Gość: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 15:33 mam 27 lat jestem facetem otylym , jestem samotny zadna nawet nie chce na mnie spojrzec , dlaczego kobiety patrza tak na wyglad ? mam dosc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Otyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 16:11 biegaj trzykropek, biegaj... Schudniesz i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Otyły IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.07.10, 16:32 Niektóre kobiety lubią większych facetów... Po prostu nie trafiłeś jeszcze na taką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Otyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 17:09 Dokładnie, sporo lubi miśków.Trochę optymizmu i pewności siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Otyły IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.07.10, 17:18 ile masz wzrostu i ile wazysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Otyły IP: *.centertel.pl 05.07.10, 17:40 Wiesz tu nie chodzi tylko o kobieca powierzchownosc, ale ogolnie facet z dobra i sportowa sylwetka jest oznaka zdrowia (pomijajac koksiarzy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Otyły IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.07.10, 17:44 Uszy do góry, nie jest z Tobą aż tak źle :) Myślałam, że jesteś konusikiem o wadze 130 kg :) Rozejrzyj się dookoła, a na pewno znajdziesz kogoś interesującego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Otyły IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.07.10, 17:54 dieta i trening a w nastepne wakacje bedziesz 20kg mniejszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Otyły IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.07.10, 18:08 bardzo prosta sprawa zamiast mięsa i słodyczy warzywa i owoce oraz sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Otyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 18:15 masz kase to i mozesz byc gruby takie jestesmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Otyły IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.07.10, 18:33 Stary,az sie prosi dieta raz zdrowie najwazniejsze bedziesz lepiej sie czul,a i dziewczyny spojrza inaczej.Ja osobiscie nie lubie otylych facetow nie wygladaja apetycznie zreszta tak jak i kobiety.Bierz sie za sport zdrowe odzywianie,a smutki znikna szybciej niz myslisz.Powodzenia:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Otyły 05.07.10, 19:47 to nie sprawa wagi tylko imyżu. patrz jaką babeczkę potrafi Ice T. przygruchać a powiedzmy szczerze- Apollinem to on nie jest. BTW- zejść do setki chociaż błędem by nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jsghvbga Re: Otyły IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.10, 22:07 ty chyba jestes totalnym idiota skoro ci sie podoba ten sylikonowy potwor ona ma sylikon w tylku cyckach i bog wie gdzie jeszcze fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj patykiem bym jej nie dotknal Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Otyły 06.07.10, 22:23 tararara... dotkął byś, dotknął gdybyś miał okazje i wcześniej się we własnej ślinie nie utopił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jsghvbga Re: Otyły IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.10, 22:50 mow za siebie!!!! mnie takie potwory nie kreca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttt Re: Otyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 23:43 ja ważyłem 127, teraz ważę 111kg i mam 187cm wzrostu, jeszcze kilka miesięcy i będę wyglądał normalnie :P dieta+siłka+ po jakimś czasie odżywki i można wszystko! jak masz pytania to zapraszam na e mial thn@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Otyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 10:59 Jestem pewna, że znajdziesz kobietę, która pokocha Cię takiego jakim jesteś. Mój mąż też jest misiaczkiem. :) I to właśnie mi się w nim podoba. Właśnie takiego Misia pokochałam. Co prawda dla zdrowia i swojego lepszego samopoczucia mógłbyś pozbyć się kilku kilogramów. Jednak nic na siłę. Najważniejsze żebyś dobrze czuł się w swoim ciele. Pozdrawiam serdecznie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Otyły IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.10, 14:03 otyłość to obżarstwo w połączeniu z lenistwem fizycznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Otyły IP: *.146.135.207.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.07.10, 21:24 nie przejmuj się gadaniem innych,ja jestem dużych gabarytów i jestem zadowolona,mam swoich wielbicieli. gdybyś był z 9 lat starszy....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoja Re: Otyły IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.10, 22:25 A poza tym, otyli ludzie są naprawdę przesympatyczni. Potrafią śmiac się ze swojej puszystości i nic sobie z tego nie robią. Zacznij szukac sobie grubszej dziewczyny, wtedy obojgu wam to nie będzie przeszkadzało.Najważniejsze to zaakceptowac siebie, takim, jakim się jest.Ja też jestem gruba, ale już szczęśliwie zajęta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Otyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:32 słuchaj ja jestem drobną piękną kobietą przynajmniej wszyscy mi tak mówią i tez znalesc nikogo nie mogę. a co do twojej wagi zobaczysz ze schuduesz tylko 5 kilo i juz będziesz czuc się lepiej i pozniej juz z górki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Otyły IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.10, 19:22 schudles cos od tamtego czasu....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Otyły IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 16:45 Ja tez wole "misiowatych" mezczyzn od "patyczakow", wydaje mi sie tez, ze tacy panowie maja nawet pogodniejszy sposob bycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Otyły IP: *.17.148.lan.e-wab.pl 22.09.10, 22:19 mmm to fajny Misiek :) ja tam nie lubie chudych facetów chyba bym sie bezpiecznie przy chuderlaku nie czuła:) p.s. dieta dukana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amila Re: Otyły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 22:27 ja też wolę mężczyzn misiowatych ,aniżeli wychudzonych panów.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: Otyły IP: *.chello.pl 24.09.10, 19:57 aż tak otyły nie jestes przy swoim wzroście. proponuję zapisać się do jakiegoś klubu ( pływanie, jazda konna itp) Fajna sprawa. Zabawa świetna a do tego intensywne spalanie kalorii. Nadmienię, że wiele kobiet lubi dużych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Bo: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 22:26 Będziesz krótko żył, geny Ci nie sprzyjają. Słaby z Ciebie reproduktor. Przegrasz w bójce, wyglądasz obciachowo a twój wieśniacki sposób odżywiania degraduje dziewczzynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sport Re: Bo: IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.10, 00:57 Rada na to wszystko? Sport, sport i jeszcze raz sport! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: Otyły IP: *.17.42.lan.e-wab.pl 27.09.10, 01:08 IDIOTA !!!! Jak masz slaby bajer to nadrabiasz wyglądem :P Polecam najpierw popracować nad sobą ( motywacja i improwizacja ) a potem nad wyglądem I PAMIĘTAJ W ZWIAZQ TO TY rządzisz NIE KOBIETA więc to ty wybierasz z kim się zwiążesz nie na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś