Gość: as IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 19:54 polećcie dobry serwis do naprawy leptopa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: laptop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 19:54 sory za błąd chodzi o laptopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: laptop IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.10, 20:40 a co jest uszkodzone i jaka firma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komputerowiec Re: laptop IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.02.10, 20:44 NISMAR - firma od lat specjalizuje sie przede wszystkim w laptopach. Miesci sie na ul. Barlickiego, drogaobok Szkoły Energetycznej. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: laptop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 09:16 idz do fotojoker w tesko oni robia wsztstko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: laptop IP: *.xdsl.centertel.pl 11.02.10, 13:22 Polecam ITHOUSE - tel. 790720557 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: laptop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 15:47 a ja z doświadczenia jako informatyk, nie polecam nikogo w wałbrzychu, jeżeli laptop jest poważnie uszkodzony. wysyłaj tu : laptoprepaircenter.pl/o-firmie Odpowiedz Link Zgłoś
prafdziwypolak Re: laptop 01.03.10, 17:49 Ja odradzam laptoprepaircenter. Dlaczego? To "filia" Megaserwis jak się okazuje, gdzie dokładnie tak samo nie potrafili skontaktować się ze mną czy cokolwiek potrafią zrobić z usterką. Wcześniej w Megaserwis jak dowiedziałem się że tak-już do odbioru- przy wypisywaniu rachunku odpaliłem lapka. A tu niespodzianka. Jak nie działał, tak nie działa. "Laptop będzie jeszcze musiał zostać w serwisie". W sumie mój HP spędził ponad miesiąc bez efektu najpierw w Megaserwis a potem w laptoprepaircenter. Serdecznie dziękuję. Gość portalu: tt napisał(a): > a ja z doświadczenia jako informatyk, nie polecam nikogo w wałbrzychu, jeżeli > laptop jest poważnie uszkodzony. > wysyłaj tu : laptoprepaircenter.pl/o-firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebujący Re: laptop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 17:08 też potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: laptop IP: *.chello.pl 01.03.10, 20:05 napisz na demontt@o2.pl może pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.repo Re: laptop IP: 109.243.43.* 03.03.10, 10:23 Witam, ja również polecę nis-mar na barlickiego, nie dlatego, że miałem przyjemność bądź nie. O firmie bardzo dobrze świadczy długa obecność na rynku lokalnym. Poza tym z ludźmi trzeba rozmawiać, zainteresować się również problemem jaki mamy ze sprzętem, żeby nie wracał po kilka razy do serwisu. Osobiście naprawiałem ,,n'' systemów, laptopów, stacjonarek po różnych awariach. Z reguły były to zaniedbania użytkowników, którzy chcą żeby ,,działał'', bo ich nie interesuje dlaczego aktualnie system/sprzęt odmawia współpracy. Zadbany system regularnie konserwowany pracuje bez problemów nawet kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: laptop IP: *.centertel.pl 03.03.10, 10:44 To ja moze, zeby nie zakladac osobnego tematu zapytam sie gdzie mozna sprzedac uzywanego laptopa w Walbrzychu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: laptop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 10:52 sprzedaj na allegro. większa szansa że się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: laptop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 10:46 A ja naprawiałem laptopa po "naprawie" w serwisie na Barlickiego i to partacze moim skromnym zdaniem. Zajęło mi to 15 minut, problem z którym oni nie mogli sobie poradzić przez miesiąc. Ogólnie nie polecam. O bardziej skomplikowanych naprawach typu przelutowanie układów BGA, lub podobne, to radzę zapomnieć o Wałbrzychu. Odpowiedz Link Zgłoś