brookie 04.10.04, 15:20 a poruszyl on temat piosenek Anny Jantar pamietacie? " chetnie oddam wszystko to co mam temu kto pokona czas i przeniesie mnie dzis prosto ze stolicy do szczeniecych lat w starej kamienicy" Czy znacie jakies piosenki Jantar? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brookie Re: Poniewaz czasem goszcze na forum Sloggiego 04.10.04, 15:44 Mam przeblyski i kojarze "tyle slonca w calym miescie" z niedzielnego koncertu zyczen. Tyle slonca w calym miescie Nie widziales tego jeszcze, popatrz oh popatrz szerokimi ulicami wioda szczescie zakochani popatrz, oh popatrz wiatr urywa ich spojrzenia, biegna swiatlem w smuge cienia popatrz, oh popatrz laczy serca wiaze dlonie moze nam zawroci w glowie tez Odpowiedz Link
asica74 Re: Poniewaz czasem goszcze na forum Sloggiego 04.10.04, 17:11 zupelna klasyka moich prywatek podczas studiow! (obok Kultu! rzecz jasna) nie pamietam slow, ale bardzo lubie A.JAntar... w przeciwientwie do jej coreczki... Odpowiedz Link
tamsin Re: Poniewaz czasem goszcze na forum Sloggiego 04.10.04, 17:18 a pamietacie te plote po rozbiciu sie samolotu, ze Anna Jantar wcale nie zginela tylko zostala porwana do haremu gdzies w Arabii Saudyjskiej? Dosyc dlugo ta plota krazyla w Polsce, nie wiem czy juz zupelnie zaniknela czy dalej krazy. Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: Poniewaz czasem goszcze na forum Sloggiego 04.10.04, 18:07 pamietam pamietam.. mialam jej plyte dlugograjaca (ciekawe, czy mozna jeszcze gdzies kupic gramofon? mam tyle plyt i b lubie muzyke z gramofonu, dzwiek nie jest taki 'metaliczny' jak z plyt kompaktowych) wielka dama znow tanczy sama, gubi czerwony szal, .... Odpowiedz Link
asica74 Re: Poniewaz czasem goszcze na forum Sloggiego 04.10.04, 18:16 co????????????????? dwa tygodnie temu jedna moja znajoma pytala mnie czy nie chce gramofonu, bo jej niepotrzebny... powiedzilam ze nie... i ona go gdzies oddala do jakiegos charity shop.... czy to nie jest skandal???? Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: Poniewaz czasem goszcze na forum Sloggiego 04.10.04, 23:20 naprawde??? no to ja chyba zaczne poszukiwania gramofonu po charity shops... Odpowiedz Link
asica74 Re: Poniewaz czasem goszcze na forum Sloggiego 04.10.04, 23:22 to wcale nie jest taki glupi pomysl... kurcze az mi zal, ze wzielam tego gramofonu, przydal by ci sie! Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: Poniewaz czasem goszcze na forum Sloggiego 04.10.04, 23:37 przydalby sie przydalby... ale co tam, nie ten, bedzie inny... Odpowiedz Link
asica74 Re: Poniewaz czasem goszcze na forum Sloggiego 04.10.04, 23:43 ale jakby co.. to maszyne do szycia mam ))))))))))))))) (kurcze, az jej chyba zdjecie zrobie i powiesze na albumie) Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: asica, wyslalam ci email 04.10.04, 23:48 zabieram sie powaznie za skanowanie (jutro) i chce ci przeslac do profesjonalnej obrobki a ja mam na zbyciu maszyne do robienia chleba... Odpowiedz Link
asica74 Re: asica, wyslalam ci email 05.10.04, 00:44 a to bardzo ciekawe! powaznie? wiesz co, ja wlasnie myslalam o tym by sobie takowa sprawic... hm... chyb amusze z toba powanie porozmawiac a pieklas kiedys chleb? przesle ci zaraz adress na ktory mozesz mi wyslac zdjecia Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: asica, wyslalam ci email 06.10.04, 16:35 chleb pare razy pieklam, ale nie wyszedl mi za bardzo, dlatego sie zniechecilam i maszyna do chleba stoi sobie teraz w przedpokoju i mi wadzi. Mowia, ze tylko sie wrzuca skladniki do maszynki i czeka na wyniki, tak tez robilam, ale wyszedl zakalec! chyba nie jest to dobra reklama mojej maszynki, ale moze jestes zainteresowana? Odpowiedz Link
asica74 Re: asica, wyslalam ci email 07.10.04, 01:29 jak najbardziej! juz rozpuscilam wici u babeczki, ktora sama piecze chleb. I jeszcze u mojego znajomego i pewnie jeszcze gdzies rozpowiem... A ja mam sokowirowke, do oddania... czy kots chce? Hm... nie jest to najlepsza sokowirowka... niestety... ale jak ktos bardzo chce, to... mozna nia np zetrzec ziemniaki na placki ziemniaczane Odpowiedz Link
asica74 Re: asica, wyslalam ci email 08.10.04, 16:58 hm.. niechybnie ja odbiore! ten weekend juz nieco zaplanowany, ale moze nastepny bylby dla ciebie dobry? Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: asica, wyslalam ci email 11.10.04, 17:01 przyszly weekend jeszcze nie wiem, wysle ci email Odpowiedz Link
ag.ni Czerwone Gitary 04.10.04, 21:00 Oj brookie,nostalgiczny temat poruszylas. A Jantar troche mi sie kojarzy, ale slow nie pamietam....ale za to Czerwone Gitary to juz trzecie pokolenie slucha (mama ja moje dzieci) pamietacie: Nieutulony w piersi zal, bo za jedna sina dala- druga dal nie spoczniemy nim dojdziemy nim zajdziemy w siodmy las wiec po drodze, wiec po drodze zaspiewajmy chociaz raz albo z dedykacja dla kinky5 oraz dla wszystkich przeszlych i przyszlych panien mlodych Zobacz! Pajaki tkaly welon Twoj, Widzisz? Z pajeczej przedzy tkany tiul. Kiedy Ty, Ty, Ty staniesz rankiem przy mnie Blysna w nim klejnoty rosy. Zobacz! Rozwija sie konwalii kwiat. Sluchaj! Dzwiek lesnych dzwonkow niesie wiatr, Kiedy Ty, Ty, Ty idziesz ze mna Dzwonia wszystkie dzwony Ziemi. Ty- jedyne slowo z wszystkich slow. Ty najwiecej znaczy z wszystkich slow. Ty znalazlas dla mnie usmiech dnia. Ty uczylas mnie jak kochac swiat. Zobacz! Przejrzystej wody pelen dzban. Sprobuj! W prezencie slubnym strumien dal. Kiedy Ty,Ty,Ty wzniesiesz pierwszy toast Wzniosa toast lesne echa. Ty- jedyne slowo z wszystkich slow. Ty najwiecej znaczy z wszystkich slow. Ty znalazlas dla mnie usmiech dnia. Ty uczylas mnie jak kochac swiat. Popatrz! Kobierzec z igiel utkal las. Dzisiaj Do slubu bedziesz po nim szla. Kiedy Ty,Ty,Ty idziesz ze mna Kwitna wszystkie kwiaty ziemi. Odpowiedz Link
semantics do Brookie 06.10.04, 22:35 Brookie, mama juz tam jest i chodzi pewnie do gory nogami! kasztanki mogla wziac bo nic nie sprawdzali buu Odpowiedz Link
asia.sthm Re: do Brookie 06.10.04, 22:54 Naprawde zabrala kasztanki do Australii.?? Cudowna mama i cudowna ty. ))))) Odpowiedz Link
semantics Re: do Brookie 07.10.04, 00:23 dzieki asia. niestety nie zabrala bo troszke sie balysmy z brookie ze ja sprawdza na granicy 8 a nie wolno nic takiego miec) i bedzie miala problemy... mam nadzieje ze ciocia brookie jej przywiezie. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: do Brookie 07.10.04, 00:36 Aaa, kiepsko przeczytalam i tego buuu nie zauwazylam, ale i tak jestescie cudowne. To teraz liczymy na ciocie ) Najlepiej jak pojde juz spac. ) Odpowiedz Link
brookie Re: do Brookie 07.10.04, 09:02 Semantics! Jeszcze raz dzieki za dobre checi. Ciocia pewnie przemyci kilka kasztankow, spryciara z niej ( cale zycie pracowala w Orbisie). Jesli mama ma ochote to niech zadzwoni do mnie 0431302226 A odnosnie Anny Jantar, moj tato jest jej wielkim fanem. Pamietam wieczory kiedy sluchalismy jej piosenek z kaset, dyski jeszcze wtedy nie byly w obiegu. Goraco pozdrawiam. Odpowiedz Link
semantics Re: do Brookie 08.10.04, 10:41 och dzieki dobra kobieto! ) Kofana jestes. Numer przekaze ale nie wiem czy blizniaczki nie maja juz scislego planu zwiedzania. przedwczoraj wyslaly list ze beda ida niepokoic Perth city ) Bylo cos w wiadomosciach? Odpowiedz Link
brookie Re: do Brookie 08.10.04, 11:55 Hihi, jeszcze nie. Mam nadzieje, ze beda sie dobrze bawic. Koniecznie trzeba zobaczyc Zoo, wspaniale zwierzaki i rain forest. Mozna tam zrobic piekne zdjecia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link