Gość: kaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 11:00 orientuje sie ktos od której godz rejestrują w przychodni salus na podzamczu do dr Jastrzebskiego.Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) Re: dr Jastrzebski IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 12:34 do dr.Jastrzebskiego rejestrują tylko w poniedziałki od godz 12.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: dr Jastrzebski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 15:21 ale za darmochę przyjmuje w szpitalu w poradniach. rejstracja od rana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: dr Jastrzebski IP: 78.9.30.* 11.01.10, 19:39 a czy przyjmuje tam codziennie???bo w salusie to cud żeby się do niego dostac jak jest w szpitalu długo sie czeka na wizytę???a czy mogłabyś podac nr.telefonu do tej pordni do szpitala???dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salowa Re: dr Jastrzebski IP: *.centertel.pl 13.01.10, 15:41 samoreklama ? ten wontek był na forum przerabiany już kilkakrotnie ten sam scenariusz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: dr Jastrzebski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 17:22 popatrz w necie. ja chodze w środy a jak w inne dnie nie wiem. chyba nr 8877195 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: dr Jastrzebski IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.10, 21:57 powiedz proszę czy jak dzwonisz to od razu Cię zapiszą na wizytę czy trzeba czekac jak to wygląda pilnie potrzebuje konsultacji z dr.,a w salusie tylko rejestracja tel.i graniczy z cudem żeby się dostac,a nie każda miła pacjentka ma ochotę wpuścic Cię przed swoja godz.co rozumiem.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: dr Jastrzebski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 18:32 Ja dzwonie albo rano, albo dzień wczesniej i proszę o rejstrację jak dotąd nie miałam problemów. A skoro mowa o dr Jastzębskim w razie awaryjnej sytuacji mogę polecić Puskarza, czasami bywał na zastępstwach za Jastrzębskiego i naprawdę super lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: dr Jastrzebski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 07:37 Co Wy wszystkie sie uparłyście na dr Jastrzębskiego? To nie jest dobry lekarz. Jak może być dobrym lekarzem ktoś, kto nawet nie bada "całej" pacjentki (tzn. nie bada nigdy piersi), przecież to skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramona Re: dr Jastrzebski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 08:26 dobry doktor to ? Odpowiedz Link Zgłoś