IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 23:43
jak w temacie - gdzie polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: janek Re: piercing IP: *.chello.pl 05.02.10, 12:53
      Czlowieku w Walbrzychu zapomnij o porzadnym zrobieniu kolca, no chyba ze chcesz
      zeby przeklucie wykonaly kosmetyczki z tipsami :/
      Polecam studia tatuazu we Wroclawiu, tam znajdziesz piercerow, ktorzy zrobia to
      profesjonalnie, np w Skullmasterze albo Black Death.
    • Gość: xxxx Re: piercing IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.10, 16:15
      886288396
      • Gość: . Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 22:01
        @ janek : własnie nie chce kosmetyczek z tipsami do zrobienia kolca ;/ a znowu
        tłuc się kawałek drogi do wrocka, lekka przesada. nie wierze, ze nie ma w wch
        nikogo =, kto zrobiłby porządnie kolca..
        • Gość: janek Re: piercing IP: *.chello.pl 08.02.10, 22:22
          No niestety, takie miasto ... o ile tatuaze sa na dobrym poziomie dzieki studio
          Alien, to z kolcami sytuacja jest nieciekawa. Ja nie jestem w stanie polecic ci
          nikogo w Walbrzychu, bo historie ktore uslyszalem na temat przekluwajacych
          kosmetyczek, ktore swoimi 2 metrowymi tipsami nie sa w stanie zakrecic kulki
          albo wkladaja kolczyki zupelnie nie pasujace dlugoscia do przeuwanego miejsca,
          przerazily mnie doszczetnie. Ja korzystalem z uslug piercerow we Wroclawiu i
          zawsze bylem zadowolony, choc wiadomo ze nikomu nie usmiecha sie jechac 70km, a
          pozniej wracac tyle samo z obolalym przekluciem.
          Z ciekawosci, jakie miejsce planujesz przekluc ?
          • Gość: zadowolona Re: piercing IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.05.10, 19:43
            a ja polecam zaklad na podzamczu,,inspiracja,,tez jest fachowa obsluga
            i przemile panie.
    • Gość: gach Re: piercing IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.10, 21:31
      Moda na piercing powoli mija, tak jak to było wcześniej z tatuażami.
      Dlatego zastanów się, zanim sie okolczykujesz tu i tam.
      • Gość: @ Re: piercing IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.02.10, 21:35
        obecnie kolczykowana jest trzoda chlewna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka