Dodaj do ulubionych

Żabka Nowe Miasto

IP: 217.98.20.* 13.12.09, 14:38
Bardzo niemiła obsługa spotkała mnie w tym sklepie, te dziewczyny co tam
pracują nie mają za grosz kultury.
Obserwuj wątek
    • Gość: kuzyn Szarika nie kupujący IP: 188.33.174.* 13.12.09, 15:52
      Widzę,że te ŻABKI mają wszystkie jeden ból.Nieuprzejma obsługa.To samo jest w
      Szczawnie-Zdroju.Bez różnicy,czy koło przystanku,czy koło urzędu.Najbardziej
      nieuprzejmą jest taka jedna szczerbata.Nie dość,że jej czystość na wiele do
      życzenia,to oprócz tego jest niemiła i robi łaskę,ze kogoś obsłuży.Kiedyś
      chętnie robiliśmy tam zakupy,ale przez tą niemiłą brudaskę omijamy te sklepy
      szerokim łukiem.
    • Gość: Paderewski Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:46
      To co się zrobiło w żabce na nówce to tragedia, kiedyś z miłą chęcią wpadałem
      tam na zakupy. Teraz omijam ten sklep szerokim łukiem i daję zarobić innym. Mam
      nadzieję że szefowa zamierza coś z tym zrobić a nie biernie się przyglądać bo to
      w końcu ona jest najwięcej na tym stratna.
      • Gość: do wszystkich Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.12.09, 18:16
        nie macie gdzie chodzić i robić zakupy???!!!! w żabie najdrożej, stare śmieci
        przeterminowane i obsługa za parę złoty czego się spodziewacie?????
        • ewa10-0 Re: Żabka Nowe Miasto 13.12.09, 18:29
          Jest drogo,ale nieraz taki sklep jest najbliższym otwartym najdłużej koło domu
          sklepem,a nie opłaca się jechać po jedną,czy dwie "małe"rzeczy do Tesco.
    • Gość: obserwator Re: Żabka Nowe Miasto IP: 94.254.198.* 14.12.09, 11:27
      nie żebym ich bronił,ale nieraz takie marudy przychodzą że się w
      pale nie mieści, ma z 10 zł w kieszeni a zakupy by chciał zrobić jak
      w tesco za 100,a przez cały dzień się takich nazbiera to i się idzie
      wk..wić.
      • Gość: czesiek Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.12.09, 22:05
        A na Fortecznej koło Zomma obsługa w żabce ok i najtańszy browar w Wałbrzychu
        nikt ich nie przebije z ceną Piast butelka 1,59 calsberg butelka 2,49, harnaś
        butelka 1,75 rewelacja po browara tylko do żabki nie wiem jak inne produkty ale
        browar najtańszy i Pepsi 2 litry taniutka 4,09.
        • Gość: Patty Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.146.63.125.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.12.09, 13:30
          No to żabka w Mieroszowie pobija ceny na Fortecznej:
          Piast but. 1,49
          Harnaś but. 1,65
          Żubr but. 1,99
          Beczkowe Mocne puszka 1,69
          Tyskie but. 2,19
          Obsługa miła,choć czasem też zdarza się im opierniczyć marudnego i
          natrętngo klinta.Ale kto nie pracował nigdy w monopolu to nie wie co
          z czym się je i dlaczego obsługa jest taka jaka jest.
          Pozdrawiam!
    • Gość: Ropuch Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.minedu.sk 14.12.09, 12:58
      Pani Genowefo jeżeli czyta Pani to forum to proszę o wymianę załogi, większość z
      tych dziewczyn jest bardzo nie miła. Miała Pani kiedyś renomę sklepu ale czar
      prysł. Sporo ludzi odeszło i będzie ciężko żeby wrócili, wiem to po sobie.
      Proszę zatrudnić normalne dziewczyny a nie patologię. Jestem w tej chwili na
      urlopie na Słowacji i tu wszędzie w sklepach ludzie są mili i uśmiechnięci,
      dlaczego tak nie może być u nas?
      • Gość: do ropucha Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.12.09, 13:48
        za takie grosze nikt porządny nie będzie pracował, tylko patologia z krzywym
        ryjem straszy klientów tak jest wszędzie!!!
        • prawdziwy-fifi Re: Żabka Nowe Miasto 16.12.09, 00:28
          Fajnie jest wejść i się zalogować , NIE MIŁO ZASKOCZENI KLIENCI !!! SKŁADAJĄ
          SKARGĘ DO WŁAŚCICIELA SKLEPU- W TYM PRZYPADKU JEST TO TZW."AJENT"- A NIE PISZĄ
          POD "PSEUDONIMEM"WYSSANE Z PALCA BZDURY . TAKIE JEST MOJE ZDANIE, tylko była
          pracownica zwolniona dyscyplinarnie ,lub klient na kreskę który nie dostał
          zakupów może takie bzdury wypisywać ... PANI GIENIU PANI SKLEP JEST W 100%
          CZYSTY I BARDZO MIŁA OBSŁUGA !!!!
          • Gość: Magda Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.09, 11:14
            Ja tam do zabki nie chodze bo tam wciaz stoi pijany Jedrzej i
            pozycza kase
            • Gość: 12345 Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.org 17.12.09, 21:42
              Magda co Ty piszesz na Daniela to musi być pomyłka
              • Gość: Magda Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.09, 22:28
                Ja pisałam o Jedrzeju a nie Danielu
            • Gość: .......+-+-+-+- Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 21:37
              czy on dalej tam stoi ? bo sie boje isc
          • Gość: Prawdziwy prawy Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 11:34
            Witamy pracownicę sklepu- Fifi boi się o pracę
            • prawdziwy-fifi Re: Żabka Nowe Miasto 19.12.09, 23:33
              Witam! Z Twoich wypowiedzi na forum wnioskuję że masz około 16 lat i pewnie w
              tym sklepie nie sprzedano Ci alkoholu , a teraz się mścisz !!!. Dla twojego
              zaspokojenia kim ja jestem? odpowiem ci tylko że byłym pracownikiem Żabki i
              bardzo żałuję że zmieniłem pracę , połasiłem się na większe pieniądze i w pracy
              nie jestem doceniany . Może nie wszyscy mają takie same zdanie na temat żabek ,
              ale czy od razu trzeba tak mieszać ludzi z błotem?
          • Gość: Zdegustowany Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 16.12.09, 13:00
            Fifi pewnie jest pracownikiem tego sklepu i dlatego tak zagożale
            broni obsługi. Ale to prawda - sklepem rządzi dorastająca pannica,
            ubliżająca klientom i traktująca ich jak śmieci... Pani Właścicielka
            sklepu najwyraźniej nie widzi, że Ania (dziewczę najwyraźniej
            nadające się tylko do sprzątania ulicy przed Żabką) panoszy się tam
            i odstrasza gro stałych klientów... Droga Aniu "pseudo-kierowniczko"
            Żabki - czas nauczyć się odrobinę kultury i nabrać odrobinę
            ogłady!!! To obsługa powinna być miła dla klientów, nawet jak nie są
            przystojni lub zamożni... a posada sprzedawcy to nie posada
            Prezydenta Miasta - nie masz się czym chwalić i powodów do
            wywyższania się...
            • your_hakuna_matata Re: Żabka Nowe Miasto 17.12.09, 22:50
              Widać, że to pewnie konkurencja pisze. Nie lepiej podejść do właścicielki i te
              same żale wylać w cztery oczy?
              Tutaj każdy może skomleć, skąd wiecie czy w ogóle wpis dotrze do kierownictwa?
              • Gość: Czy pamiętacie.... Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.09, 23:18
                Frytki z sosem w szkole na ogrodowej?
                • Gość: kazio Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 18:34
                  Nie pamiętam :)
        • Gość: gośc nowe miasto Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.12.09, 00:13
          nic dodac nic ując -> Patologia. Ten wyraz wystarczy za cala obsługe
          w Żabce:)
          • Gość: do gość nowe miast Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.12.09, 11:57
            masz racje nowe miasto to patologia więc jaka dzielnica taka obsługa i sklepy i
            tak nieźle że ma tam ktoś kasę na zakupy ,chyba tylko ci z emeryturami parę dni
            przed śmiercią...
            • Gość: nowe miasto Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.12.09, 12:06
              troche sie mylisz ze cale nowe miasto to patologia, moze sama ja
              klepiesz?
            • Gość: @ Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 12:07
              Bardzo śmieszne...
            • Gość: ???? Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 16:04
              Hmmmm... jak rozumiem, osoba która pisze takiego posta jest
              conajmniej magistrem z kilkunastotysięczną pensją co miesiąc na
              koncie? Bo jakże by inaczej możnaby w tak chamski i bezczelny sposób
              oceniać mieszkańców całej dzielnicy... Domyślam się, że pisze
              mieszkaniec Piaskowej lub Podzamcza, bo tam nie ma patologii
              (hahahaha)
              Żałosne, smutne ale świadczy tylko o żałosnym autorze z wybujałym
              ego...
    • Gość: gość Re: Żabka Nowe Miasto IP: 188.33.212.* 19.12.09, 18:25
      Ludzie czy Wy pogłupieliście??Nie macie co robić czy co do cholery,zajmijcie się
      czymś sensownym,a nie najeżdżaniem na sklep! Dziewczyny są miłe i sklep też
      zadbany,jak ktoś ma gorszy dzień to od razu nie miły i bez kultury??Spójrzcie na
      siebie,niektórzy klienci nawet dzień dobry nie odpowiedzą,to kasjerka ma takiemu
      jeszcze w tyłek wejść?Popatrzcie na siebie
    • gizela_12 Re: Żabka Nowe Miasto 20.12.09, 19:30
      Tak, wystarczy tylko wejść i spojrzeć na panie w "pięknych"fryzurach i rozmytych
      makijażach, a słowa dziękuję, proszę i kwota reszty nie znają. Od razu widać, że
      kobity przyszły do pracy za karę:)i czekają na fobotowy game over:)
    • kaziopiwosz Re: Żabka Nowe Miasto 20.12.09, 20:17
      Toż to zakrawa na skandal! Przychodzi zmęczony pracą człowiek do sklepu, a tam
      nie raczą nawet drzwi przed nim otworzyć, butów wyczyścić i zgiąć się nisko w
      pokłonie. Ten świat schodzi na psy.
    • Gość: //// Re: Żabka Nowe Miasto IP: 217.98.20.* 20.12.09, 22:17
      Obsługa tragedia
    • Gość: bobek Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 10:33
      przesadzasz
    • Gość: ktos Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.01.10, 19:39
      ???
    • Gość: Arh. Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 10:14
      Na dodatek nie można płacić kartą, gdyż niezmiennie od pół roku mają "zepsuty
      serwer" lub "nie działa terminal"... żenada.
      • Gość: obil Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 11:03
        tam nigdy nie bylo mozliwosci placenia karta, klamia poprostu. szefowa oszczedza
        i tyle
        • Gość: nj gr Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 14:21
          jest tam taka jedna , twarz mordercy - groza
          • Gość: patison Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 22:34
            dzis znowu odwalily paniusie numer, troche kultury lalunie , a nie obgadywanie
            wszystkich w kolo, pozniej szefstwo sie dziwi ze nikt tam nie chodzi
    • Gość: mieszkaniec NM Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.10, 12:32
      sklep rzeczywiście dramat, dziwię się, że jeszcze funkcjonuje. omijać z
      daleka!!! ogólnie Nowe Miasto to niezła melina i planuję wyprowadzkę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka