liloom 27.06.05, 23:34 wlasnie sie sprzeczamy z M. czy to dwojka czy 2 podwojne lozka????? help!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek07 Re: 2dbl Full HELP!!!!!!!!!!!! pilne 27.06.05, 23:37 liloom i kto mial racje? Odpowiedz Link
liloom Re: 2dbl Full HELP!!!!!!!!!!!! pilne 27.06.05, 23:42 moj maz a co to jest w takim razie W/2 Dbl Beds Full? Odpowiedz Link
asia9111 Re: 2dbl Full HELP!!!!!!!!!!!! pilne 27.06.05, 23:45 double lub full to rozmiary podwojnych lozek amerykanskich, oczywiscie sa tez queen i king. hotele zazwyczaj podaja jakie ewentualnosci moga nastapic, szczegolnie np. przy rezerwacjach przez internet, ale nie tylko. Odpowiedz Link
liloom Re: 2dbl Full HELP!!!!!!!!!!!! pilne 27.06.05, 23:45 a to spokojnie... "biere" wlasnie siedzimy w sieci i ogladamy hotele, kurka wodna, sniadan nie daja w niektorych????????? dziecko mi chca odchudzic? przeciez jak zobaczy pierwsza atrakcje to zapomnij jedzenie wogole... Odpowiedz Link
asia9111 Re: 2dbl Full HELP!!!!!!!!!!!! pilne 27.06.05, 23:47 a, czesto nie daja, bo lepiej zebys kupila a jak daja to zazwyczaj Continental breakfast-czyli drozdzowa i kawa plus oranmge juice. Odpowiedz Link
liloom Re: 2dbl Full HELP!!!!!!!!!!!! pilne 27.06.05, 23:52 to lepiej bez sniadania czy z...? asia, ja przed wyjsciem MUSZE w dziecie cos wcisnac, ona najchetniej nic by nigdy nie jadla - jedzenie jest dla niej strata czasu (sama taka bylam niestety) a tu macie hotel, ktory nam sie spodobal (takze cenowo!) images.google.at/images?biw=&q=red+horse+inn+orlando&hl=de&btnG=Google-Suche Odpowiedz Link
asia9111 Re: 2dbl Full HELP!!!!!!!!!!!! pilne 28.06.05, 00:10 kazdy hotel nawet jezeli pisze ze oferuje sniadanie wliczone w cene pobytu, to wlasnie bedzie to 'drozdzowa i kawa' czyli continental breakfast. Wiekszosc, o ile nie 100% beda tez mialy co tylko chcesz, ale za extra oplata, zazwyczaj a'la carte-w mini-restauracji na dole. W najgorszym razie zatrzymacie sie w miejscu gdzie caly dzien serwuja sniadania np. "International House of Pancakes" albo "Denny's' albo cos w tym stylu, zazwyczaj przy autostradzie lub glownej drodze w Orlando, i zrobicie kompumpcje zanim pojdziecie do Mickey Mouse. Oczywiscie w USA sniadanie to zazwyczaj bacon and eggs, albo pancakes- nie ma takich kanapek jak np. w Skandynawii-tam czesto w hotelu bylo jak w Polsce-byl chleb i mozna sobie zrobic kanapke. Oprocz tego byly jajka na twardo, ser, etc. Tutaj tez mozesz zamowic corn flakes, jogurt i owoce, lub cos w tym sensie-z glodu nikt nie umrze, a jeszcze nie znam osoby z Europy, ktora by tu schudla, niestety nie musisz sie martwic! Odpowiedz Link
liloom Re: 2dbl Full HELP!!!!!!!!!!!! pilne 28.06.05, 00:18 nie znasz mojego dziecka dzien z jedzeniem to dzien stracony - ale pocieszylas mnie - wyslalam Ci emila nota bene! Odpowiedz Link