blue_ice1 11.03.05, 22:54 zmienilam nicka. Wszystkim razem dzieki za odzew i brak cynizmu oraz obrazliwych epitetow- ludzie na pozomie. Grypa mnie dobija ale postaram sie odpowiedziec indywidualnie- moze jutro. Hania D. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semantics Re: juz nie- ZALOSNA 11.03.05, 22:55 bardzo ladny nick! Mnie sie kojarzy z niebieskim likierem na kostkach lodu! ) witaj Haniu! Odpowiedz Link
bibi1 Re: juz nie- ZALOSNA 11.03.05, 22:58 No to super! Bo musze Ci powiedziec,ze Twoj powrot dobrego nasrtoju dziala w dwie strony. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: juz nie- ZALOSNA 11.03.05, 23:19 witaj Haniu! No ciesze sie bardzo ze zminilas nick! Glowa do gory !!!!! wiosna idzie!)) (co prawda u mnie zaspy, ale co tam )) Twoj nowy nick kojarzy mi sie z pieknym blekitem sniegu) albo ze switaniem zima!Pozdrawiam Odpowiedz Link
kamillcia Re: juz nie- ZALOSNA 11.03.05, 22:57 a mnie z lodowcem.. Zdroowka zycze!! Teraz taki glupi czas na grypke,niestety... Odpowiedz Link
tamsin Re: juz nie- ZALOSNA 11.03.05, 23:58 no to witam blue_ice ) lubie blue Curacao, z lodem oczywiscie ) Odpowiedz Link
syswia Re: juz nie- ZALOSNA 12.03.05, 00:38 Tak trzymaj!!!! Pozdrawiam z Toronto - to dopiero jest daaaaaaleko))) S. Odpowiedz Link
abere8 Re: juz nie- ZALOSNA 12.03.05, 02:03 Witam i pozdrawiam z Nowej Zelandii, gdzie niestety idzie jesien, ale dzis jeszcze mozna sie ubrac na letniaka )) Odpowiedz Link
ulkaa Re: juz nie- ZALOSNA 12.03.05, 23:44 Witam Cie Haniu, Ladny nick, taki "romantyczny". Tak trzymaj ! U nas, na KP, jest tak cieplo ,ze jeszcze nieraz sie "rozpuscisz")) Odpowiedz Link
mulinka Re: juz nie- ZALOSNA 13.03.05, 01:18 Haniu! a ja czekam na maila od Ciebie (????) i nic nie dostalam ;-((( buziak! Mulinka Odpowiedz Link
jollyvonne Re: witaj blekitna 13.03.05, 19:02 Czesc Hania Witaj w klubie, u mnie lodu w roznych kolorach troche jest, za to jako jedno z niewielu panstw europejskich nie mamy sniegu w tym roku Pozdrawiam jollyvonne Odpowiedz Link
kamillcia Re: witaj blekitna 13.03.05, 19:07 Jak to, w Norwegii nie ma sniegu?! PS. Wiesz, Iwonko, jestem tez Szczurek ze Szczecina, tak jak Ty!Ha! Odpowiedz Link
jollyvonne Re: szczecinskie szczurki 14.03.05, 20:47 W mojej Norwegii spadl snieg, dzis Nieduzo, ale jest szansa ze dopada wiecej. Moja rodzina donosi ze w Szczecinie snieg padal juz wielokrotnie tej zimy, i po co mi bylo sie przeprowadzac ... jollyvonne Odpowiedz Link
mijaczek Re: juz nie- ZALOSNA 13.03.05, 19:34 No! I to rozumiem! I to mi sie podoba! Nick masz bardzo fajniutki :o) niebieski to moj ulubiony kolor, zreszta blue_jay sie przylaczy pefnie :o) Zdrofka zycze! Mia Odpowiedz Link