monika_a_b 08.10.08, 07:47 Bardzo ciekawy artykuł: interia360.pl/moim-zdaniem/artykul/jak-wyglada-prawdziwa-kobieta,5997 Pozdrawiam, Moni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarysa26 Re: Jak wygląda prawdziwa kobieta 08.10.08, 14:14 to jajestem najprawdziwsza z najprawdziwszych Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Jak wygląda prawdziwa kobieta 08.10.08, 19:23 I w tym temacie... partnerstwo.onet.pl/1494955,3505,1,artykul.html Ciężko jest zaakceptować samą siebie, taką jaką się jest... Pozdrawiam, Moni Odpowiedz Link
tamsin Re: Jak wygląda prawdziwa kobieta 08.10.08, 19:42 5. Posiadamy owłosienie Przypomnę tylko nieśmiało, że zwyczaj golenia się przez kobiety pojawił się na świecie stosunkowo niedawno..... W Polsce pewnie jakies 20 lat temu a co do tej "naturalnosci" bycia owlosionym, nawet jak to bylo powszechnie akceptowane w spoleczenstwie, niestate estetycznie to bylo obrzydliwe posiadanie bujnego kocura pod pacha. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: Jak wygląda prawdziwa kobieta 08.10.08, 20:14 Artykul niczego nowego nie odkrywa, a robi dokladnie to, co krytykuje, czyli ustala jeden wzorzec kobiecosci. Zyjemy w takich czasach, ze kobieta moze wygladac jak chce. A jesli ja chce miec plaski brzuch i poziom tluszczu 19% to co? Moze ja nie lubie byc okragla, moze wole miec sportowa sylwetke. Powiedzcie 41 letniej Amerykance Darze Tores, zdobywczyni kilku srebrnych medali na ostatniej olimpiadzie, ze jest niekobieca! Dla mnie to ona jest wzorem kobiety. Odpowiedz Link
greentea2 Re: Jak wygląda prawdziwa kobieta 09.10.08, 12:51 No i wyszlo wszystko na jaw, nie jestem kobieta Odpowiedz Link
bielinka Re: Jak wygląda prawdziwa kobieta 07.11.08, 22:03 A ja jestem aż za bardzo Czasem mi z tym źle, a czasem myślę, że mi źle bo się nie podobam innym, ale sobie jeszcze się czasem podobam, więc co mnie inni??? Odpowiedz Link