ponponka1 04.05.05, 14:32 eatliver.com/i.php?n=257 teraz juz wiecie dlaczego lubie kolarzy ;P Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Color matters 04.05.05, 14:33 hahahahahahahahahaha, dobre druzyna zuchow jak tralalala ) Odpowiedz Link
greentea2 Re: Color matters 04.05.05, 14:49 Hehe, dobre)) Niedawno widzialam gaya w slicznych obcislych ciszkach., ktore uwidacznialy jego wdzieki. Okolo pieciu kilo tych wdziekow bylo. Skarpety? Odpowiedz Link
mulinka Re: Color matters 04.05.05, 14:55 niezle chopaki nie wiedzialam ,gdzie wkleic i...wklejam tu : >"Ojciec wraca z pracy i widzi, jak trójka jego dzieci siedzi przed domem,ciągle ubrana w piżamy i bawi się w błocie wśród pustych pudełek po chińszczyźnie, porozrzucanych po całym ogródku. Drzwi do auta żony były otwarte, podobnie jak drzwi wejściowe do domu i nie było najmniejszego śladu po psie. Mężczyzna wszedł do domu i zobaczył jeszcze większy bałagan.Lampa leżała przewrócona, a chodnik zawinięty pod samą ścianę. Na środku pokoju głośno grał telewizor na kanale z kreskówkami, a jadalnia była zarzucona zabawkami i różnymi częściami garderoby. W kuchni nie było lepiej: w zlewie stała góra naczyń, resztki śniadania były porozrzucane po stole, lodówka stała szeroko otwarta, psie jedzenie było wyrzucone na podłogę, stłuczona szklanka leżała pod stołem, a przy tylnich drzwiach była usypana kupka z piasku. Mężczyzna szybko wbiegł na schody, depcząc przy okazji kolejne zabawki i kolejne ciuchy, ale nie zważał na to, tylko szukał swojej żony. Zaniepokoił się, że może jest chora, albo że stało się coś poważnego. Zobaczył, że spod drzwi do łazienki wypływa woda. Zajrzał do środka i zobaczył mokre ręczniki na podłodze, rozlane mydło i kolejne porozrzucane zabawki. Kilometry papieru toaletowego leżały porozwijane między tym wszystkim, a lustro i ściany były wymalowane pastą do zębów. Przyspieszył kroku i wszedł do sypialni, gdzie znalazł swoją żonę, leżącą na łóżku w piżamie i czytającą książkę. Spojrzała na niego, uśmiechnęła się i zapytała jak mu minął dzień. Popatrzył na nią z niedowierzaniem i zapytał: - Co tu się dzisiaj działo? Uśmiechnęła się ponownie i odpowiedziała: - Pamiętasz, kochanie, że codziennie jak wracasz z pracy do domu, to pytasz mnie, co ja do cholery dziś robiłam? - Tak - odpowiedział z niechęcią. - Więc dziś tego nie zrobiłam." Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: Color matters 04.05.05, 14:57 hehehe dobre. Ja to mam za kazdym razem jak moj sobie ubiera te kolarskie gatki:o))) A jak ktos lubi to polecam Tour de France czesc dekoracyjna hihihih... Odpowiedz Link
bibi1 Re: Color matters 04.05.05, 15:08 o widzisz Ponponka,to jest wlasnie powod, dla ktorego Bibisiowy mnie od netu wygania)) Odpowiedz Link
kinky5 Re: Color matters 04.05.05, 16:07 Nasi...dumnie sie prezentuja w tych czerwonych spodenkach. 10 puktow za odwage! Odpowiedz Link
st0krotka Re: Color matters 04.05.05, 18:27 piekne zdjecie, przekonalas mnie Ponponka, zaczne interesowac sie kolarstwem)) Odpowiedz Link
elagrubabela Re: Color matters 04.05.05, 18:32 A jak sie potem maja sprawy z prostata? Ci chlopcy malowani powinni reklamowac te specjalne siodelka z zelem w srodku czy czyms tam, co chroni. Bo jest co chronic Elka Odpowiedz Link
ponponka1 jakie siodelka??? 04.05.05, 19:08 Panie przeciez jezdza bez.... po wertepach.....;P Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
tamsin Re: jakie siodelka??? 04.05.05, 19:33 pobijacie ten watek do gory i ja musialam az znowu isc i sobie poogladac ) zauwazylam balagan w naszej druzynie, czy oni do zdjecia nie powinni sobie poukladac wszystkiego na jedna modle? a nie tak, jeden w prawo, drugi w lewo..inny do gory Odpowiedz Link
ponponka1 Re: jakie siodelka??? 04.05.05, 19:59 racja, jedno na Maroko a drugie na Kaukaz - zez jajeczny? Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: jakie siodelka??? 04.05.05, 21:24 No ale jeszcze na prawo czy lewo to rozumie. Ale jaka tendencje prezentuje ten drugi od lewej? :o))) Odpowiedz Link
elagrubabela Re: jakie siodelka??? 04.05.05, 21:03 ponponka1 napisała: > Panie przeciez jezdza bez.... po wertepach.....;P > > Cmok (jaki smok?) > A ja myslalam, ze to tylko zakonnice E. Odpowiedz Link
asia.sthm Wariatki jestescie 04.05.05, 21:21 Bylam odlaczona od netu, latalam z wytrychem i wkradalam sie ludziom do komputerow. Wracam na lono i co widze??? Jezusicku, Jendrek, co one tu wyprawiajom???!!! A co se poobgadalam to moje. Tez uwazam , ze straszny balagan w gatkach. Odpowiedz Link
tamsin Re: Wariatki jestescie 04.05.05, 22:05 ruch, ruchem, ale jak do zdjecia pozowali to niech sie lepiej wszyscy ustawiaja i juz p.s. Mulinka, wyslalam ci liscik, ale nie widze go w "wyslanych" daj znac czy doszedl, bo naskrobalam sie i naskrobalam, mam nadzieje ze nie na darmo! Odpowiedz Link
mulinka Re: Wariatki jestescie 04.05.05, 22:08 Tamsinku Kochany, naskrobalas sie...za darmo nic nie ma ( Odpowiedz Link
tamsin Re: Wariatki jestescie 05.05.05, 15:44 a niech to! zaraz naskrobie jeszcze raz, tylko pojde najpierw po kawe, bo bez kawy z rana mam brzydki charakter pisma i mnie nie rozczytasz ) p.s. przy okazji poogladalam sobie znowu moich ulubiencow )))))) Odpowiedz Link
hannamay Re: Color matters 04.05.05, 18:47 ale sie usmialam hahaha )) gdzie ty takie fotki wyszukujesz?! ))) Odpowiedz Link
jennifer_e Re: Color matters 04.05.05, 19:46 moj Kolarz tylko czarne na szczescie nosi ale jak czasem jestem z nim na jakis wyscigach to musze uwazac, zeby sie za bardzo nie gapic na inne kolorki Odpowiedz Link
ulkaa Re: Color matters 05.05.05, 17:37 Ponponko , masz u mnie plus ! Wrocilam dzis taka skopana i zmeczona z pracy, ze hej, a tu taki przyjemny widok ) Mnie sie ten balagan w gatkach bardzo podoba , jakie pole do popisu wyobrazni )) Czerwoni zdecydowanie górą ! Odpowiedz Link
monhann2 Re: Color matters 05.05.05, 17:44 Mnie tam tez sie raczej podoba taki "artystyczny nielad" niz pod linijke, rowniutko i symetrycznie, hihihi Odpowiedz Link