Dodaj do ulubionych

Pod Wieżą wielka lipa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 19:34
Jw byłam i jestem pod wrażeniem niestety nie pozytywnym tego miejsca.
Zimno, beznadziejna muzyka tzn radio pierogi które pozostawiaja wiele
do życzenia i nie wspomnę o toaletach. Jednym słowem żenada,nie byłam
specjalnie zaskoczona po tym co zobaczyłam że lokal niegdyś tętniący
życiem nie był specjalnie zapełniony klientami.No ale to są stare dobre
czasy wieży które już bezpowrotnie odeszły.PORAŻKA
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.147.70.119.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.01.10, 21:57
      HMMMM a to bardzo dziwne swoją droga ... ja też byłam ostatnio i jakoś
      restauracja była pełna zadowolonych ludzi , często tam bywam i naprawdę bywa tak
      że nie ma wolnego stolika!
      Wcale nie jest tam zimno i leci bardzo fajna nastrojowa klimatyczna muzyka a
      pozatym co najważniejsze dziewczyny które obsługują są przesympatyczne!!! i
      pyszne jedzonko!!!! Napewno o wiele lepiej czuję sie tu niż np pod lwami gdzie
      oschła obsługa zniechęca mnie do dalszych wizyt w tamtym lokalu
      a wieżę zdecydowanie polecam!!!!!
      • Gość: tak Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.centertel.pl 27.01.10, 23:04
        pod wieżą się pozmienialo..niestety na gorsze.to smutne. w przeciągu
        roku niemalze calkowicie zmienila sie kadra;( no ale czemu sie
        dziwić?
        Ale chociaz dziewczyny nie chodzą poubierane jak chcą, nie pija przy
        barze, nie palą papierosów przy klientach i nie sa zajete tylko
        zabawianiem facetów, czy to swoich czy nie swoich.
        • Gość: prawda Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 21:15
          Pyszne jedzonko? to wieeelllkkkaaa przesada tam jak nie trzeba to
          się nie je bo grozi zatruciem. No a obsługa nie tylko tam się
          zmienia pod lwami również nastąpiły zmiany dzięki Bogu ze panna ze
          sztucznymi rzęsami odpadła bo to głownie ona robiła tam "dobrą"
          opinię tego miejsca.Obsługa w jednej i drugiej knajpie pozostawia
          wiele do życzenia ,pod lwami jednak jest duzo lepsze jedzenie.
          • Gość: ania Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 16:55
            Jest tyle innych miejsc że akurat ten lokal można a nawet warto
            zmienić na inny.A co do tych tłumów zadowolonych klientów to lekka
            przesada w tąasobotę tam weszłam i wyszłąm i nie dlatego że nie było
            miejsc- tylko było tam poprostu smutno.Niestety coroczne remonty nic
            nie zmieniają
            • Gość: BYŁY KLIENT Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 16:21
              dawno przestałem tam chodzić i nie brakuje mi ani tego "wspaniałego"
              jedzonka ani "super" atmosfery. Może jakby obecna pani właścicielka
              mniej przebywała w tym miejscu to i klientów by przybyło bo do gbura
              właściciela już każdy się przyzwyczaił
              • Gość: Pod Wieżą to syf Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.dialog.net.pl 30.01.10, 18:35
                Pod Wieżą to jest dopiero syfiasta knajpa.
                Pare lat temu, ...na początek zamówiłem żurek w chlebie... po chwili poczułem smak solnej bomby. Panie obsługujące oczywiście stwierdziły, że żurek jest ok. Chleb odgrzany w mikrofalówce, sam żurek przesolony. Wk.ó rwiony zapłaciłem i wyszedłem. Ch. Ój w d PE, Stefce właścicielce.
                • Gość: LIPA Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 17:20
                  Jedzenie spadło na psy dawno temu trzeba przyznać że Monika potrafi
                  oj potrafi doprowadzić lokal do nędzy.Zajmuje się tylko nie tym co
                  trzeba i efekt jest szkoda że taki marny hahaha
                  • Gość: j23 znowu nadaje Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.tpnet.pl 31.01.10, 17:28
                    zajde tam i sam sprawdze a pozniej wydam opinie
                  • Gość: skandal Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.10, 17:30
                    Toaleta "Pod Wieżą" to skandal. Cud, że tam jeszcze jakaś bomba
                    biologiczna nie wybuchła. Po ostatniej wizycie pożegnałam się z tą
                    knajpą na zawsze.
                    • Gość: Kiube Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 22:04
                      Byłam na kawie i nie wiem co podają ale to nie jest lavazza daje
                      głowę.Szkoda tylko że kelnerka na pytanie jaka jest kawa informuje
                      że lavazza.Co do toalety to święta racja , ciekawe czy kuchnia też
                      taka sama. Trzeba byc debilem żeby tego nie widzieć
                      • Gość: MARIO Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 19:58
                        jedym słowem syf i smród SPELUNKA
                        • Gość: zniesmaczony Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.02.10, 13:23

a sylwester! masakra!!! szkoda pisać o toalecie nie wspomnę, nigdy
                          więcej!!!!
                          • Gość: marta Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 15:20
                            A czy w karnawale tam grają? Chociaż po tych wszystkich wpisach
                            zastanawiam się czy w ogole warto tam zaglądać
                            • Gość: anonim Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.02.10, 17:18
                              daruj sobie tą knajpkę jeśli chcesz być zadowolona.A jeśli pojdziesz
                              to nie korzystaj z toalety bo syf, kiła i mogiła.Wstyd żeby
                              właściciele doprowadzili do czegoś podobnego.
                              • Gość: Gosc Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.02.10, 17:38
                                Toalety sa wykladnikiem jakosci knajpy skoro w nich jest brud to tak
                                wyglada zaplecze brrrrr
                                • Gość: marta Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 21:28
                                  No to gdzie w Szczawnie można poruszać nogą w karnawale(Grall
                                  odpada) w Dworze Maxyma podobno popelina(nie wiem nie byłam tam
                                  jeszcze). no a do tej wieży to z pewnościa się nie wybiorę bo trochę
                                  jeszcze mi koleżanka powiedziała więc macie rację nie warto nawet
                                  się samemu przekonywać. Swoją drogą trzeba mieć talent żeby tak
                                  zepsuć opinię w swojej knajpie, podobno pani właścicielka codziennie
                                  tam przesiaduje to co ona nic nie widzi?
    • Gość: :))) Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.17.148.lan.e-wab.pl 05.02.10, 10:28
      wybaczcie Monice wszystko jest w ciazy za rok wszystko wroci do
      normy bahahaha
    • Gość: lusia Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 10:59
      A ja tam chciałam robić komunię!?
      • Gość: Brw Re: Pod Wieżą wielka lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 16:51
        Może i jest w ciąży nie zmienia to faktu że to jaki tam jest poziom
        to nie jest kwestia ostatniego czasu bo ja tam w ubiegłym roku
        robiłam komunię i jezeli chcą Państwo mieć miłe wspomnienia to radzę
        zmienić lokal, A zaznaczam "pani" Monika w ciąży w ubiegłym roku nie
        była i nic nie tłumaczy tego bałaganu organizacyjnego który tam był.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka