Dodaj do ulubionych

Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki :-))

13.06.06, 18:16
zauwazylam ze nasz watek obecnosciowy co rusz skacze do gory, ale nikt tak
naprawde nie krzyczy ze tyle nowych sie dopisuje, wiec otwieram watek
komitetu powitalnego. Przydzwigalam co sie da na uroczyste powitanie:
orkiestre, girlandy, czerwone gozdziki, troche wodki gorzkiej, umyta
musztardowke, bo(c)hen chleba z sola smile)

Witajcie nowe babeczki!!!

P.S.zauwazylam nawet kogos z Finalandii, moze znowu rozpoczniemy nauke
jezyka..iksi... kaksi..perkele...
Obserwuj wątek
    • maja92 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 18:22
      Dostawiam beczke z Guinness'em na toast dla nowych KUPAnekwink)
      Musztardowki prosze podstawiac (ewentualnie ustanowilysmy, ze sloiki po Nutelli
      tez moga byc)
      wink)))
      • agniecha_r Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 21:27
        to ja podstawiam, bo dzis czego mi trzeba to wlasnie zimnego piwka z duuuuza
        iloscia pianki smile
    • anitka994 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 19:15
      Dziekuje sliczne. Zaczelam tu zagladac od okolo tygodnia. Jestem ze Stanow,
      mieszkam w Connecticut.
      Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje sie tu zadomowic na dluzej ;o)
      • tamsin Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 19:27
        o popatrz jak blisko mnie - praktycznie rzut beretem przez plot smile jam z
        massachusetts wink) do CT wybieram sie tylko jak mnie chec na granie w ruletke
        przycisnie, ale ostatnio cos nie ciska!
        • kamu10 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 20:00
          Mile powitanie, dzieki! Musztardowki nie posiadam, ale rozejrze sie za jakims
          stosownym naczyniem wink.
          A, Kamila, Belgia-Leuven.
          • tamsin Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 20:03
            poobijany kubek blaszany tez sie nadaje!!!
    • asica74 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 20:32
      oj jak dobrze, ze powialo nowym narybkiem smile)) Witajcie smile))
    • thorgalla Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 20:34
      Na powitanie mogę podarować nowoprzybyłybym po ogórku małosolnym.Jeszcze mi
      kilka zostało.
    • hellee Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 21:00
      a ja do ogórka mogę udzielić paru psychoporad... to tak po godzinach
      pracy...smile))

------------------------------------------------------
      GG 3721019
      Sposób dawania jest ważniejszy od tego, co się daje...
    • cuciolo Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 21:28
      Stawiam mix campari i talerz spaghetti con frutti di mare
      Przytachalam tez mala piaskownice coby ladowanie po oblewaniu bylo bezbolesne
      Witajcie Kumy
    • sylwek07 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 21:29
      tamsin wlasnie szukalem tego starego watku do powitan ale poszedl do archiwum .

WITAM wink)
      • kendo Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 21:50
        witam "nowy narybek"
        moze dostawie is te,bo na % to moze troszke zawysoka temperatura i szybko
        wpadniemy pod biurkasmile
        • d7218 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 21:54
          pozdrowienia ze Szkocjismile
    • triskell Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 22:33
      Przyłączam się do powitań, truskawkowymi scones'ami nowe forumki częstuję, jutro
      będę robić sushi, to też przyniosę smile.

Rozgośćcie się i opowiadajcie o sobie, bo my tu ciekawskie smile.
      • marjanna1 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 22:38
        I ja sie przylaczam do powitan.smile))
        • mon101 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 22:39
          No to i ja wyciagam ogoreczka na zagryche, witamy, witamy!
          • anna344 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 13.06.06, 22:56
            witam ania z belgii.milo tutaj.
            • asia.sthm Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 14.06.06, 00:14
              Witajcie nowe kolezanki!!
              A czy stare moga sie na ostatniego ogorasa zalapac??
              • annah11 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 14.06.06, 00:33
                Witajcie nowe babeczki na starym ale bardzo jarym Forum. Zapraszam na sledzika w
                occie. Mozecie tez poglaskac Misia Koala, lub probowac zlapac kangura za ogon. Hey
                • gherarddottir Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 14.06.06, 01:06
                  Witajcie nowe kolezankismilepozdrowienia z upalnej Skandynawii
                  • angel_75 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 14.06.06, 02:00
                    Witajcie dziewczyny!!! Jeszcze do niedawna sama bylam tu nowa, a teraz chetnie
                    odstepuje miejsce w pierwszym rzedzie Wam - nowoprzybylym.Enjoy the show!!! Tu
                    naprawde jest bardzo fajnie.I piszcie, piszcie, piszcie....
                    • scoth Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 02:40
                      Witam i zgłaszam sie jako nowa forumowiczkasmile
                      Co powiecie na lampkę cahronnay'a?smile))) Pozdrawiam z przepięknego szkockiego
                      Gourock!
                      GG 2601482
                      • triskell Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 04:44
                        Scoth, macham Ci łapką z północnego zachodu Stanów. Moje ukochane miejsce na
                        ziemi jest właśnie w "Twojej" Szkocji, na północny zachód od Ciebie (Hebrydy
                        Zewnętrzne) smile
                      • tamsin Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 16:37
                        Scoth, ja tam chetnie haggis bym sprobowala!
    • monika_a_b Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 03:22
      Przyłączam się do powitań i polewam wam świerzo importowaną meksykańską
      tequilą. Może być? wink
      • jan.kran Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 03:23
        Alkoholizm , ruja i poróbstwo. Wstydzę sie ze piszę na takim forum.
        Kran
        • syswia Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 03:55
          ja tez.... no to jak bedzie z ta tequilla Moniko? Polewasz, czy dalej mam stac
          na jednej nodze?
        • triskell Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 04:40
          jan.kran napisała:
          > Alkoholizm , ruja i poróbstwo. Wstydzę sie ze piszę na takim forum.

Ja też (choć prawdę mówiąc nie mam pojęcia, co to jest "poróbstwo"). Chyba z
          tego wstydu muszę się napić big_grin.
          • buzial Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 08:20
            Witam witam,
            i ja sie chetnie przylaczam do milego grona i dostawiam wodke ryzowa i pierozki
            z dalekich Chin smile a tak ze smakow swojskich - bialy ser, ktory ostatnio
            produkuje domowym sposobem - pychota mniam mniam...
            czy jest jeszcze ktos z Polski w moich okolicach?
            moni
            • triskell Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 08:33
              Już Cię powitałam na innym wątku, ale powitam i tutaj smile.

Jak smakuje ta wódka ryżowa, podobnie do japońskiej sake? Ktoś mi kiedyś mówił,
              że pił taką z Chin i była paskudna - źle trafił, czy też potwierdzasz?
              • buzial Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 08:48
                Potwierdzam w calej rozciaglosci - wodka ryzowa jest paskudna, pachnie i
                smakuje jak jakis rozpuszczalnik nie przymierzajac. Natomiast sake mnie
                osobiscie smakuje i wchodzi bardzo latwo, co jest zdradliwe bo czlowiek nawet
                nie czuje ile tego plynu wchlonal. Chinczycy lubia uczcic udany interes czy
                kontrakt przy mocno zakrapianej kolacji i powiedzialabym, ze pija wtedy niemal
                wyczynowo - na haslo "ganbej" wlewaja w gardlo cala szklanke 50%-owego ryzowego
                swinstwa.
                A wiec GANBEJ za wszystkie nowe i zadomowione juz tu forumowiczki smile))
                • triskell Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 08:50
                  No to GANBEJ zwrotny także i za Ciebie smile.

Przypomniało mi się, że jakiś rok temu w China Buffet tu w Stanach piłam jakiś
                  alkohol śliwkowy (chyba to było wino) i to akurat było dobre smile.
                  • moni-bel Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 09:24
                    Witam wszystkie nowe forumowiczki,a szczegolnie te z Belgiismile)
                    moni-bel
                  • monhann2 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 18:14
                    To Ganbej i witaj na forum.

Ten alkohol sliwkowy, nie pamietam nazwy, ponoc pycha jest. Chcialysmy to
                    zamowic w restauracji sushi w Londku, razem z Asica, Kinga i Ania ale nie
                    mieli, niestety. Asiu, jak to to sie nazywalo?
                • asia.sthm Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 09:26
                  Witam Prezesa Frakcji Chinskiej !smile)
                  Buzial, pisz nam kochana jak sie tam zyje, je i pije. Juz wiem, zeby na
                  ryzowke sie nigdy nie rzucac.
                  Same pozytki z tego forum wink
                  • maja92 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 12:59
                    eeeeeeeeetam Asia,
                    ja tam nigdy nikomu nie wierze, ze alkohol moze byc niedobry. Sprobowac zawsze
                    muszewink))

Baileysem zapije jak balsamem, jak mi ten ryzownik gardlo wypaliwink)))))

Cholerka, trzeciej reki mi potrzeba na musztardowke do tekiliwink))))
                    • asia.sthm Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 13:31
                      Masz racje Maja, sa przeciez gusty i gusciki.
                    • buzial Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 18:34
                      Tekilka - dobra rzecz, zwlaszcza ta zlota, z pomarancza i cynamonem. Prawdziwa
                      rozpusta smile
    • rmagdalenka Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 18:14
      Witam wszystkicch. toast wznosze shande piwo pol na pol z orezada angieslki
      wynalazek
      Pozdrawionka z Manchesteru

Magda
      • buzial Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 18:26
        Hej Magdalenka,
        witaj, i ja tez zwnosze pol piwo/pol lemoniade, z tym ze w Austrii pija to pod
        nazwa "Radler". To dobra opcja dla tych, dla ktorych piwo jest za gorzkie smile

• ania_2000 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 18:31
          co to za alkoholowy watek?smile))

witam wszystkie piekne panie!smile)
          • cuciolo Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 15.06.06, 21:38
            jak to alkoholowy? lol
            klasyczny, otrzesiny sa to i wypic trzeba co nie co jak mawia Kubus puchatek
    • annarea Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 16.06.06, 11:34
      co prawda nie udzielalam sie dotychczas na forum ale czytam was od dawna... no
      i widzac, ze tu taki mily watek powitalny chcialabym podstawic takze moja
      musztardowke.
      Pozdrawiam serdecznie z Mediaolanu.

• mad_die Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 16.06.06, 11:38
        smile
        No to ja też się dosiądę smile z musztardówką i Grolschem big_grin ser też jakiś się znajdzie wink

Groetjes!
        • asica74 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 16.06.06, 11:39
          groetjes! Czy to ty jestes ta dziewczyna z enschede?
          • mad_die Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 16.06.06, 12:39
            Dziewczyn z Enschede jest dużo smile A ja jestem jedną z nich wink Zależy o kogo pytasz big_grin
            • asica74 Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 16.06.06, 12:52
              no ale na forum jest tylko jedna tongue_out
              Bylam niedawno w Enschede ;P Dobre sledzie macie na rynku smile
        • triskell Re: Komitet powitalny - Witamy nowe forumowiczki 16.06.06, 11:43
          Czyżby mój czuły nos gryzonia jakiś _ser_ tu na tym wątku wyczuwał?

Witajcie, dziewczyny, za Wasze zdrowie i obfite forumowanie musztardówkę
          wznoszę, rozgośćcie się i opowiadajcie o sobie smile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka