Gość: malinka IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.10, 16:55 Co sądzicie czy możnatam zrobic tam sobie fajną fryzure ślubną i makijaż??? prosze o porady, z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dobra rada Re: Fryzjer w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 17:42 znam pare osób które sie tam naprawde oszpeciły przez jakąs fryzjerke ktora albo nie umie scinac albo robi wszystko po swojemu .za czesanie zwykłego koka płaci się tam majątek. nie polecam. Co do makijażu to nie wiem. Ale jesli chodzi o czesanie polecam salon Maria w szczawnie zdroju to już jest chyba ulica równoległa, Pani Maria naprawde czesze pięknie ja zawsze ide tam kiedy potrzebuje fryzure na jakąś ważniejszą okazje , wie co jest na topie jakie fryzury są modne i zawsze potrafi doradzic, potrafi naprawde dużo no i ma spore doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Fryzjer w Auchan IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.10, 19:01 a czy również zrobie tam makijaż???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada Re: Fryzjer w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 19:20 niestety tylko włossy ale naprawde polecam , w wałbrzychu ciężko o dobrą makijażystke, wszystkie robią albo że jest kompletnie inewidoczny albo jak na disco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trendy Re: Fryzjer w Auchan IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.07.10, 22:58 Polecam salon Trendy w Tesco. Bardzo dobra jakosc za w miare rozsadne pieniadze. Ewentualnie Laurent na Podzamczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Fryzjer w Auchan IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.10, 17:27 wlaśnie a czy ktoś moze się wypowiedzieć na temat Laurenta?? jak z cenami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Fryzjer w Auchan IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.10, 00:35 a co sadzicie Metamorfozy Ewa Kosmala atelier ul Blankowa Podzamcze???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Fryzjer w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 12:31 jesli chodzi o czesanie to jak wczesniej napisałam wybierz sie do marii a przynajmniej przejdz sie tam co ona ma do zaproponowania , mi zawsze wymyślała przepiękne fryzury z klasą a jeśli chodzi o strzyżeine też zawsze tam chodzę Odpowiedz Link Zgłoś