Gość: Kupująca IP: 217.98.20.* 13.12.09, 14:38 Bardzo niemiła obsługa spotkała mnie w tym sklepie, te dziewczyny co tam pracują nie mają za grosz kultury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuzyn Szarika nie kupujący IP: 188.33.174.* 13.12.09, 15:52 Widzę,że te ŻABKI mają wszystkie jeden ból.Nieuprzejma obsługa.To samo jest w Szczawnie-Zdroju.Bez różnicy,czy koło przystanku,czy koło urzędu.Najbardziej nieuprzejmą jest taka jedna szczerbata.Nie dość,że jej czystość na wiele do życzenia,to oprócz tego jest niemiła i robi łaskę,ze kogoś obsłuży.Kiedyś chętnie robiliśmy tam zakupy,ale przez tą niemiłą brudaskę omijamy te sklepy szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paderewski Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 16:46 To co się zrobiło w żabce na nówce to tragedia, kiedyś z miłą chęcią wpadałem tam na zakupy. Teraz omijam ten sklep szerokim łukiem i daję zarobić innym. Mam nadzieję że szefowa zamierza coś z tym zrobić a nie biernie się przyglądać bo to w końcu ona jest najwięcej na tym stratna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wszystkich Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.12.09, 18:16 nie macie gdzie chodzić i robić zakupy???!!!! w żabie najdrożej, stare śmieci przeterminowane i obsługa za parę złoty czego się spodziewacie????? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: Żabka Nowe Miasto 13.12.09, 18:29 Jest drogo,ale nieraz taki sklep jest najbliższym otwartym najdłużej koło domu sklepem,a nie opłaca się jechać po jedną,czy dwie "małe"rzeczy do Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Żabka Nowe Miasto IP: 94.254.198.* 14.12.09, 11:27 nie żebym ich bronił,ale nieraz takie marudy przychodzą że się w pale nie mieści, ma z 10 zł w kieszeni a zakupy by chciał zrobić jak w tesco za 100,a przez cały dzień się takich nazbiera to i się idzie wk..wić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.12.09, 22:05 A na Fortecznej koło Zomma obsługa w żabce ok i najtańszy browar w Wałbrzychu nikt ich nie przebije z ceną Piast butelka 1,59 calsberg butelka 2,49, harnaś butelka 1,75 rewelacja po browara tylko do żabki nie wiem jak inne produkty ale browar najtańszy i Pepsi 2 litry taniutka 4,09. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patty Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.146.63.125.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.12.09, 13:30 No to żabka w Mieroszowie pobija ceny na Fortecznej: Piast but. 1,49 Harnaś but. 1,65 Żubr but. 1,99 Beczkowe Mocne puszka 1,69 Tyskie but. 2,19 Obsługa miła,choć czasem też zdarza się im opierniczyć marudnego i natrętngo klinta.Ale kto nie pracował nigdy w monopolu to nie wie co z czym się je i dlaczego obsługa jest taka jaka jest. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ropuch Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.minedu.sk 14.12.09, 12:58 Pani Genowefo jeżeli czyta Pani to forum to proszę o wymianę załogi, większość z tych dziewczyn jest bardzo nie miła. Miała Pani kiedyś renomę sklepu ale czar prysł. Sporo ludzi odeszło i będzie ciężko żeby wrócili, wiem to po sobie. Proszę zatrudnić normalne dziewczyny a nie patologię. Jestem w tej chwili na urlopie na Słowacji i tu wszędzie w sklepach ludzie są mili i uśmiechnięci, dlaczego tak nie może być u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ropucha Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.12.09, 13:48 za takie grosze nikt porządny nie będzie pracował, tylko patologia z krzywym ryjem straszy klientów tak jest wszędzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-fifi Re: Żabka Nowe Miasto 16.12.09, 00:28 Fajnie jest wejść i się zalogować , NIE MIŁO ZASKOCZENI KLIENCI !!! SKŁADAJĄ SKARGĘ DO WŁAŚCICIELA SKLEPU- W TYM PRZYPADKU JEST TO TZW."AJENT"- A NIE PISZĄ POD "PSEUDONIMEM"WYSSANE Z PALCA BZDURY . TAKIE JEST MOJE ZDANIE, tylko była pracownica zwolniona dyscyplinarnie ,lub klient na kreskę który nie dostał zakupów może takie bzdury wypisywać ... PANI GIENIU PANI SKLEP JEST W 100% CZYSTY I BARDZO MIŁA OBSŁUGA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.09, 11:14 Ja tam do zabki nie chodze bo tam wciaz stoi pijany Jedrzej i pozycza kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.org 17.12.09, 21:42 Magda co Ty piszesz na Daniela to musi być pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.09, 22:28 Ja pisałam o Jedrzeju a nie Danielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......+-+-+-+- Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 21:37 czy on dalej tam stoi ? bo sie boje isc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy prawy Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 11:34 Witamy pracownicę sklepu- Fifi boi się o pracę Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-fifi Re: Żabka Nowe Miasto 19.12.09, 23:33 Witam! Z Twoich wypowiedzi na forum wnioskuję że masz około 16 lat i pewnie w tym sklepie nie sprzedano Ci alkoholu , a teraz się mścisz !!!. Dla twojego zaspokojenia kim ja jestem? odpowiem ci tylko że byłym pracownikiem Żabki i bardzo żałuję że zmieniłem pracę , połasiłem się na większe pieniądze i w pracy nie jestem doceniany . Może nie wszyscy mają takie same zdanie na temat żabek , ale czy od razu trzeba tak mieszać ludzi z błotem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdegustowany Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.centertel.pl 16.12.09, 13:00 Fifi pewnie jest pracownikiem tego sklepu i dlatego tak zagożale broni obsługi. Ale to prawda - sklepem rządzi dorastająca pannica, ubliżająca klientom i traktująca ich jak śmieci... Pani Właścicielka sklepu najwyraźniej nie widzi, że Ania (dziewczę najwyraźniej nadające się tylko do sprzątania ulicy przed Żabką) panoszy się tam i odstrasza gro stałych klientów... Droga Aniu "pseudo-kierowniczko" Żabki - czas nauczyć się odrobinę kultury i nabrać odrobinę ogłady!!! To obsługa powinna być miła dla klientów, nawet jak nie są przystojni lub zamożni... a posada sprzedawcy to nie posada Prezydenta Miasta - nie masz się czym chwalić i powodów do wywyższania się... Odpowiedz Link Zgłoś
your_hakuna_matata Re: Żabka Nowe Miasto 17.12.09, 22:50 Widać, że to pewnie konkurencja pisze. Nie lepiej podejść do właścicielki i te same żale wylać w cztery oczy? Tutaj każdy może skomleć, skąd wiecie czy w ogóle wpis dotrze do kierownictwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czy pamiętacie.... Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.09, 23:18 Frytki z sosem w szkole na ogrodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 18:34 Nie pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc nowe miasto Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.12.09, 00:13 nic dodac nic ując -> Patologia. Ten wyraz wystarczy za cala obsługe w Żabce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gość nowe miast Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.12.09, 11:57 masz racje nowe miasto to patologia więc jaka dzielnica taka obsługa i sklepy i tak nieźle że ma tam ktoś kasę na zakupy ,chyba tylko ci z emeryturami parę dni przed śmiercią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowe miasto Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.12.09, 12:06 troche sie mylisz ze cale nowe miasto to patologia, moze sama ja klepiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 12:07 Bardzo śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 16:04 Hmmmm... jak rozumiem, osoba która pisze takiego posta jest conajmniej magistrem z kilkunastotysięczną pensją co miesiąc na koncie? Bo jakże by inaczej możnaby w tak chamski i bezczelny sposób oceniać mieszkańców całej dzielnicy... Domyślam się, że pisze mieszkaniec Piaskowej lub Podzamcza, bo tam nie ma patologii (hahahaha) Żałosne, smutne ale świadczy tylko o żałosnym autorze z wybujałym ego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Żabka Nowe Miasto IP: 188.33.212.* 19.12.09, 18:25 Ludzie czy Wy pogłupieliście??Nie macie co robić czy co do cholery,zajmijcie się czymś sensownym,a nie najeżdżaniem na sklep! Dziewczyny są miłe i sklep też zadbany,jak ktoś ma gorszy dzień to od razu nie miły i bez kultury??Spójrzcie na siebie,niektórzy klienci nawet dzień dobry nie odpowiedzą,to kasjerka ma takiemu jeszcze w tyłek wejść?Popatrzcie na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
gizela_12 Re: Żabka Nowe Miasto 20.12.09, 19:30 Tak, wystarczy tylko wejść i spojrzeć na panie w "pięknych"fryzurach i rozmytych makijażach, a słowa dziękuję, proszę i kwota reszty nie znają. Od razu widać, że kobity przyszły do pracy za karę:)i czekają na fobotowy game over:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaziopiwosz Re: Żabka Nowe Miasto 20.12.09, 20:17 Toż to zakrawa na skandal! Przychodzi zmęczony pracą człowiek do sklepu, a tam nie raczą nawet drzwi przed nim otworzyć, butów wyczyścić i zgiąć się nisko w pokłonie. Ten świat schodzi na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //// Re: Żabka Nowe Miasto IP: 217.98.20.* 20.12.09, 22:17 Obsługa tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 10:33 przesadzasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arh. Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 10:14 Na dodatek nie można płacić kartą, gdyż niezmiennie od pół roku mają "zepsuty serwer" lub "nie działa terminal"... żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obil Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 11:03 tam nigdy nie bylo mozliwosci placenia karta, klamia poprostu. szefowa oszczedza i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nj gr Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 14:21 jest tam taka jedna , twarz mordercy - groza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 22:34 dzis znowu odwalily paniusie numer, troche kultury lalunie , a nie obgadywanie wszystkich w kolo, pozniej szefstwo sie dziwi ze nikt tam nie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec NM Re: Żabka Nowe Miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.10, 12:32 sklep rzeczywiście dramat, dziwię się, że jeszcze funkcjonuje. omijać z daleka!!! ogólnie Nowe Miasto to niezła melina i planuję wyprowadzkę Odpowiedz Link Zgłoś