Dodaj do ulubionych

Kruczkowski musi odejść !!!

IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.09, 09:11
Kruczkowski, Bartolik,Sosiński, Małecki to ekipa która w ramach porozumienia
POPiSu nic nie zrobiła dla Wałbrzycha ! Wstyd że nabraliśmy się na ten piękny
uśmiech Piotra a dziś nasze miasto nadaje sie tylko do kręcenia filmów
wojennych i stawiania Biedronek
Obserwuj wątek
    • pozor_vlak Re: Kruczkowski musi odejść !!! 17.09.09, 09:18
      Gość portalu: Mietek napisał(a):

> a dziś nasze miasto nadaje sie tylko do kręcenia filmów
      > wojennych
      to akurat może być żyłą złota.
      • Gość: sandman Re: Kruczkowski musi odejść !!! IP: 87.105.201.* 17.09.09, 09:19
        > to akurat może być żyłą złota.

Jaaasne. Ciekawe dla kogo?
        • pozor_vlak Re: Kruczkowski musi odejść !!! 17.09.09, 09:29
          Gość portalu: sandman napisał(a):

> > to akurat może być żyłą złota.
          >
          > Jaaasne. Ciekawe dla kogo?
          Dla misia Gogo.
          Problemem tego miasta jest nadmiar umysłowo ociężałych osiołków
          zadających takie pytania.
    • Gość: 6y7uj4uj Re: Kruczkowski musi odejść !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.09.09, 09:19
      nie zapominaj o mobruku i tym calym syfie ktory sie tam znajduje
    • ewa10-0 Re: Kruczkowski musi odejść !!! 17.09.09, 09:22
      Musi,bo gdzie tylko podejmie jakąkolwiek decyzję,to daje plamę.
      Powinien usunąć się jak najszybciej,a nie mówić,że zamierza startować w
      następnej kadencji.Sam się tym ośmiesza i wqu...a ludzi.

forum.gazeta.pl/forum/w,168,100346321,100346321,Znowu_prezio_rzadzi_.html
      • Gość: Genek Re: Kruczkowski musi odejść !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.09, 09:40
        Kruczkowski to dziecko Haliny P. i Krystiana B., oni go wymyślili i wypromowali
        to im zawdzięczamy tego gościa. Wszystkie miasta sie rozwijają a ten śmieszczy
        gości chwali sie wyremontowaniom 2 dróg przez 8 lat ! Panie Kruczkowski czas
        agresywnej propagandy w tzw mediach lokalnych nie zdał egzaminu my widzimy całą
        prawdę o pana rządach -są beznadziejne !!!!! Niech Kruczkowski juz odejdzie
        • Gość: kkk Re: Kruczkowski musi odejść !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 09:50
          Kruczkowski faktycznie tylko jest medialny, ale niedostrzegacie jaki jest
          faktyczny problem, niestety w dalszym ciągu.
          Problemem jest dotychczasowa formuła prawna sprawowania władzy w imieniu
          ogółu.Ogół ludzi nie ma po prostu mozliwości rozliczenia i błyskawicznego
          odsuniecia od władzy tego typu osobników.
          Nie wspominam już o ordynacji wyborczej, bo przez nią dochodzą do stanowisk
          różnej maści cwaniacy i przestepcy.
          Wszystko jest tak skonstruowane aby dalej było tak samo, w innych miastach jest
          niewiele lepiej, też mają swoje problemy, chociaż to co u nas się wyprawia to są
          rekordy.
          • Gość: Barbara Re: Kruczkowski musi odejść !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.09, 10:29
            Mam żal sama do siebie bo chyba diabeł mnie podkusił że zagłosowałam na
            Kruczkowskiego, myślałam że coś zmieni, że tak duże miasto stanie się miejscem
            do którego chce się wracać . Stało się inaczej , czuje się oszukana przez
            Kruczkowskiego , widziałam co Bartolik robił z kobietami , jak je traktował (
            ciekawe jak traktuje własną zonę ) to nie jest realne żeby tak zarządzać miastem
            , toniemy jak topielec który jest wciągany przez bagno , jeszcze woła o pomoc
            ale już bagno go wciągnęło po pachy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka