Dodaj do ulubionych

Piaskowa góra nocą <33

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 20:34
underground.walbrzych.pl/index.php?topic=4752.msg46919#msg46919
Obserwuj wątek
    • Gość: antyprymityw Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.10, 20:53
      dawaj mirrora bo usunęli
      • Gość: Bro Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: 156.17.73.* 23.04.10, 10:16
        widocznie za ciemno było:-)
        • Gość: Alicja Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 10:58
          działa filmik jest na ost stronie <hahaha> co za ludzie kocham ich :-*
    • Gość: ZOBACZ FILM TU ZOBACZ FILM TU IP: *.de 23.04.10, 11:30
      w828.wrzuta.pl/film/5FqazU4aGb4/mov00227
      • Gość: yyy Re: IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.04.10, 13:01
        postawa łysego conajmniej ujowa... fakt kolesiom cos odwaliło żeby z
        fujarą latać ale to nie powód by się rzucać na nich z łapami.
        • Gość: Marley Łysy bije jak ciota - raczej chciał se podotykać IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.04.10, 17:55
          Napalony łysol tak sie podjarał że sie rzucił z łapami na gołych
          chłopców. Jego koledzy widać też ostro się napalili na ten widok, aż
          se nagrali tak im sie podobało. Pewnie ostro potem w domu jechali
          przy tym filmiku.
          Nie macie filmu z gołymi laksami pod tym sklepem? Było by ciekawsze!
    • Gość: olisadebe Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.10, 15:39
      own :]
      • Gość: matka Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 16:20
        właśnie dobrze , za mało po ryju ich lał , co by było jakby matka z dzieckiem
        przechodziła obok sklepu ???? W ryja i kopa , peda y
        • Gość: @ Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.04.10, 19:41
          brawo szkoda tylko,że czwarty pedał nie dostał kopa na wizji
          • Gość: pasażer Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.10, 21:48
            Ten łysol był najwiekszym fiutem, jakiego udało mi się zauważyć na
            tym filmie
            • Gość: bravo jonhy Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 22:00
              tylu ich bylo i tacy odważni bez gaci biegac a jak jeden gosci ich zaczał tluc
              to uciekali :) powinien ich dorwac i okopac i połamać
              • Gość: Ambasador Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 22:15
                słyszałem ze te golasy z K10 wyszli czy tam czasem nie było....................
                aż boje uzyć tego słowa
                • Gość: yyy Re: Ca ła polska o nich wie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.04.10, 22:29
                  to chlopaki stali sie slawni na caly kraj ...

www.wykop.pl/link/353012/na-golasa-do-sklepu-vid/
            • Gość: on Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.riseup.net 24.04.10, 16:56
              Gość portalu: pasażer napisał(a):

> Ten łysol był najwiekszym fiutem, jakiego udało mi się zauważyć na
              > tym filmie

Mozesz go spotkac w soboty w spelunie Desperados na ul. Dlugiej (piaskowa). Stoi
              tam w te dni na bramce.
              • Gość: pasażer Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.10, 17:08
                Dziękuję za wskazówki. W związku z powyższym wydarzeniem zamierzam
                zgłosić w prokuraturze fakt pobicia z udziałem tegoż łysola.
                Chłopaczkom może się oberwać za obrazę moralności, natomiast łysol
                ma już raczej ciepło. Hej golasy, szybko do lekarza na obdukcję i
                minimum osiem dni zwolnienia. O ile pobicie nie odbyło się już jakiś
                czas temu.
                • Gość: godzila Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: 94.254.250.* 30.04.10, 20:13
                  Debilu możesz iść gdzie chcesz z tym jak byś nie zauważył to dostali
                  z liścia wiec nie ma mowy o pobiciu po za tym żeby było pobicie musi
                  być przynajmniej 2 na jednego i muszą działać wspólnie i w
                  porozumieniu. A jeśli chodzi o liścia to prokurator Cię wyśmieję to
                  jest to ścigane z oskarżenia prywatnego podszkol się gościu troszkę
                  bo z wiedzą u ciebie trochę lipa.
                  Brawo dla Ciebie niedouczony durniu!!!!!
              • Gość: maja Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.chello.pl 24.04.10, 22:26
                hahaha ciekawe od kiedy w desperados stoi ktos na bramce dobre!!!
                • Gość: k Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 04:43
                  pewnie miał na myśli ochronę
    • Gość: ;;; Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.10, 01:03
      dobre....;)))uśmiałam się
      • Gość: @ Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.10, 17:11
        Normalnie ktos kiedyś do kogoś powiedział ty pedale,
        a on go normalnie do sądu podał i wygrał sprawe,
        bo go normalnie obraził on był gejem a nie pedałem.
        Tego łysego do sądu by trza dać, i by przegrał.
        I chajc by płacił jak nic chłopakom, pedałom znaczy gejom.
        A może oni nie są gejami ani pedałami tylko sie rozebrali.
        • Gość: do branży gastrono Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.04.10, 20:56
          może ktoś otworzy knajpę dla homoseksualistów to nie będą wieczorami biegać nago
          po do sklepów
    • Gość: gość Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.chello.pl 25.04.10, 05:26
      ten łysol bywa w desperado ,widziałem jak zgrywa cwaniaczka ,jak wrzucił do
      maszyny 2dychy i coś wygrał ,a później wołał 'kolegów' bo nie wiedział jak
      wypłacić ..cieszył się jak dziecko ,..taki mocny tylko w otoczeniu kiboli ,jak
      swego czasu Wolan ,jak jest sam pewnie liczy kamyczki na chodniku ..pojeb
      ,wyzywa chłopaków-jajcarzy od pedałów ,a sam jak rucha to musi za to płacić
      • Gość: :D Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 18:42
        > swego czasu Wolan ,jak jest sam pewnie liczy kamyczki na chodniku ..pojeb
        > ,wyzywa chłopaków-jajcarzy od pedałów ,a sam jak rucha to musi za to płacić

Lol trafiłeś w 10 :D
      • Gość: olo Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.04.10, 20:37
        nawzajem się pedały bronicie
        • Gość: wiedzący Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.rev.ne.com.sg 28.04.10, 02:40
          Ten łysy też jest gejem, informacja w 100% sprawdzona osobiście. Fajnie mi pałkę
          obciągał a potem ja jemu + mała akcja w dupkę :) Było cudownie :) Uwielbiam jak
          wchodzi we mnie spocony a potem bierze mi aż po kule...
      • Gość: ja Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.chello.pl 26.04.10, 21:45
        strasznie groźny się wydajesz - pewnie jak większość pajaców tu piszących mocny
        jesteś tylko w GĘBIE
        • Gość: marian Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.rev.rootvps.pl 26.04.10, 21:58
          Tylko tak straszycie a naprawdę to jedni i drudzy są pedałami, chcieli się podotykać :*
    • Gość: AKCJA Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.17.42.lan.e-wab.pl 28.04.10, 11:41
      www.youtube.com/watch?v=BSZZOMoAPbo
      no to już nie jedna akcja 0:49
    • Gość: ety Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 22:17
      hmmmmmmm naprawde?
      • Gość: rety Re: Piaskowa góra nocą <33 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 15:47
        dramat w trzech aktach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka