jagienkaa 11.08.04, 09:44 mecz (uwaga) WISŁA KRAKÓW - REAL MADRYT! Będą jaja obstawiamy? wynik 1:5?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Kto ma TVN niech ogląda dzisiaj... 11.08.04, 10:53 nie mam ,ale licze , ze nam tu dasz relacje szczegolnie jak jaja ) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Kto ma TVN niech ogląda dzisiaj... 11.08.04, 13:02 no jaj będzie bardzo dużo biorąc pod uwagę ile jest zawodników+trenerów+sędziów chociaż niektórzy piłkarze dla mnie to faceci bez jaj ale będę wam zdawać relacje, jak najbardziej! Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Kto ma TVN niech ogląda dzisiaj... 11.08.04, 14:14 przepraszam bardzo, jednak się okazuje że podczas moich wakacji w Polsce wyłączyli mi TVN więc ewentualnie mogę wam napisać wynik potem. Jestem zła!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Kto ma TVN niech ogląda dzisiaj... 11.08.04, 14:20 no to juz po jajach na zywo (( szkoda Odpowiedz Link
jagienkaa Dla zainteresowanych-wynik I połowa 11.08.04, 21:26 jest dobrze 0:0 I połowa. Odpowiedz Link
tamsin Re: Dla zainteresowanych-wynik I połowa 11.08.04, 21:28 byloby lepiej 5:1 )) no ale moze w drugiej polowie wpadna te gole dla wisly. Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Dla zainteresowanych-wynik I połowa 11.08.04, 21:30 moja mama strasznie bluźni na sędziego (moja mama ma świra na punkcie sportu i zna się na tym też nieźle) Odpowiedz Link
asia.sthm Argentyna-Serbia Mn 6-0 11.08.04, 21:38 U nas pokazuja falstart olimpiady.Jeszcze im 10`zostalo Odpowiedz Link
tamsin Re: Wisła 0 : Real 1 11.08.04, 22:22 no to do kitu moze na olimpiadzie Polska sie popisze. To juz chyba sie zaczyna w ten weekend? Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Wisła 0 : Real 2 11.08.04, 22:36 w ten weekend. Ale nawet Korzeniowski niedawno przegrał z jakimś ruskiem. Może byc nieciekawie Odpowiedz Link
tamsin Re: Wisła 0 : Real 2 11.08.04, 22:40 to jeszcze jednego im dokopali???? (( u nas jak nigdy zapowiadaja super transmisje z olimpiady. zazwyczaj to niestety koncentruja sie na amerykanskich zawodnikach, ze nawet czasami nie wiadomo kto zdobyl medale bo pokazuja nam walke o 25te miejsce ( no ale tym razem ma byc na wielu kanalach i na dodatek czasowo bedzie lepiej niz z olimpiady w Sydney. Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Wisła 0 : Real 2 11.08.04, 22:49 chciałam żeby mama przyjechała do mnie do ANglii w czasie olimpiady, ale mi odpowedziała przepraszająco że ...nie chce za bardzo, bo bedą tylko Anglików pokazywać A tak w ogóle to w każdym kraju tak jest, tutaj też powiedzą że John Smith był 73 ale kto wygrał nie wiadomo...w Polsce przeważnie puszczają wszystko jak leci ale to z wiadomych przyczyn (oczywiście jak idzie Korzeniowski to dzień z głowy) Odpowiedz Link
asia.sthm damski footboal 11.08.04, 23:00 wiecie jest USA, Szwecja, Niemcy, Grecja,Australia,Japonia, Brazylia (neeki jak chce), to moze bysmy dziewczynom pokibicowaly??. Nasze sa znakomite!! Tamsin juz umie czytac po szwedzku , tu jest plan meczy: www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1704&a=293852&previousRenderType=1 P.S o moim slubie bedzie jak mi glowa wroci )) Odpowiedz Link
tamsin Re: damski footboal 11.08.04, 23:21 jezyk szwedzki to pryszcz, ja juz lece tlumaczyc ) wszystko tutaj dzieli sie na "damer" i "herrar" plus swietne nazwy krajow: Tyskland, Kina ) Czy na drzwiach do toalet w Szwecji wywieszaja tez ten damer i herrar???? moze sie bardzo przydac dla osob myslacych o podrozach ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: damski footboal 11.08.04, 23:37 no to do wlasciwej toalety juz trafisz.faktycznie, kraje sie dziwnie nazywaja . Tyskland to Niemcy, Kina to Chiny, reszta OK? Odpowiedz Link
tamsin Re: damski footboal 12.08.04, 00:06 wszystko jest b. proste..szwedzki mam w malym palcu, gorzej z finskim....iksi kaksi Odpowiedz Link
asia.sthm Re: damski footboal 12.08.04, 00:16 perkele zapomnialas? finski, to naprawde trudny jezyk, potrzebujesz troche wiecej czasu )) To jak kibicujemy naszym paniom ? Odpowiedz Link
tamsin Re: damski footboal 12.08.04, 01:49 przegladam te moje kanaly i nic nie ma z olimpiady!!!! maja zrobic w dzienniku podsumowianie, niech ich szlag trafi z takim super coverage moze w weekend zaczna cos pokazywac. Odpowiedz Link