Gość: maturzystka IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.10, 13:46 Do której szkoły lepiej iść na logistykę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DoWSB Re: WSB vs PWSZ IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.10, 14:07 zdecydowanie do WSB !! chodze na FiR ale szkola jest magia jak i ludzie w niej studiujacy... a o klimacie studiowanie tutaj juz nie bede Tobie pisal... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: WSB vs PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 14:23 T Y L K O N I E W W A Ł B R Z Y C H U !!!!! Jeśli oczywiście chcesz posiąść jakąś wiedze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 58-300 Re: WSB vs PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 15:46 Jak chcesz być porządnym logistykiem to PWr ZiP albo Transport na wydziale mechanicznym i magisterka z Logistyki (albo czegoś podobnego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuger Re: WSB vs PWSZ IP: *.as.kn.pl 12.05.10, 22:13 jak nie chcesz studiować w biurokratycznym molochu to wybierz też logistykę ale na WSB, tam większość spraw załatwiasz extranetem, nawet z domu. a jak nawet to w dziekanacie panie bez porównania milsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: WSB vs PWSZ IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.10, 22:49 Z tego co widzę, to wypowiadają się tutaj tylko ci, którzy nasłuchali się głupot o PWSZ i teraz powtarzają. Posłuchałem się takich kiedyś i poszedłem do wrocka na logistykę. Ogólnie fajna sprawa. Ludzie fajni, profesorowie też niczego sobie itd. Niestety musiałem zrezygnować ze względów finansowych. Przeniosłem się na PWSZ, na ten sam kierunek. I jakoś tutaj jest mi lepiej. Matmy i niektórych przedmiotów dot. logistyki wykładają ci sami profesorowie - to raz. Dwa - Ludzie jak to ludzie. Nie widzę żadnej różnicy. Tutaj jedynie matematyka jest na trochę niższym poziomie. Ale to chyba dobrze, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaczek Re: WSB vs PWSZ IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.10, 22:54 Jeśli chcesz się czegoś nauczyć, a nie przesiedzieć ten czas to nie ma co porównywać. WSB. Nasze Wałbrzyskie szkoły mogły by się schować... Już wystarczająco się nasłuchałem od znajomych z tej uczelni co tam się (nie) robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejj Re: WSB vs PWSZ IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 12.05.10, 23:24 jak czytam tutaj niektore komentarze to ręce opadają... Ludzie nie mieli styczności z PWSZ a najwięcej mają do powiedzenia :D Sprawdz sobie kto wyklada Logistyke na PWSZ i poczytaj o tych wykładowcach w internecie (ludzie z doświadczeniem i renomą w całej Polsce) to kopary ujadaczom poopadają i skończy sie głupie gadanie :) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logistyc Re: WSB vs PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 23:32 Do Wrocławia się nie opłaca jeśli już to The University of Tennessee College of Business Administration. Trzeba tylko trochę kasy na przelot uzbierać. Odpowiedz Link Zgłoś