Dodaj do ulubionych

Wiejska Chata zamknięta ?!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 16:00
Witam. Dowiedziałem się dzisiaj od znajomego, że znalazł w internecie wystawioną na sprzedaż Wiejską Chatę. Chciałbym się zatem dowiedzieć czy jeśli lokal jest teraz lub będzie zamknięty, to czy najbliższe imprezy okolicznościowe w tym - Wesela będą się odbywały normalnie ?!?
Co również z osobami, które zapłaciły za taką imprezę, czy zostaną im zwrócone koszty i jak to wygląda???

Niestety nie mogłem się dodzwonić i spytać bezpośrednio, więc piszę tutaj.

Obserwuj wątek
    • Gość: Lolipop Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 17:38
      Całkiem możliwe, ich strona dawno nie była aktualizowana.
      • Gość: hehe Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 08:53
        Ciągle żyją sylwestrem :D
    • Gość: K.P Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 19:09
      A tak z ciekawości zapytam jaka jest cena wywoławcza?
    • Gość: przemek esval z P. Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 19:24
      "Musze się zgodzić z autorem, widziałem również zdjęcia można je łatwo znaleść na ogólnopolskim BON. Ale nie wiem czy za takie pięniądze ktoś to weźmie."
      • Gość: grześ Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 19:50
        kto podesle linka bo nie moge wyszukac:(
        • Gość: mefistofeles Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.10, 20:08
          www.bon-nieruchomosci.pl/szczegoly-oferty/c/dom/walbrzych/246/id/4564058.aspx
          tak ciężko poświęcić 2 minuty i poszukać ? :)
          • Gość: Marian Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 20:15
            2 500 000 zł za stodołe , trzeba natychmiast to kupić
    • Gość: hehehe Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.146.34.3.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.10, 16:33
      W sumie to sie nie dziwie:D ci ludzie potrafia ze wszystkiego zrobic
      jeden wielki dłuuuuuuuug
    • Gość: tomileejons Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 17:25
      Więc tak.. koleś pada... i to pewne... miałem tam zarezerwowane miejsce na wesele na lato... ale zastanawiam się czy nie szukać czegoś innego.!!!
    • Gość: qwx Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.03.10, 19:48
      Zamiast zastanawiać się czy imprezy zarezerwowane odbęda się czy też nie nie
      prościej zadzwonić i zapytać u źródła? myślcie- to nie boli..

Swoją droga na stronie jest napisane że sprzedaż ma miejsce z harmonogramem
      imprez, co za tym idzie potencjalny nabywca przejmuje wcześniejsze zobowiązania
      zawarte przez poprzedniego właściciela
    • Gość: i Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 11:09
      Otwarta
    • Gość: zenek Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.chello.pl 06.03.10, 12:45
      Jak zle dawali jesc to zamkneli,personel do dupy,a sam lokal to
      rezerwat znajomkow,ktorzy sie tam panosza
      • Gość: Katarzyna Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 20:01
        Wiecie co wam powiem, szkoda jest tych ludzi bo to naprawde dobrzy
        ludzie są. Jest tam rewelacyjne jedzenie. a ci co narzekają chyba
        nie wiedzą co mówią. Jest tam bardzo ładnie i miła atmosfera.
        Poprostu szkoda mi jest tych ludzi,ze tak głupio wyszło. Miałam tam
        wesele i jestem bardzo zadowolona pan Marcin dobrze tym zażądzał i
        napewno jest fajnym szefem jak i rónież jego żona. Gdybym miała
        jeszcze jaką kolwiek organizować impreze to tylko tam bo wszystkie
        restauracje w porównaniu do wiejskiej chaty sie chowają.
        • Gość: gość Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 12:14
          ciekawe kto to napisał łon cy łona ?
          • Gość: ooo Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.10, 13:09
            Raczej ona. Marcin jest ok, no a żony się nie wybiera....;) bez komentarza.
            • Gość: Nina Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 14:35
              WIEJSKA CHATA JEST OTWARTA MAMY TAM PRZYJĘCIE 23 MAJA.
    • Gość: l Re: Wiejska Chata zamknięta ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 13:38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka