sylwek07 29.12.07, 08:53 Pragnę Ci życzyć odrobinę ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości, nadziei na lepsze jutro w ciężkich chwilach, oraz ciszy tak pogodnej i czystej, aby dusza słyszała bicie serca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mon101 Re: Urodziny jan.kran 29.12.07, 12:41 Kranie, zycze ci wszyskego nalepszego. Pogody zapracowanego ducha, odrobiny luzu i spelnienia (nie odrobiny, praaawie pelnego).Wspanialego Sylwestra w rodzinnym Wroclawiu, powrotu z ulga (tak, tak, tego ci zycze)do zimowego Oslo. Moc usmiechow))))))))))))))))) Odpowiedz Link
myszka888 Re: Urodziny jan.kran 29.12.07, 14:20 Coz ja moge dodac do zyczen powyzej? Dolaczam sie i podpisuje obiema recami Sto lat, Kraniku )) ...a wieczorem procentowo zyczenia poprawie; te moja musztardowke wytre z kurzu i przy wychylaniu zaspiewam na Twoje zdrowie! Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Urodziny jan.kran 29.12.07, 14:39 Kraniku, wszystkiego,czego sobie tylko zapragniesz! Poza tym,zdrowia,pogody ducha,samych sukcesow i zebyc pozostala taka jaka jestes ) Podstawiam musztardowke) blau Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Urodziny jan.kran 29.12.07, 18:33 Kran, mam nadzieje Wroclaw dzis do gory nogami przestawia, tak swietuje )) Kranie, wszystkiego najkranowszego z okazji jubileuszu metryki! Wroc i opowiedz jak ci bylo w Polsce. Musztardowke mam naoliwiona, nie zardzewieje - Twoje zdrowie! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Urodziny jan.kran 30.12.07, 16:27 Kranie moc usciskow i duzo wytrzymalosci oraz zdrowia ode mnie i mojego meza oraz reszty zwierzynca. Mam nadzieje w koncu sie spotkac jak wrocisz i Cie wysciskac jak nalezy. Duzo radosci i ciepla ! Usciski kochana Odpowiedz Link
jan.kran Re: Urodziny jan.kran 31.12.07, 14:03 Bardzo dziekuje Wpadam po dwunastu dniach przerwy netowej , najdluzszej od czasu kiedy pisze na portalu czyli od pieciu lat z malym ogonkiem. Wpadlam do kawiarenki netowej zeby sie troche wyciszyc i posluchac co wwirualnym swiecie Mam wreszcie laptop a nawet dwa wiec po powrocie do Oslo powoli Wam opisze jak spedzilam czas. Na dzis powiem ze jest swietnie. Ogarnela mnie taka fala milosci , przyjazni i serdecznosci ze sie z trudem zbieram... Caluje Urszula Odpowiedz Link
tora99 Re: Urodziny jan.kran 02.01.08, 02:36 Janie, zdaje sie, ze troszke po czasie, ale bardzo szczerze i glosno: STO LAT!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Urodziny jan.kran 02.01.08, 19:18 Z opoznieniem, ale najszczersze zyczenia Kranie Ci skladam. Oby Ci sie wszystko ukladalo jak sobie zazyczysz. Marjanna Odpowiedz Link
moni-bel Re: Urodziny jan.kran 03.01.08, 13:01 Przepraszam ze spoznione ale naprawde szczere zyczenia urodzinowe sto lat Kranie!!! Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Urodziny jan.kran 04.01.08, 19:26 Hej Kraniku! STO LAT w szczęściu, zdrowiu i ogólnym zadowolenia z siebie samej oraz otoczenia! Jak świętowałaś? Hucznie czy kameralnie? Baw się szampańsko w Polsce! Buziaki, Moni Odpowiedz Link
mamaagnieszka Re: Urodziny jan.kran 04.01.08, 20:19 Zdrowia, milosci, szacunku, zrozumienia..a reszta niewazna) Buziaczki! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Urodziny jan.kran 06.01.08, 06:20 Świętowałam przypadkowo bardzo hucznie bo moja paryska przyjaciółka również w odwiedzinach we Wrocławiu urządziła tego dnia imprezę. Nikt nie wiedział że mam urodziny ale się przyznałam i pożyczono mi serdecznie Za życzenia jeszcze raz bardzo dziękuje. Kran Odpowiedz Link