best_iwi 10.11.09, 17:55 Czy ktoś z was miał wesele w Gospodzie Babinicz w Szczawnie? Jakie wrażenia? Pomóżcie już mam dosyć szukania sali weselnej! A pomyślcie o moim narzeczonym on już mnie słuchać nie może ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) Re: Babinicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.09, 22:53 ja polecam restaracje Marius ul.Wrocławska pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Babinicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.09, 11:31 polecam Qubus, można zamówić także pokoje dla gości w hotelu, dobra obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Babinicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.09, 19:35 W Sierpniu byłem na weselu w Darz Borze, ślub w kościółku na miejscu super zabawa a jedzenie przepyszne. Do dziś wspominam tatara z...ty. Piękna dekoracja, podobno mają swoją dekoratorkę. Obsługa na pozimie, bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanek Re: Babinicz IP: 78.9.89.* 12.11.09, 23:24 babinicz,...to jedyna profesjonalna restauracja w tych beznadziejnych miastach ..w-ch i szczawno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Babinicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 16:25 Potwierdzam, piękne miejsce, dobra obsługa itd. Byłam na trzech weselach w Babiniczu, ale to sala na max. 80 osób, a z tego co czytałam, szukasz czegoś dla 100 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Babinicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.09, 00:07 już nie pi*ol...sala na 80 osób? chyba coś na główkę spadło;/ widziałem tam 70 osób...jak śledzie, tylko 1/3 tańczyła i ledwo się mieścili...jakby wszyscy się poderwali, to nie mieliby się jak ruszyć...sala jest dobra na góra 50-60 osób;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swatka Re: Babinicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 09:21 Szukaj dalej. Dzięki temu ten twój narzeczony będzie miał więcej czasu żeby się zastanowić nad ślubem. Odpowiedz Link Zgłoś