Gość: szympek IP: 78.9.88.* 09.09.09, 18:06 Witam mam do was pytanie. Jakie sztuki walki mogłbym trenowac w wałbrzychu?? jestem mlody i chcialbym sie na cos po prostu zapisac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cf Re: Sztuki walki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 20:14 Krav mage, muay thai, kyokushin czy jak to sie zwie, boks, w swiebodzicach jest chyba jeszcze kickboxing Sam mialem isc na km, bo od wrzesnia startowala nowa grupa, ale zmianowa praca jednak potrafi uprzykrzyc zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 58-300 Re: Sztuki walki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 20:41 Możesz dogadać się z instruktorem na KM że płacisz mniej jeśli masz system pracy zmianowy. co do karate kyokushin są dwa kluby. Jeszcze w mieście (lub w Szczawnie) jest capoeira, aikido(na podzamczu),zapasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cf Re: Sztuki walki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 15:53 Oplata to nie problem, ale opuszczanie 50% treningow to juz tak. Tam tez jest zapewne jakis "program", opuszczajac dwa treningi polowe trzeciego spedze na przygladaniu sie kolegom i zastanawianiu co robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 58-300 Re: Sztuki walki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 22:26 Niekoniecznie. Wiele osób pracuje na system zmianowy (np policjanci, ich jest zawsze dużo na treningu) i przychodzą na treningi. I nie musisz się bać że będziesz stać i się przyglądać, bo instruktor akurat wyłapuje to czego ktoś nie umie i stara się korygować błędy (bez jakichś "kar"). Mimo wszystko zachęcam Cię jeśli masz możliwość spróbuj pochodzić, zobaczyć. Jak stwierdzisz że takie coś Tobie nie odpowiada wtedy zrezygnuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgwerg Re: Sztuki walki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.09.09, 19:39 Krav maga to jest sport w ktoym tak naprawde nauczysz sie walczyc w parterze jak i "normalnie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luck Re: Sztuki walki IP: 87.105.201.* 10.09.09, 13:04 do góry bo lubimy spam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in.s3ct Re: Sztuki walki IP: 195.14.65.* 11.09.09, 05:54 Zawsze możesz uprawiać to, co większość rozwydrzonej młodzieży wałbrzyskiej - PORANDO HULIGANA. Treningi prowadzone są codziennie w porze wieczornej na przystankach, pod pubami i w szkołach. Siedziba główna wałbrzyskiej sekcji mieści się podobno w K10. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sztuki walki IP: *.centertel.pl 11.09.09, 07:27 Ze sportow walk jest jeszcze taekwon-do na bialym kamieniu. Wszystko zalezy od tego co lubisz, czy walki chwytane czy uderzane. Czy zalezy ci na sparingach, zawodach i rywalizacji? Jesli tak to aikido odpada chyba, ze znajdziesz tomiki aikido, ale to juz nie w w- chu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: Sztuki walki IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.09, 09:52 uś karate, parę krzeseł ode mnie siedzi czasem trener karate :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szympek Re: Sztuki walki IP: 78.9.88.* 12.09.09, 18:40 chodzi mi raczej o uderzanie ale w parterze walka tez by sie przydała. myslalem o bpksie takskim ale nie wiem gdzie i za ile takie treningi sie odbywaja. Pozdrawam normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krutki Re: Sztuki walki IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 12:55 www.mtwarriors.pl/ to link na wałbrzyską sekcje tajskiego boksu (muy-thai) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karate kid Re: Sztuki walki IP: *.chello.pl 10.01.10, 14:23 a ile kosztują treningi KM + ochraniacze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grot Re: Sztuki walki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.10, 00:50 jeżeli jesteś zdrowy i możesz ćwiczyć, to polecam karate-kiokuschin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Sztuki walki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 01:02 MMA co niedziela o 15 na hali na Nowym Mieście koszt 5zł za trening Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumor Re: Sztuki walki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.02.10, 06:10 Krav maga to nie jest czasem sztuka walki obronnej dla kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: Sztuki walki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 12:59 no własnie a co z kobietami, czy w sekcjach gdzie trenujecie są tż dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo Re: Sztuki walki IP: *.chello.pl 06.02.10, 15:49 na krav madze są, na jakimś tam karate pewnie też Odpowiedz Link Zgłoś
57jurand Re: Sztuki walki 12.01.14, 22:14 Gdy mój syn zaczynał trenować KYOKUSHINKAI U SHIHANA Stanisławka miał niecałe 8 lat i był w grupie 30- osobowej dzieci . Dzisiaj ma niepełne 3 kyu i zostało ich może z pięciu.Ciężka i długa droga , ale jako ojciec uważam , że warto było . Polecam to sport dla wytrwałych. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski Re: Sztuki walki 12.01.14, 22:17 Słaby spam, pozycjonujesz jakąś gó... wartą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś