Dodaj do ulubionych

Urząd Skarbowy

IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.10, 18:17
Dostaliście już zwrot podatku za 2009 rok ? Ja czekam już dwa
miesiące i nic... Coś panie się obijają w tym roku
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Urząd Skarbowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 21:30
      Kurcze ja też już za tydzień będzie 2 miechy jak czekam i już zaczynam się
      martwić czy wszystko dobrze :) Podobno mają 2 miesiące na wypłacenie od dnia
      złożenia sprawozdania a później muszą z odsetkami ale tak tylko słyszałam :)
      • Gość: tr-ep Re: Urząd Skarbowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.10, 22:57
        mają 3 a nie 2 miesiące,słownie:dziewięćdziesiąt dni
    • Gość: NO Re: Urząd Skarbowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 22:14
      Panie sie nie obijają Panie zapieprzają
    • Gość: Ciekawy Re: Urząd Skarbowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 19:22
      Właśnie wie może ktoś dokładnie jak to jest ile maja czasu?
      • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.10, 19:59
        Mają trzy miesiące, ale nigdy nie trzeba było tyle czekać, co w tym
        roku. Panie chyba kontynuują żałobę narodową :( :( A kasa na
        kontach leży
        • Gość: Gość Re: Urząd Skarbowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 23:32
          napewno kase dostaniemy
          • Gość: aaa Re: Urząd Skarbowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.04.10, 13:33
            złożyłam 2.03.10 dostałam wczoraj
            • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 22:57
              no mowilem ze zaiwaniają
              • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.10, 14:48
                Na pewno zajwaniają :( Tylko gdzie ?? Może na wycieczkę pojechały.
                Bo pracować im na pewno się nie chce. Czekam od 2 marca i dalej nic
                • Gość: free Re: Urząd Skarbowy IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 12.05.10, 13:24
                  Ja złozyłam 10 marca i również dalej czekam:/
                  Dodam, że zwrot u mnie ma być na konto,więc niby szybciej ...niby
                  • Gość: stfu Re: Urząd Skarbowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.05.10, 13:26
                    może poszło wam na zaległe mandaty :D
                    • Gość: free Re: Urząd Skarbowy IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 12.05.10, 13:47
                      Zadnych mandatow nie mam:P
                      • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.05.10, 19:41
                        Panie z urzędu, na moje pytanie, odpowiedziały że codziennie mają
                        takich petentów, którzy mówią, że znajomi złożyli później a już
                        dostali zwrot. Oni mają ustawowe 3 miesiące, tylko że chyba coś jest
                        nie w porzadku, jeżeli ktos złożył zeznanie później a już dostał
                        zwrot. Chyba powinna liczyć się data złożenia pitu, nie ? Przy
                        polityce urzędu, do usr... śmierci można czekać :( :(
                        • Gość: sdmp Re: Urząd Skarbowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.05.10, 22:19
                          ja złożyłam 15 lutego i też jeszcze nie dostałam,jestem wkurzona jak
                          nie wiem bo tego sporo jest ale panie z US nic sobie nie robią z tego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka