natkaszczerbatka Re: fajna atmosfera na tym forum 13.09.04, 09:55 też tak uważam. Tu jest bardzo miło i wesoło. Właściwie to ja tu się nie wypowiadam, bo mnie to forum nie dotyczy i nie jestem kompetenta w sprawie wielodzietności, niestety. Często natomiast sobie podczytuje. Przypomina mi się wtedy moje dzieciństwo (czterech braci, ja piąta - najmłodsza, ale było wesoło!) Jestem stałą bywalczynią innego, bardzo smutnego forum ... a tu przychodzę poczytać sobie, żeby nabrać głębszego oddechu. Odpowiedz Link
jol5.po Re: fajna atmosfera na tym forum 13.09.04, 10:19 no i jest jeszcze forum Natki Szczerbatki - tam też fajnie )) Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: fajna atmosfera na tym forum 13.09.04, 10:58 dziekuję! To chyba taka moja forumoterapia! Odpowiedz Link
hijamadre Re: fajna atmosfera na tym forum 13.09.04, 11:00 owszem, strasznie tu fajnie. Sama jestem z rodziny, gdzie była nas 5! a teraz już czekam na własne - pierwsze. tylko irytują mnie czasem pewne krytyczne, wypowiedzi osób mało zorientowanych w temacie. Normalnie bym się nie przejęła, ale mam zbyt osobisty i emocjonalny stosunek do wielodzietności. No, ale takie prawo forum - a moje prawo to komnetować. ot, co. Oczywiście, siłą rzeczy, sama mam krytyczne spojrzenie na wiele zagadnień związanych z wielodzietnością, ale jak to się mówi, co innego jak się wypowiada swój, a co innego jak "nie swój" pozdrawiam wszystkich, będę tu zaglądać częsciej. Odpowiedz Link
mamastasia Re: fajna atmosfera na tym forum 13.09.04, 22:05 Ja tez tak uważam. Mam na razie jednego synka, ale marze o nastepnych dzieciach. I tak sobie tu podczytuję . Jest tu bardzo miło i ciepło. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
jola.wie Re: fajna atmosfera na tym forum 17.09.04, 20:15 Uczczę mój pierwszy dzien na "wielodzietnych" wpisem na tym wątku Bardzo mi się tu spodobało, tak jak kiedys na "ciąży"... Dzisiaj odpalam komputer dosłownie w każdej wolnej chwili i tu zaglądam, aż się boję co będzie jak mnie "wciągnie" bo czas ostatnio bardzo mi się skurczył.... Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
beata32 Re: fajna atmosfera na tym forum 23.09.04, 12:27 Zgadzam się z autorką. Tak sobie poczytałam i choć zarzekam się że już nigdy w życiu mimo, że lekarka powiedziała mi, żem do ciążowania i rodzenia stworzona ... to przeszło mi przez myśl ... 'a może' ... Pozdrawiam Was w Wasze gromadki bardzo gorąco Odpowiedz Link
rybka002 Re: fajna atmosfera na tym forum 28.09.04, 10:22 Atmosfera jest super. Tyle ciepła, własne problemy "zmory". Mam dwóję dzieciaków ale w grudniu będzie trzecie. Już mnie wciągneła lektura aż się boję co będzie dalej. Na razie mam sporo czasu bo jestem na zwolnieniu, dzieci w szkole a ja czytam... i jest mi tak fajnie...Pozdrawiam Was wszystkich cieplutko Odpowiedz Link
mama.razy.cztery Re: fajna atmosfera na tym forum 08.10.04, 10:20 no to musze wam powiedziec, że mnie ne=iestety wciągnęło, nie zawsze mam mozliwośc czytac i pisać regularnie, ale jak nie zaglądam tutaj to powroty po długim okresie "niebycia" pochłaniają duuuuuuuuuuuuzo czasu. wiecie co dla mnie jest najfajniesze na tym forum? ze mi nawet apap tak nie pomaga na ból glowy jak lektura wątków tutaj ( serio). miałam ostatnio trochę problemów z pracą ,z byłą pracą,dlatego musze teraz sporo nadgonić. ale sam fakt , ze mogę wejśc, poczytać, podzielic się kłopotami dodaje mi otuchy, że wszystko bedzie ok. i własnie mi przyszlo do glowy, że to jest chyba ostatnie forum, gdzie atmosfera jest taka ciepła, rodzinna. różnie się ostatnio porobiło "gdzie indziej" Odpowiedz Link
glupiakazia Re: fajna atmosfera na tym forum 08.10.04, 12:23 Rzeczywiscie, bardzo tu fajnie, szkoda, ze dopiero niedawno odkrylam to forum. Rodzinnie? No pewnie, wlasnie o tym mowa i dlatego tak fajnie... Szkoda tylko, ze mam tak malo czasu na podczytywanie, bo w domu 3 maluchow, a w pracy nie wypada i nie ma czasu... Lece! Odpowiedz Link
mirella67 Re: fajna atmosfera na tym forum 08.10.04, 13:25 Ja tez się chętnie podpiszę pod wszystkimi wypowiedziami w tym wątku, potwierdzając, że jest to jedno z najmilszych forów, jakie oglądałam. Wszystkim nam nie jest łatwo i dlatego trzeba się wspierać... to naprawdę pomaga! Odpowiedz Link
justinka_27 Re: fajna atmosfera na tym forum 09.10.04, 13:29 I mnie się tu podoba.Zaglądam w każdej wolnej chwili,tylko troche tych wolnych chwil mało.Przed południem jak Dani pozwoli,a jest w tym wieku ,że pozwala jak śpi.Po południu rodzinka w komplecie,więc do kompa kolejka i rezerwacje.Mała szansa żeby się dopchać. Odpowiedz Link