przyjaciolka1 05.04.04, 06:08 Brookie,wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ! Pogody ducha Ci zycze i zdrowia.No i oczywiscie spelnienia marzen - wszystkich ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brookie Re: Sto lat !!!! 05.04.04, 08:40 Dziekuje bardzo! Wypije za zdrowie Twoje i wszystkich forumowiczek. Odpowiedz Link
kendo Re: Sto lat !!!! 05.04.04, 11:14 ..Brookie przyjmij odemnie najpiekniesze,najszczersze zyczenia: duzo zdrowia, usmiechow cieplych od ludzi na codzien spelnienia najskrytszych marzen i pieknego dzis spedzania dnia,,,, Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: Sto lat !!!! 05.04.04, 14:10 Brookie, Ja dalaczam sie do zyczen urodzinowych, i zycze ci pociechy z meza, syna i kotow. Aby Ci sie wszystkie najskrytsze marzenia spelnily. Happy Birthday!! Odpowiedz Link
kendo Re: Sto lat !!!! vino_tinto - 21 - kwiecien 29.04.04, 17:01 naj,naj serdeczniejsze zyczenia urodzinowe) choc zdziebko spoznione.... ** wszystkie "Byczki " laczcie sie)** juz jestes "zareistrowana") i mam nadzieje,ze nie zapomnimy w nastepnym roku. Odpowiedz Link
angieblue26 Re: Sto lat !!!! 29.04.04, 17:49 Joyeux anniversaire ! )) Sto lat! ) Spelnienia marzen ! ) Z calego serca sie do zyczen przylaczam Odpowiedz Link
krystyna_jl Re: Sto lat !!!! 29.04.04, 19:19 Najlepsze zyczenia urodzinowe, dla Ciebie, Brookie i dla pozostalych "Byczkow". Sto lat! Odpowiedz Link
daisy123 Re: Sto lat !!!! 30.04.04, 14:39 Ziemia zdazyla juz sie raz obròcic i jeden dzien poszedl do przodu, a ja dopiero sie ndolaczam do zyczen. Szczere chociaz spòznione - wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link