Dodaj do ulubionych

Bitwa pod Grunwaldem

IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.10, 13:20
Kto w tym roku wygrał ?
Obserwuj wątek
    • Gość: @ Re: Bitwa pod Grunwaldem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 13:22
      PO !
      • Gość: Gość Niedzielny Re: Bitwa pod Grunwaldem IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.10, 14:02
        A myślałem, że tym razem skończy się happy end`em.
        Zaprawdę smutne to i niesprawiedliwe.
    • Gość: U. von Jungingen Re: Bitwa pod Grunwaldem IP: *.versanet.de 22.07.10, 07:10
      Co za idiotyczne pytanie? Oczywiscie ze ja!Logistycznie i z POdstepem tak,ze
      gmin z POspolstwem wyjezdzal z pola bitwy kilkanascie godzin stojac korkach i
      upale,oraz obiecujac sobie solennie,ze wiecej jego noga tu nie stanie.Urlich von
      Jungingen.
    • Gość: Grom Re: Bitwa pod Grunwaldem IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.07.10, 09:20
      Macie racje korki to była wina PO. Ten upał też zresztą. W ogóle to PO wywołała
      bitwę pod Grunwaldem! Już? ulżyło wam? kompleksy wyleczone?
      • Gość: Gość Niedzielny Re: Bitwa pod Grunwaldem IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.10, 12:13
        Ulżyło, nie ulżyło ale chociaż prawdę znamy. Widać zorientowany
        jesteś. Troszeczkę dystansu do tego co piszesz i do tego co
        przeczytasz- korku !
        • Gość: h Re: Bitwa pod Grunwaldem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 12:18
          nie "korku", tylko Korki. Na cześć chłopca z zespołem.
        • Gość: U. von Jungingen Re: Bitwa pod Grunwaldem IP: *.versanet.de 22.07.10, 15:01
          On jest czesto wciskany w waska szyjke,wiec praca szarych komorek jest nie
          ta.Ciagnac temat dalej,jako Urlich von Jungingen,obiecuje Wam zakute paly w
          zbroje,ze odpierdzielimy Wam w strone Grunwaldu taka autostrade z cala
          infrastruktura na rocznice 1000-lecia naszej kleski,ze klekajcie narody,od
          Litwinow,przez Rusinow,az po Lachow.
          • Gość: * Re: Bitwa pod Grunwaldem IP: 217.98.20.* 22.07.10, 15:45
            zz
      • Gość: Albercik Re: Bitwa pod Grunwaldem IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.10, 22:58
        > Macie racje korki to była wina PO. Ten upał też zresztą. W ogóle
        to PO wywołała
        > bitwę pod Grunwaldem! Już? ulżyło wam? kompleksy wyleczone?

--------------
        Zapomniałeś o kokluszu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka