Dodaj do ulubionych

wws,co to jest

IP: *.chello.pl 04.06.10, 13:04
WWS bradzo ciekawe zjawisko.
1. Rosiak Longin - facet z wyrokiem?
2. Lubinski Miroslaw - co zrobil dla ZP Krzysztof?
3. Szpur Paweł - narcyz?
4. Nowak Ryszard - alkoholik?
Idzcie na spotkanie organizowane przez WWS i spytajcie ich
wprost,czy to prawda. I wypracujcie swoje zdanie,czy chcecie kogos
takiego u wladzy
Obserwuj wątek
    • Gość: olek Re: wws,co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 16:00
      art.212kk???
      • Gość: gość Re: wws,co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 17:41
        Tak jest, niech sie wkoncu ktoś tym zajmie, Myślą ludzie że tu są
        bezkarni? Art 212kk.
        • Gość: ? Re: wws,co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 18:18
          art.212 kk
          ...§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się
          z oskarżenia prywatnego
          .
          Myślicie, że któraś z oczernionych tu osób będzie miał na tyle
          ambicji aby zażądać od admina rozszyfrowania IP "Zetora" w celu
          pociągnięcia łobuza do odpowiedzialności karnej?

• Gość: straznik_pomyslnos Re: wws,co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 18:27
            Do gościa "?", a skąd wiesz że to łobuz?
            • Gość: ? Re: wws,co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 18:44
              A to twój kochaś ?
          • Gość: zetor Re: wws,co to jest IP: *.chello.pl 04.06.10, 20:00
            Oczernionych? Ja tylko zadaje pytanie. I namawiam o zadanie tego
            pytania na jakims spotkaniu wws. Jak tam bede zadam je na pewno.
            A kk to strasz swoja babcie
          • Gość: gość Re: wws,co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 21:15
            rozszyfrowanie IP to zaden problem. Ja uwazam ze po to jest kk zeby
            karac ludzi!
            • Gość: zetor Re: wws,co to jest IP: *.chello.pl 05.06.10, 07:08
              oczernianie panow? w zadnym wypadku.
              Z tego co mi wiadomo(nie tylko mi) to Pan Rosiak ma prawomocny
              wyrok, Pan Szpur zadufany w sobie oh i ah w samouwielbieniu,Pan
              Lubinski byl przewodniczacym rady nadzorczej,wiec niech powie co
              zrobil,aby utrzymac ZP Krzysztof,utrzymac prace ludziom,a Pan Nowak
              leczony(nawet przez p.Lubinskiego) z powodu naduzywania
              alkoholu,nazywane alkoholizmem. Czyz to nie jest prawda? A o
              prawdzie nalezy mowic. O plotkach pytac.Wiec pytam,a w najblizszym
              czasie zapytam ich wprost.
              • Gość: Paweł Re: wws,co to jest IP: *.centertel.pl 05.06.10, 08:47
                Gość portalu: zetor napisał(a):
                > prawdzie nalezy mowic. O plotkach pytac.Wiec pytam,a w najblizszym
                > czasie zapytam ich wprost.

czekan na spotkanie w cztery oczy anonimowy tchórzu!
                • Gość: zetor Re: wws,co to jest IP: *.chello.pl 05.06.10, 11:49
                  ty nie jestes anonimowy? tchorzu
                  • Gość: wws Re: wws,co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 12:56
                    Zetor dla kogo ty działasz. Zresztą dla kogo by to nie było to
                    zawory puszczają wam ostro. Mam propozycję kupcie sobie pampersy i
                    spokojnie czekajcie na wyniki wyborów. To wyborcy zweryfikuja czy
                    lepszy jest WWS czy twoja frakcja - jeśli możesz napisz jaka to Ci
                    kilka słówek dopiszemy o twoich idolach. Trzymaj się ciepło i
                    podtrzymuj ciepło w pampersie.
                  • Gość: He,he... Re: wws,co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 13:45
                    ...z imbecylem dyskutują.
                    Przecież ten idiota z pod "hello.pl" jest tu już dobrze znany .
                    Jakby co, to i tak zasłoni się żółtymi papierami.
                    • Gość: chello boy :) Re: wws,co to jest IP: *.chello.pl 05.06.10, 21:46
                      Pudło mistrzu. Tutaj jestem i akurat przeglądam ten wątek dla ludzi o IQ poniżej
                      30. Tak debilnych prowokacji to ja nie robię, więc sobie wypraszam. Poza tym to
                      nie mój styl wypowiedzi, więc pomyśl zanim kogoś oskarżysz o buractwo. Nie tylko
                      ja mam neta z chello.pl więc sam wiesz...

Pamiętacie jaki jestem wyjebisty, czy mam Wam rozrysować? :)

Pozdrawiam!
                  • Gość: Rambo Re: wws,co to jest IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.10, 22:59
                    > ty nie jestes anonimowy? tchorzu
                    Nie jest :D
                    Przecież to sam Szpur (i na pewno nie jest on Boa)
                    Nawiasem mówiąc, literówka (czekam -> czekan) i mamy groźbę karalną :D
                • Gość: kustosz Re: wws,co to jest IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.10, 13:57
                  Gość portalu: Paweł napisał(a):

> czekan na spotkanie w cztery oczy anonimowy tchórzu!

Czekanem grozisz? Na to też znajdzie się odpowiedni paragraf!
                  • Gość: anna Re: wws,co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 14:03
                    widzę , że przez wpis jakiegoś szympansa to już korba ludziom odbija na tym
                    forum. Mam gdzieś czy to WWS, PO, PiS ,SLD czy inni, ważne by nie kradli i
                    działali dla mieszkańców. A tych jegomości wypisanych na początku to raczej znam
                    z działalności na rzecz mieszkańców.
                    • Gość: .... Re: wws,co to jest IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.10, 19:44
                      Rzeczywiście zwieracze komuś puszczają. Andrzej odsuń te plewy od siebie i
                      zacznij zachowywać się racjonalnie. Dobra rada.
                      • Gość: Pokolenie Pisanie ze Sobą jest tera na czasie? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.10, 21:23
                        Forumowicze czy nie widzicie, że większość komentarzy tworzy Pan radny Szpur!
                        Czy to wypowiedź autora WWS, Anny lub inne to wypowiedzi ewidentnie pisane
                        jednym piórem przez jedną i tą samą osobę. Przecież jakiś czas temu pod tym IP
                        wypowiadał się Paweł Szpur.
                        Nie chcę nikogo krytykować, i rozumiem, że każdy ma prawo się indywidualnie
                        wypowiedzieć w granicach rozsądku i przyzwoitości. Może nie za szybko piszę i
                        czasem pominę błąd w tekście, za co proszę o wybaczenie. Ale mam już swoje lata,
                        a w samym Wałbrzychu mieszkam już od 29 lat i wiele widziałem, to co było i to
                        co jest, to jacy ludzie byli i jacy są, co obiecywali i to co zrobili!
                        Każdej z osób, która zdecyduje się na kandydowanie nie ważne gdzie będzie się
                        wytykało błędy i wyciągało obietnice bez względu na ugrupowanie. O dobrych
                        rzeczach ludzie pamiętają, a o tych złych często zapominają, gdzie często te złe
                        wyrządziły wiele złego dla miasta i jego mieszkańców.

Patrząc na temat postawiony przez osobę, którą się straszy lub obraża mogę
                        powiedzieć jedynie tyle, że WWS nie jest żadnym nowym rozwiązaniem dla
                        Wałbrzyszan
                        , należą do niej osoby, które po prostu, aby zmylić przyszłych
                        wyborców odcięły się pewnych skojarzeń i stworzyli nowe ugrupowanie, tzw.
                        zmiana flagi dla której się służy.
                        Oczywiście post Pani Anny, czyli Pana Szpura ma w sobie prawdę w pewnym stopniu
                        co prawda, bo nie można powiedzieć, że osoby te nie działają dla ludzi,
                        oczywiście robią to z myślą wyłącznie o swoich korzyściach i gratyfikacjach
                        finansowych.
                        I w dużym stopniu pierwszy post, o który postało tyle zamieszania ma w sobie
                        dużo stwierdzeń prawdziwych! A wiele z nich można sprawdzić u źródła. Dziękuję
                        • Gość: student Re: Pisanie ze Sobą jest tera na czasie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.10, 21:52
                          Powiem więcej: Szpur to BOA !!!!
                        • Gość: Uważny Można samemu ocenić tu i teraz! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.10, 22:06
                          Popieram gościa w tym co pisze i WWS nigdy nie będzie dla mnie alternatywą na
                          którą mógłbym oddać głos. A tu coś dla tych co nie lubią czytać, a chcą sami się
                          przekonać. Obietnice Pana Szpura dla przykładu bo jest wywiad z każdym z
                          wymienionych "Panów" jeśli mogę ich tak nazwać.

I tak mieszkańcy Starego Zdroju doczekaliście się wszystkiego co obiecał Szpur:

www.30minut.pl/index.php?d=4&action=play&id=11
                          Czy macie chodnik na pocztowej jak obiecał Pan Paweł? Oczywiście, że NIE!
                          Czy macie place zabaw załatwione przez Pana Szupra? NO niestety NIE!
                          Czy spełnił chociaż to jedną z podanych obietnic? NIE

Trzy razy NIE - odpowiedź jest jasna ;)
                          • Gość: truman Re: Można samemu ocenić tu i teraz! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.10, 22:16
                            Nie znam Pana Szpura ale tak sobie myślę że jakby był w koalicji rządzącej to na
                            pewno miałby jakiś marginalny wpływ w na na decyzje władzy. A że jest w opozycji
                            to może się zes..ć a nic nie załatwi. A że jest "ulubieńcem" Prezydenta to każda
                            jego interpelacja jest na
                            NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
                            • Gość: j.s Re: Można samemu ocenić tu i teraz! IP: *.chello.pl 07.06.10, 07:08
                              Jakby skladal interpelacje,ktore sa do zalatwienia, a nie te, ktore
                              obiecuje ludziom,a sa niemozliwe do zalatwienia,to pewnie zalatwilby
                              wiecej. Jak ktos chce sie wybic,pokazac jakim jest extra radnym i
                              sklada interpelacje nie do zalatwienia,to tak jest. I chron nas Boze
                              od tego,by Szpur mial wplyw na to co dzieje sie w naszym miescie.
                              Moim skromnym zdaniem,to acet nadaje sie najwyzej do rady wspolnoty
                              samorzadowej. Najpierw niech nauczy sie pokory
                              • Gość: Potwierdzam Re: Można samemu ocenić tu i teraz! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.06.10, 22:24
                                Dokładnie masz rację niech pierwsze pokaże, że potrafi coś zrobić z niczego
                                działając w tej swojej radzie wspólnoty na starym zdroju, bo w sumie nic tam nie
                                robi, a tylko wiele na obiecywał i mnóstwo obiecuje! Jego działanie to tylko
                                gadanie, narzeka na innych, a sam nie jest lepszy.
                                Dla przykładu radny
                                Krzyżowski pierwsze pokazał ludziom na co go stać i teraz jest bezkompromisowym
                                wygranym przy każdych wyborach, ale swoje społecznie przepracował z dużym
                                skutkiem, a ten Szpur to zerwał się nie wiadomo skąd i robi z siebie gwiazdę.
                                Nie gwiazd nam potrzeba, a działaczy i ludzi, którym los Wałbrzycha leży na
                                sercu.
    • radcom Re: wws,co to jest 08.06.10, 10:03
      Tak dla przypomnienia: www.youtube.com/watch?
      v=a1h4wc3xNs4&feature=related Od 6.42 jest ciekawie. Takich włodarzy
      nam potrzeba...

Pozdrawiam, radcom
      • Gość: bezdomny Re: wws,co to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 21:48
        Cóś w lineczku naknociłeś
        www.youtube.com/watch?v=a1h4wc3xNs4
        Tak jest, Rosiak dawaj mieszkania obiecane w 6.42 minucie filmu!
    • Gość: wybo Re: wws,co to jest IP: *.chello.pl 09.06.10, 07:05

... bardzo ciekawe zjawisko odbywa się tutaj, na forum. Tutaj jest najłatwiej,
      jest się nierozpoznawalnym. Jakiś gość oczernia ludzi, a sam co zrobił dla
      Wałbrzycha, dla ludzi. Jak się nie podoba WWS, proszę utworzyć własną
      nieskazitelną i słuszną organizację.
      • Gość: CO Re: wws,co to jest IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.10, 22:32
        Jakie oczernianie, przecież z tego linku co podał widać to co się działo:
        - impreza alkoholowa na pewno bez zezwolenia - czyli łamanie prawa,
        - łacina na każdym rogu wyrzucana z ust uczestników,
        - za piwo nakłanianie bezdomnych do siania propagandy,
        - w dodatku gadanie z pełnymi ustami Rosiaka, szczyt przyzwoitości ;)

Co, w tym jest nie prawdziwe bo z tego co przed chwilą widziałam sama prawda w
        szczerym wydaniu ;) TO JEST POWÓD, ABY NA PEWNO NIE GŁOSOWAĆ NA HOŁOTĘ I
        PRZESTĘPÓW, gdyż widać łamanie prawa w biały dzień - propaganda alkoholu wśród
        dzieci.
        • Gość: vvv Re: wws,co to jest IP: *.chello.pl 11.06.10, 21:25
          wlasnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka