Dodaj do ulubionych

uśmiechnieta geba Schetyny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 22:45
kto widział mszę z Warszawy ten widział uśmiecznięta gębe Schetyny,
jedyny uczciwy w PO
Obserwuj wątek
    • Gość: beerman Re: uśmiechnieta geba Schetyny IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.10, 23:47
      Kurski go łaskotał :)
    • Gość: Bro Re: uśmiechnieta geba Schetyny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.04.10, 00:35
      Typowe dla PISowców. Każdą nawet największą tragedię potraficie obrócić w spór
      polityczny. Żal i hańba.
      • Gość: Giro Re: uśmiechnieta geba Schetyny IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.10, 01:13
        Chyba byś umarł bez tej konstatacji. Ja tu żadnego sporu nie
        widzę ... i niech tak zostanie.
        • Gość: stfu Re: uśmiechnieta geba Schetyny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.04.10, 01:43
          a mnie rozwalają wszelkie kipiące żółcią komentarze i wypowiedzi na forach, typu:

"PO to zaplanowalo"
          "najbardziej na tym skorzysta PO -wiadomo kto stoi za tą tragedią"
          itp

jakim trzeba byc płykim, parafianinem żeby w chwilach takiej tragedii pieprzyć
          takie głupoty! to jest dla mnie szok większy niż cała ta katastrofa
          • Gość: uszolo Re: uśmiechnieta geba Schetyny IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.10, 08:45
            > parafianinem

jesteś idiotą
            to pewnik
            • Gość: śmigi Re: uśmiechnieta geba Schetyny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.04.10, 08:56
              dlaczego tusk nie leciał z nimi ?
              • Gość: e Re: uśmiechnieta geba Schetyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 09:37
                bo tusk byl tam 2 dni wczesniej
                • Gość: danek Re: uśmiechnieta geba Schetyny IP: 94.254.192.* 11.04.10, 09:43
                  i całe szczęscie! ze podzielono te obchody na dwie częsci! platforma
                  w środe była, reszta nie doleciała, a gdyby była zgoda w kraju to
                  kto wie co dzis by sie stało! sznujmy pamięc zmarłych!
                  • 100p_glupocie Re: uśmiechnieta geba Schetyny 11.04.10, 11:55
                    Gdyby w kraju panowała zgoda i jednomyślność, to ten wypadek
                    prawdopodobnie nie miałby miejsca lub w najgorszym przypadku liczba
                    ofiar uległaby znaczącemu zmniejszeniu.
                    Teraz należy zadać sobie pytanie dlaczego nie posiadamy sprawnych i w
                    miarę nowoczesnych samolotów rządowych? Przecież ten złom, w którym
                    zginęli regularnie psuł się w trakcie ostatnich podróży! Dla nas jako
                    państwa to jest wstyd... Kupiliśmy kilka F-16 za bajońskie sumy ale
                    nikt nie pomyślał nad tym, żeby zapewnić delegacjom należyty
                    transport. Przede wszystkim niezawodny i bezpieczny, nie wspominając
                    już choćby o zachowaniu przynajmniej pozorów ucywilizowania.
                    Ciekaw jestem jak wyglądają protokoły bezpieczeństwa? Nigdzie na
                    świecie nie pozawala się na wspólny przelot góry "świecznika", bo w
                    razie wypadku struktura zarządzania zostanie rozłożona na
                    przysłowiowe łopatki.
                    Wczoraj okazało się, że nasze elity rządzące nie nadają się nawet do
                    zaplanowania prostej podróży.
                    • Gość: hmm Re: uśmiechnieta geba Schetyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 12:46
                      Otóż to.
            • Gość: stfu Re: uśmiechnieta geba Schetyny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.04.10, 17:25
              a Ty parafianinem

to pewnik
              • Gość: gość Re: uśmiechnieta geba Schetyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 17:25
                Nie czas i miejsce na spory. Jek jednak odczytać informację
                przekazaną przez Komorowskiego, że na szefa BBN
                powołwww.samosia.pl/pokaz/503487/niech_mi_ktos_do_cholery_uwierzy n
                Kozieja, który był w rządzie pisowskim. Czy nie można było podać
                nazwiska premiera w którego rządzie był? Widziałam uśmiechniętą gębę
                tego polityka, nie chcę nawet wymieniać jego nazwiska bo robi się
                niedobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka