Dodaj do ulubionych

Habibi - speluna

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.05.10, 10:52
Byłam ostatnio w habibi w piątek. Zero prawie ludzi co jest dziwne na
taki dzień tygodnia. Zachowanie obsługi pozostawia wiele do życzenia.
Już nie wspominając o tym łysym właścicielu, który zachowuje się jak
ostatni idiota. Co wy myślicie o tym lokalu i ludziach tam pracujących?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: www Re: Habibi - speluna IP: *.chello.pl 02.05.10, 11:04
      łysy barman z habibi;] znany juz nam na forum;]
      • Gość: .... Re: Habibi - speluna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.05.10, 13:56
        należy sobie znaleźć lepsze zainteresowania niż szwendanie się po knajpach
        • Gość: do ... Re: Habibi - speluna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.05.10, 17:06
          Stać ludzi to chodzą po knajpach, barach czy innych lokalach. A ty po
          co się srasz? Żal ci dupę ściska bo ty nie masz na takie życie? To weź się za robotę a nie mówisz komuś co ma robić.
          • Gość: Kasia Re: Habibi - speluna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 08:33
            mała knajpka pozostawiająca wiele do życzenia
            • Gość: Habidibidibi Re: Habibi - speluna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 11:57
              Podziękowania dla Andrzeja Z. za założenie tego tematu ;-) Generalnie fakt że podpisałeś się jako "Marzenka" mówi wszystko o twojej wiarygodności :P Tak samo wiele mówi to że sam sobie odpisujesz. Jak Ci się Andrzejku "speluna" nie podoba, to po co przychodzisz tam niemal codziennie ze znajomymi ? :)
              • Gość: mazienka Re: Habibi - speluna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 09:03
                hahaha habibi to maly bez polotu. powinien tam być zoologiczny.
                • Gość: Piotr Re: Habibi - speluna IP: *.17.42.lan.e-wab.pl 10.05.10, 13:55
                  a jak ja tam byłem to nawet fajnie było.
                  Knajpa z pomysłem - nie ma tu wiele takich w naszym mieście.
                  JAK się komuś nie podoba to niech do K 10 idzie.

Wiadomo jeszcze jej braqje ale w tym Wałbrzychu ruszyć z czymkolwiek
                  jest ciężko.

• Gość: ja Re: Habibi - speluna IP: 94.254.255.* 10.05.10, 21:20
                    na poczatku było fajnie,teraz omijam ta knajpke,sa lepsze..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka