fizjo01 23.03.10, 21:03 Potrzebna jest krew dla Małej Wojowniczki,wszystkie info są tutaj www.avanti.ayz.pl/amelka/wp-content/uploads/2010/03/plakatkrew1.jpg A to jest str Amelki www.amelka.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiola Re: POMOC dla Amelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 14:52 Kochane, dzielne maleństwo. Kiedy zobaczyłam plakaty z Jej zdjęciem z prośbą o pomoc, nie mogłam przejść obojętnie. Ile to dzieciątko musiało już znieść i co jeszcze ją czeka? A jest naprawdę bardzo dzielna i uśmiecha się pomimo wszystko. Siła walki o każdy dzień życia tej Małej Wojowniczki bardzo mnie poruszyła, choć przecież wcale jej nie znam. Można przekazać dla niej 1% podatku (ja już to zrobiłam) lub pomóc w inny sposób, szczegóły na stronie www.amelka.org.pl, gdzie opisana jest jej historia i podawane są bieżące informacje o stanie jej zdrowia. Wiem, że chorych, potrzebujących wsparcia dzieci jest bardzo wiele, nie sposób pomóc każdemu, ale jeśli można choćby jednemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaOlcia Re: POMOC dla Amelki IP: *.sattom.pl 03.04.10, 21:05 Kochani temat podbijam !! Pomóżmy jak tylko mozemy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: POMOC dla Amelki IP: *.sattom.pl 04.04.10, 22:23 Niech duzo osob czyta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarzspecjalista Re: POMOC dla Amelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 22:45 Pozwoliłem sobie sprawdzić, że w Wałbrzychu brakuje obecnie krwi Rh - (UJEMNEJ) i dawców płytek. Co do Łodzi, to nie wiem, czy mają braki, ale wałbrzyskie centrum, w razie potrzeby może przesłać krew. Na szczęście krwi nie brakuje we Wrocławiu: rckik.wroclaw.pl Życzę Amelce dużo sił i szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś