Dodaj do ulubionych

Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex113[*]

05.05.07, 17:06
Wiem, ze tu pisala... Jola odeszla nagle, we snie. Prźyczyny nieznane, bedzie autopsja.
Na razie nie wiadomo, kiedy bedzie pogrzeb.
Wszystkie, ktore ja znalysmy z roznych forow, jestesmy wstrzasniete.

Obserwuj wątek
    • asica74 Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 05.05.07, 17:19
      O moj Boze! Czytam wciaz na nowo i nie rozumiem... Bardzo mi smutno...
      Niech odpoczywa w spokoju... (')
      • marjanna1 Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 05.05.07, 17:26
        Nie moge uwierzyc.sad [*]
    • asia.sthm Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 05.05.07, 17:30
      nie zgadzam sie!
      Nasza siostra z tej samej kapusty odeszla tak nagle ?
      Nie i juz!
      W moim sercu zostanie na zawsze...
      (*)
    • jan.kran Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 05.05.07, 17:37
      Zegnaj Alex...
    • sylwek07 [*] 05.05.07, 17:42
      Wieczny odpoczynek racz jej dac Panie.
      • aka10 Re: [*] 05.05.07, 19:13
        sad(
    • greentea2 Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 05.05.07, 20:07
      Nie wiem co napisac, jestem wstrzasnieta ta wiadomosciasad

(')
    • a.polonia Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 05.05.07, 20:59
      [*]
      sad(
    • tamsin Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 05.05.07, 21:09
      jak to odeszla???? jak to mozliwe??? przeciez ludzie w jej wieku tak po prostu
      nie odchodza!!! jestem wstrzasnieta ta wiadomoscia, czytam i nie chce wierzyc!!
      Gdzie jest Ellenai, czy ona ma wiecej wiadomosci????? o boze, przeciez ona ma
      mala coreczke! sad((((((((((((((
      • katlia Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 05.05.07, 23:18
        Niestety, nadal bardzo malo wiemy co sie stalo. Jola umarla nagle, we snie, w
        czwartek w nocy. Pierwsza autopsja nie wykazala nic; beda dalsze badania. Jej
        coreczka
        • gherarddottir Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 05.05.07, 23:22
          co za tragiczna wiadomosci.. nie moge uwierzyc..sad((
          • sylwek07 Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 05.05.07, 23:39
            katlia jak mozesz to poszukaj postow jej na tym forum,kazdy jej post zostal
            zapisany i jest w archiwum,jakis czas temu zaczolem czytac jej posty i myslec
            ze spotkykala sie ,miala do Asi do Szwecji przyleciec...

pare miesiecy temu tez dostalem wiadomosc ze pewna osoba zmarla z pewnego Forum

po tych osobach pozostaja posty oraz Nasza pamiec np ze spotkan z tymi osobami.
        • asia.sthm Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 05.05.07, 23:39
          > Jezeli macie jakies przyjemne wspomnienia o Joli to wyslijcie do mnie ...

Same najlepsze wspomnienia mam. Jola byla z nami od poczatku. Wspaniala,
          ciepla, serdeczna...calym swoim madrym serduchem ...z jezykiem jak brzytwa
          kiedy bylo trzeba, dowcipna i bardzo madra....no nasza jest i tyle.
          Sabrinie dostala sie sie wspaniala mama .... na krotko...i na zawsze.
          Ja nadal nie wierze ze juz nie wroci z ciekawa riposta...lub tak po prostu
          blysnac charakterkiem sad((
          • tamsin Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 05.05.07, 23:54
            wybieralam sie do Denver od kiedy to forum istnieje, maz jezdzi tam bardzo
            czesto sluzbowo (Avaya), wiec mialam dolaczyc i zobaczyc sie za Jola. Z roznych
            powodwo niestety nie moglam sie wybrac...a znalysmy sie od samego zarania tego
            forum, doslownie od paru postow na przywitanie. Byla moja kapusciana siostra
            jak Asia pisze, tak samo myslalysmy o Polsce ktora zostawilysmy, o
            herbacie, "wychowywaniu" mezow i zyciu w Ameryce. Jej zdjecia sa w albumie,
            usmiechnieta dziewczyna z przepiekna corka. Dalej bije sie w glowe "co sie
            stalo????" i "dlaczego????" sad((((((
            • rhodeisland Gdzie mozna zobaczyc ten album? Dziekuje. 06.05.07, 19:10
      • rhodeisland W kazdym wieku mozna umrzec nagle (tetniak np.) 06.05.07, 00:46
        • gherarddottir Re: W kazdym wieku mozna umrzec nagle (tetniak np 06.05.07, 00:53
          Niestety to prawda, tetniak moze byc przyczyna smierci w kazdym wieku. Moja
          przyjaciolka zmarla tez nagle w wieku 30 paru lat. Zapalam swieczke dla Alex (")
    • danutaessen Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 06.05.07, 01:11
      szkoda nie zdazylam poznacsad
      Dla Alex )*(
    • triskell Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 06.05.07, 04:46
      O rany, nie mogę w to uwierzyć! Właśnie usiadłam sobie po pracy do komputera, a
      tu taka wiadomość. Alex zawsze wydawała mi się bardzo ciekawą i bogatą
      wewnętrznie osobą. Jestem w szoku i chyba ciągle nie do końca w to wierzę. sad
    • mariken (*)(*)(*) nt 06.05.07, 17:07

• mulinka (*)(*)(*) 06.05.07, 17:43
        (*)
    • malynils Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 06.05.07, 20:13
      (*)
    • abere8 (*) (*) (*) 07.05.07, 00:01
      Straszna wiadomosc! sad
    • ellenai ja przepraszam ale 07.05.07, 02:02
      nie bylam w stanie nic napisac ani wyjasnic,dzis jest troche lepiej,katlia
      wyjasnila jak sprawy wygladaja na teraz
      ta pustka ktora po Alex zostala jest po po prostu niewyobrazalna!
      • ania_2000 :((((((( 07.05.07, 04:09
        Coz to za smutna wiadomosc..okrutna - bo w tym wieku sie nie umiera...sad((
        Mimo ze Joli nie znalam osobiscie, to czuje jakby wiazala mnie z nia malutka
        nic - obie bylysmy ze Szczecina, obie konczylysmy ten sam uniwersytet i
        smialysmy sie ze wspomnien gdzie chodzilysmy na wagary....
      • asia.sthm Re: ja przepraszam ale 07.05.07, 09:35
        Lusia trzymaj sie jakos .
        Wszystkie sie trzymajmy
        sad(
    • rhodeisland Bardzo przygnebila mnie ta wiadomosc 07.05.07, 04:45
      Nie ma znaczenia, ze Jej nie znalam.
      Szkoda mi Jej Rodziny, Jej tak nagle zakonczonego zycia.
      Zawsze gdy ktos umiera, zastanawiam sie, czy istnieje zycie po zyciu, czy ta
      osoba nadal zyje w jakies formie. Wydaje mi sie niewyobrazalne zebysmy po
      prostu przestawali istniec.
      • sylwek07 Re: Bardzo przygnebila mnie ta wiadomosc 07.05.07, 06:46
        rhodeisland zmarly zyje w Naszej pamieci i sa to czasami dobre wspomnienia jak
        i tez zle.
        • azja1974 Re: Bardzo przygnebila mnie ta wiadomosc 07.05.07, 08:55
          o boże! brak mi słów. niech odpoczywa w pokoju. (*)
    • pulzara Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 07.05.07, 11:08
      Tak mi przykro, szczegolnie ze wzgledu na jej coreczke. Zapalam znicz i ja [*]
      • monhann2 Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 07.05.07, 14:29
        O moj Boze, taka wiadomosc z samego rana, jestem wstrzasnieta do glebi. Zapalam
        swiatelko...[*]
        • elagrubabela Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 07.05.07, 15:59
          Moje najserdeczniejsze wyrazy wspolczucia dla calej rodziny Joli, szczegolnie
          dla Jej dziewczynki.
          Tak myslalam, ze gdyby ktoras z amerykanskich ciotek forumowych otworzyla konto
          dla Sabriny to ja bym chetnie cos wplacila, moze ktos inny tez. Zeby
          dziewczynka miala na jakie swoje przyjemnosci, zeby miala poczucie, ze nas tu
          jest duzo, ktore o Niej czule mysla i chca Jej jakos ulatwic trwanie w takim
          tragicznym czasie. Nie wszystkie mozemy Mala przytulic to moze chociaz w ten
          sposob moglybysmy Ja poglaskac. Jak to zly pomysl, to przepraszam. W takich
          okolicznosciach, czlowiek chcialby byc pomocny a nie wiem jak sad Elka
          • sylwek07 Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 07.05.07, 17:23
            elagrubabela pomysl jest dobry i moze warto cos takiego zrobic,kto by mogl to
            by tak zrobil,bez przymusu tak z wolnej woli..
          • mariken dobry pomysł!!!! nt 07.05.07, 17:26

• asia.sthm Re: dobry pomysł!!!! nt 07.05.07, 19:56
              Ellenai niech sie wypowie jak by to mozna bylo praktycznie, dobrze zrealizowac.
              I inne kolezanki, ktore maja dostep do danych osobowych tez niech sie
              wypowiedza.
              Mozemy odczekac troche, az glowy beda spokojniejsze.
              Nadal nie moge uwierzyc sad((
              • blue_ice1 Re: (*) (*) (*) 07.05.07, 21:15
                • maja92 Re: (*) (*) (*) 08.05.07, 12:17
                  ;-((((((((((((((

Rany spotkalysmy sie z Jola na poczatku tego forum...
                  Mialysmy wiele plot do przegadania i przesmiania, gdyz w Polsce pracowalysmy
                  dla tej samej firmy.....

Jolu - mam nadzieje, ze Tam jest Ci lepiej...
                  [*]

Ela pomysl dobry....
          • rhodeisland Czy to znaczy, ze zostala sierota? 07.05.07, 17:34
            • izabelski Re: Czy to znaczy, ze zostala sierota? 07.05.07, 18:50
              nie - ma tate, czyli po polsku - jest pol-sierota
              • moni-bel Re: Czy to znaczy, ze zostala sierota? 07.05.07, 19:48
                Nie znalam Joli dobrze, bo na forum jestem dopiero od roku, a mimo to, ta
                wiadomosc zrobila na mnie ogromne wrazeniesad Smutno mi..
    • beetaa (*) (*) (*) 08.05.07, 12:31
      jestem w szoku sad
    • thorgalla Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 08.05.07, 14:07
      Ze wstydem przyznam,że nie bardzo kojarzę nick.
      Próbowałam na wyszukiwarce ale tylko kilka postów mi wyskoczyło.Może reszta
      jest w archiwum.

To bardzo smutne,że ludzie tak młodzi umierają za wcześnie.
      No i dziecko zostało,mam nadzieję,że ktoś nim się troskliwie zajmie.
      (*)
      • ellenai Ja wlasnie wreszcie zdobylam sie 08.05.07, 17:04
        na odwage zeby pogrzebac w archiwum na tym forum za jej wpisami! Alex pisala
        duzo tutaj w 2004 ,ja tez sporo,poznalysmy sie na Polkach w Stanach ale ona
        szybko znalazla to forum i ja polazlam za nia tutaj~Pozniej znajomosc
        przeniosla sie do realu i nie pisalysmy az tyle na forach.
        Ciagle do mnie nie dociera ze jej nie ma!
        • asica74 Re: Ja wlasnie wreszcie zdobylam sie 08.05.07, 19:17
          Ellenai, a czy moge zapytac, co sie wlasciwie stalo? Wiem, ze to moze byc trudne.
          Sciskam cie tez mocno, bo wiem, ze stracilas kogos bliskiego...
          • ellenai wlasnie nie wiadomo ciagle dlaczego umarla 08.05.07, 20:16
            wynikow jeszcze nie ma.Ona po prostu polozyla sie spac w czwartek i rano sie
            nie obudzila,umarla we snie.Nie byla chora ani nie brala lekarstw.Miala rozne
            inne perypetie osobiste i chyba ten stres ja zabil,ale dokladnie co odmowilo
            posluszenstwa w jej organizmie nie wiadomo!
            • ulkaa Re: wlasnie nie wiadomo ciagle dlaczego umarla 09.05.07, 15:06
              Pamietam Alex. Jej ciekawe posty byly wsrod pierwszych, ktore czytalam.
              Jestem wstrzasnieta...
              [*]
    • rhodeisland Czuje ogromny smutek wspolczuje rodzinie, znajomym 08.05.07, 22:16
      • mijaczek Re: Czuje ogromny smutek wspolczuje rodzinie, zna 12.05.07, 09:54
        Dopiero dzisiaj dowiedzialam sie...
        Widzialam opisy na gg u elenai.. i myslalam, ze dotycza kogos innego...chcialam
        zapytac, ale nie chcialam byc wscibska...i dzisiaj przypadkiem na Mamy w Stanach
        zobaczylam watek...
        Jak to przeczytalam to cos jakby mnie uderzylo...
        Mieszkalam w Denver, mialam numer do Alex i planowalam sie z nia spotkac i z
        elenai i abere... ale jakos nie wyszlo i bylo przekladane,..bo kazdy wierzy, ze
        ma na wszystko czas...
        Nie pojmuje takich rzeczy...
        Strasznie wspolczuje jej rodzinie..jej coreczce... ellenai...tobie tez
        wspolczuje, bo na pewno stracilas dobra przyjaciolke...
        Cokolwiek ja stresowalo musialo byc olbrzymie... niech juz bedzie spokojna...
        Mia
    • myszka888 ['] 13.05.07, 16:27
      ...tak mi przykro...
      wspolczuje rodzinie, zwlaszcza coreczce Alex...

['] ['] [']
    • sukiennica Re: Pomyslalam, ze chcialybyscie wiedziec...Alex1 13.05.07, 22:18

(*)
      • sylwek07 Dzien zmarlych 01.11.07, 09:29
        dla Alex [*]
        • asia.sthm Re: Dzien zmarlych 01.11.07, 09:36
          O tak!
          dla Alex [*]
          jest w moim sercu
          • noushka Re: Dzien zmarlych 01.11.07, 09:39
            Oj ja tez, ja tez... (')(')(')
            • tamsin Re: Dzien zmarlych 01.11.07, 18:03
              i ja tez [*]

• sylwek07 rocznica ,jak ten czas szybko zlecial. 09.09.08, 12:53
      Czy ktos wie jak sie ma jej dziewczynka?
      • ellenai Re: rocznica ,jak ten czas szybko zlecial. 14.09.08, 20:41
        Dobrze,radza sobie jakos.Byla niedawno razem z ojcem przez pare tyg
        w Polsce ,odwiedzili rodzicow Alex.
        Poza tym Katlia tam czesto zaglada i spedza czas z mala.
        • sylwek07 Re: rocznica ,jak ten czas szybko zlecial. 14.09.08, 20:49
          dziekuje za wiadomosc .
          • corneliss Re: rocznica ,jak ten czas szybko zlecial. 15.09.08, 13:39
            nie znalam Alex ale to chyba nie ma znaczenia
            swieczuszke zapalam [*]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka