ania_2000 18.01.06, 19:55 czy mozliwe jest aby dane z jednej komorki (ktore zostaly exportowane z raportu w innym systemie i przez to zawieraja wiele wartosci) - wyedytowac i wkleic do wielu komorek? kazda wartosc w osobnej cell? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monhann2 Re: excell - pytanie do ekspertow:) 18.01.06, 19:57 Aniu, a nie da rady "copy & paste special" (musi byc "special"), wtedy wybierasz co chcesz wkleic z danej komorki (dane, formule, formatting albo wszystko)??? Odpowiedz Link
tamsin Re: excell - pytanie do ekspertow:) 18.01.06, 20:03 ale chyba nie wejdzie kazda forumla do innej komorki, tylko wkli sie w jedna..tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link
ania_2000 Re: excell - pytanie do ekspertow:) 18.01.06, 20:13 kochane dzieki serdeczne - juz wiem zaznacza sie kolumne z wartosciami (te z eksportu) w orginalnym spreadsheet, pozniej do "data", i tam "text to columns" - otwiera sie wizard, i sie samo robi Odpowiedz Link
asia.sthm Re: excell - pytanie do ekspertow:) 18.01.06, 20:42 ))) excell jest genialny, ale przestrzegam przed montowaniem za dlugich ...zsynchronizowan [jest takie slowo?(kopiowan)] w duzej ilosci arkuszy, bo potrafi siadac z jakichs tajemniczych powodow , szczegolnie jesli sa to jakies dlugie progresywne formuly obliczeniowe. A juz cos dziwnego potrafi sie zrobic jesli je przesylamy komus mailem. Ja juz na zimne dmucham. Odpowiedz Link