Gość: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 23:43 jak w temacie - gdzie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek Re: piercing IP: *.chello.pl 05.02.10, 12:53 Czlowieku w Walbrzychu zapomnij o porzadnym zrobieniu kolca, no chyba ze chcesz zeby przeklucie wykonaly kosmetyczki z tipsami :/ Polecam studia tatuazu we Wroclawiu, tam znajdziesz piercerow, ktorzy zrobia to profesjonalnie, np w Skullmasterze albo Black Death. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: piercing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 22:01 @ janek : własnie nie chce kosmetyczek z tipsami do zrobienia kolca ;/ a znowu tłuc się kawałek drogi do wrocka, lekka przesada. nie wierze, ze nie ma w wch nikogo =, kto zrobiłby porządnie kolca.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: piercing IP: *.chello.pl 08.02.10, 22:22 No niestety, takie miasto ... o ile tatuaze sa na dobrym poziomie dzieki studio Alien, to z kolcami sytuacja jest nieciekawa. Ja nie jestem w stanie polecic ci nikogo w Walbrzychu, bo historie ktore uslyszalem na temat przekluwajacych kosmetyczek, ktore swoimi 2 metrowymi tipsami nie sa w stanie zakrecic kulki albo wkladaja kolczyki zupelnie nie pasujace dlugoscia do przeuwanego miejsca, przerazily mnie doszczetnie. Ja korzystalem z uslug piercerow we Wroclawiu i zawsze bylem zadowolony, choc wiadomo ze nikomu nie usmiecha sie jechac 70km, a pozniej wracac tyle samo z obolalym przekluciem. Z ciekawosci, jakie miejsce planujesz przekluc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: piercing IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.05.10, 19:43 a ja polecam zaklad na podzamczu,,inspiracja,,tez jest fachowa obsluga i przemile panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gach Re: piercing IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.10, 21:31 Moda na piercing powoli mija, tak jak to było wcześniej z tatuażami. Dlatego zastanów się, zanim sie okolczykujesz tu i tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: piercing IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.02.10, 21:35 obecnie kolczykowana jest trzoda chlewna Odpowiedz Link Zgłoś