi serię badań , jedyna nieprawidłowość jaką znaleziono to "Pojedyńcza drobna blaszka zwapnienia w ścianie prawej t. kręgowej" jednak chyba nie jest to nic ważnego skoro lekarz nie zdiagnozował moich objawów w żaden sposób. Wypisałam się na własne żądanie . Po szpitalu, odpoczynku objawy zniknęły na około rok , teraz mam je od czasu do czasu . Dzis się nasiliły stąd moje poszukiwania podobnych przypadków. Jeżeli miałabym opisać swoje "napady" : nagła utrata świadomości poprzedzona charakterystycznym wstępem w odczuciach organizmu , którego nie jestem w stanie opisać. Przyspieszone bicie serca , bardzo dziwne myśli , powtarzające się podczas każdego "odpływu" , uczucie gorąca w środku.. Na karcie wypisu zalecono mi nie sięganie po papierosy , ponieważ czasem palę okazyjnie . 2 dni temu spaliłam w ciągu nocy jakieś 10 papierosów , nie wiem czy ma to jakiś wpływ ale szukam jakiegoś związku z nagłym powrotem objawów..