annah11 14.07.05, 03:06 Wszystkim z naszego forum, ktorzy sa we Francji z tej okazji serdeczne zyczenia - ah Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Swieto narodowe we Francji 14.07.05, 03:43 dolaczam sie do zyczen, prawie zapomnialam o tej bastille, no bo tyle to juz lat w gruzach lezy ) Odpowiedz Link
mulinka Re: Swieto narodowe we Francji 14.07.05, 04:00 kurcze... wy juz nie pamietacie ale... zyczenia to z okazji rewolucji PAZDZIERNIKOWEJ co niektorzy skladali no...ja tam bez tych Swiat Wam dobrze zycze Odpowiedz Link
jan.kran Re: Swieto narodowe we Francji 14.07.05, 08:13 Serdecznie się dołaczam ))))Kran Odpowiedz Link
kociaszek Re: Swieto narodowe we Francji 14.07.05, 09:13 tu Lyon, tu Lyon, pieknych fajerwerkow zyczymy! Odpowiedz Link
tamsin Re: Swieto narodowe we Francji 14.07.05, 16:18 > zyczenia to z okazji rewolucji PAZDZIERNIKOWEJ co niektorzy skladali > trzeba koniecznie wpisac w kalendarz bo takie swieto mi z glowy znowu ucieknie! jak bylam mala to rodzice dostali od znajomych ze Zwiazku Radzieckiego kartke wlasnie z tymi zyczeniami, kurcze ze ja nie zachowalam sobie tego na pamiatke Odpowiedz Link
mon101 Re: Swieto narodowe we Francji 14.07.05, 16:56 Kazda okazja jest dobra do napelnienia musztardowek, no a ta jest rzeczywiscie niebylejaka - za Wolnosc, Rownosc - Siostry (i Bracie Sylwku)) Odpowiedz Link